Acties van teams - agenda

De deelnemede teams aan de Roparun organiseren allerlei acties om geld op te halen. Op verzoek kunnen we die acties hier vermelden. Stuur daarvoor een mailtje naar info@roparun.nl. Gerealiseerde acties zijn hier te vinden.

 

 Mini Roparun

 

Het Dreamteam310 is een unieke actie gestart waarbij overledenen aan kanker tijdens de loop worden herdacht. de actie bestaat uit een shirt met opdruk welke tijdens een gedeelte van de Roparun gedragen wordt, gewassen, ingelijst en voor zien van een foto van de loper - een stukje van de routekaart en een persoonlijke noot. De foto's worden eerst bewerkt door Ingeborg van Studio Hekwerk en daarna voorzien van naam en ons logo op een echt loopshirt gedrukt - met deze shirts wordt ongeveer 40 km gelopen.

 

De shirts worden in opdracht gemaakt en men krijgt na afloop het shirt ingelijst terug. Weten dat er ter nagedachtenis gelopen wordt is voor zowel de aanvrager en familie alsmede voor de loper en het team een emotionele gebeurtenis. Wil je meer lezen over deze actie dan kan dat via http://www.dreamteam310.nl/sponsorshirt-dreamteam310  

 

 


 

Ik maak deel uit van het team 200 jaar Koninklijke Marechaussee en op 23 april organiseer ik, samen met de steun van andere teamleden, een MiniRoparun voor scholieren tussen de 10 en 16 jaar in de gemeente Sluis.

 

De opbrengst gaat via team 200 jaar Koninklijke Marechaussee naar de St Roparun.
Persoonlijk hoop ik dat met deze opbrengst een aanvraag van de St Warmande uit Oostburg hiermee gehonoreerd kan worden.

 

 

 


 

TeamLWV nodigt u uit voor een Exclusief DinerConcert op donderdag 24 april a.s. in de Stadsschouwburg van Sittard-Geleen met medewerking van Rowwen Hèze.

 

Bekijk hier de flyer.

 


 

Sponsorloop 24 april Jan ligthartschool te Tilburg

Donderdag 24 april organiseert team 141 een sponsorloop in samenwerking met de Jan Ligthartschool te Tilburg. Dit evenement zal plaatsvinden op de gemeentelijke atletiek baan, Goirleseweg te Tilburg. Team 141 zal hierbij aanwezig zijn.

 


 

Koningsavondloop

In samenwerking met Sociëteit Konneksjun en het Oranje Comité Schiebroek organiseren wij, team 124 Yes Logistics, op 25 april 2014, in de avond voor de eerste Koningsdag een prestatieloop ten bate van de Roparun.

Het parcours loopt, sfeervol verlicht, rond en door de Schiebroekse parken en bij de start en finish is er muziek en een gezellig terras. Er kan 5, 10 of 15 km worden gelopen.

Kinderen kunnen voorafgaand hun prestatie leveren met het lopen van 1,5 of 3 km.

Kijk voor meer informatie en de (voor)inschrijving op onze site www.team124.tk

 

Kom en geniet met elkaar van deze unieke loop en avond.

 

 


 

ROPARUN TEAM 136 PRESENTEERT: POKERTOERNOOI 2014

Op zondag 27 april 2014 zal in de kantine van CAMPING ‘T HAASJE aan de VIJF EIJKENWEG 45 in DORST een groots pokertoernooi gehouden worden. Er zijn diverse interessante prijzen te winnen.

Het toernooi vangt aan om 13.00 uur (inschrijven vanaf 12.30 uur). Het einde staat gepland om 20.30 uur.


Schrijf je in via info@daarlopenwevoor.nl of stuur een sms'je naar Remco op 06-10744067. Tijdens het toernooi bestaat de mogelijkheid aan te schuiven aan een heerlijk dinerbuffet à € 10, -. Dit kun je melden bij je inschrijving. Neem gerust je familie, kinderen en vrienden mee, er is ook voor hen genoeg te doen!

 

ROPARUN team 136 ‘Daar Lopen We Voor' organiseert dit pokertoernooi om geld in te zamelen voor de ROPARUN. Een estafetteloop van ca. 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij een sportieve prestatie geleverd wordt om op die manier iets te kunnen doen voor mensen met kanker. Alle betrokken partijen werken belangeloos mee aan dit fantastische initiatief, dus kom ook en ondersteun het goede doel! Meer informatie via info@daarlopenwevoor.nl , www.daarlopenwevoor.nl
en www.facebook.nl/daarlopenwevoor

 

 

 

 

Team Bollenstreek (114) organiseert 1e "Hollen door de bollen" loop

 

Roparun Team Bollenstreek (114) bestaat 10 jaar. Daarom proberen zij voor 2014 een extra actie voor de Roparun op te zetten. Misschien wordt het wel een jaarlijks terugkerend evenement. Het idee is 2 jaar geleden ontstaan in Parijs bij de start van de Roparun 2012. Ze zijn dus al 2 jaar bezig met de organisatie van deze loop. Het gaat op zondag 27 april 2014 gebeuren (met geweldige ondersteuning van AV De Spartaan in Lisse).

Het parcours is bijzonder fraai: hollen door de mooiste bollenvelden, in de Bollenstreek, vlakbij de Keukenhof. De afstanden zijn 5 en 10 km. Starttijden: 11 uur en 11:15 uur.

Het succes van deze loop hangt af van het aantal deelnemers. Team Bollenstreek probeert het zodanig te organiseren, dat de kosten gedragen worden door sponsoren, zodat het inschrijfgeld volledig kan worden overgemaakt naar de Stichting Roparun. Om kosten uit te sparen zijn er inmiddels al zo'n 70 vrijwilligers beschikbaar om er een succes van te maken. Aangezien deze loop nog niet zo bekend is, zou het fantastisch zijn als andere Roparun teams hier bekendheid aan willen geven (via hun teamwebsite, werk, sportclub, familie, vrienden, kennissen, collega's, buren, overburen, facebook, twitter, etc.).

Inschrijvingen zijn natuurlijk van harte welkom, maar vertel het vooral ook door!

Voor meer informatie of inschrijven: www.hollendoordebollen.nl


 

 

Roparunteam 136 houdt Beekse Autowasdag op 3 mei

 

Roparunteam 136, Daar Lopen We Voor, houdt op zaterdag 3 mei op de Markt in Prinsenbeek haar 3de Beekse Autowasdag. Van negen uur 's-ochtends tot 5 uur ‘s-middags staat een enthousiast wasteam met vele supporters klaar om voor 10 euro's uw auto met biologisch afbreekbare zeep en krasvrije materialen te wassen. Kom allen en steun het goede Roparun doel. Het doel van deze autowasdag is zoveel mogelijk geld op te halen voor ROPARUN. Dit is een jaarlijkse estafetteloop van ca. 520 km van Parijs naar Rotterdam, waarbij de deelnemende teams een sportieve prestatie leveren om op die manier iets te kunnen doen voor mensen met kanker. Financiële ondersteuning is ook mogelijk via bankrekening 4813.33.355 t.n.v. Penningmeester Stichting Daar Lopen We Voor. De autowasdag wordt mede mogelijk gemaakt door Total Vermeulen uit Prinsenbeek.
Meer informatie via info@daarlopenwevoor.nl of op de website www.daarlopenwevoor.nl en via www.facebook.nl/daarlopenwevoor.

 

Bekijk hier de flyer. 

 

 


 


Lopen doet Hopen estafette marathon en wandeltocht

Op zondag 4 mei aanstaande organiseert Stichting Lopen doet Hopen Zoetermeer op initiatief van Roparun Team 172 de Lopen doet Hopen estafette marathon en wandeltocht. De opbrengst van dit evenement komt volledig ten goede aan Stichting Roparun. Deelnemers aan de estafette marathon kunnen met hun team een hele of halve marathon afleggen. De route gaat door de oude polders rond Zoetermeer en voert volledig over mooie fietspaden en autoluwe wegen. Bovendien is de route volledig bewegwijzerd en van kilometerborden voorzien. Doe je liever wat rustiger aan? Dat kan ook. Er zijn wandelroutes van 7, 15 en 25 kilometer.

Navigatietest Roparun teams
Maak je tijdens de Roparun 2014 gebruik van navigatieapparatuur? Kom in Zoetermeer je apparatuur testen. Vraag ons om het gpx-, kml- of tcx-bestand van de Lopen doet Hopen route en test je apparatuur tijdens de Lopen doet Hopen estafette marathon.

 

Verhoog je teamopbrengst tijdens een leuke training
Speciale actieve Roparun teams: neem deel aan Lopen doet Hopen Estafette Marathon en verhoog je teamopbrengst. Voor de eerste 10 Roparunteams die deelnemen aan de Lopen doet Hopen Estafette Marathon maakt Stichting Lopen doet Hopen Zoetermeer per team € 150 via de donatiemodule van het deelnemende Roparunteam over aan Stichting Roparun.

Mogen wij jullie ook begroeten op zondag 4 mei aanstaande in en om Zoetermeer?

 

Uitgebreide info op: www.lopendoethopenzoetermeer.nl
Facebook: https://www.facebook.com/LopenDoetHopen2014

 


 

Taartenworkshop voor de Roparun

De voor iedereen bekende Roparun bestaat uit verschillende teams. Elk team moet zo veel mogelijk geld ophalen met allerlei soorten acties. Roparunteam 131 heeft een overheerlijke actie in de planning. Met hulp van banketbakker Peter Gouweloos maakt u een heerlijke taart en steunt u de hulp voor mensen met kanker.

Op vrijdagavond 9 mei zal er in de kantine van Radio Ridderkerk een workshop gehouden worden onder leiding van banketbakker Peter Gouweloos. De aanvang is om 19.30 uur. U leert tijdens de ongeveer 2.5 uur durende workshop stap voor stap hoe een heerlijke taart te maken. En wat is er nu leuker dan een eigen gemaakte taart op zondag, tijdens Moederdag, aan te snijden.

Bij voldoende aanmeldingen wordt er een tweede workshop op zaterdagmiddag 10 mei toegevoegd, waarbij dan ook de mogelijkheid voor kinderen bestaat om cupcakes te maken.  Deze workshop zal dan beginnen om 14.00 uur.

Kosten

Uiteraard is het doel om zoveel mogelijk geld op te halen. Maar zelfs dan kan het nog leuk blijven. Want voor maar € 12,- is uw deelname gegarandeerd en neemt u na afloop u eigen taart mee.
'Niets is leuker dan je fantasie de vrije loop te laten gaan en daarmee mensen met kanker te steunen' aldus de banketbakker.

Locatie

De workshops zullen gehouden worden in de studiokantine van Radio Ridderkerk, te vinden aan de Jhr. de Savornin Lohmanstraat 1 (hoek met de Koninginneweg), te Ridderkerk Centrum

Inschrijven

Inschrijven kan tot 27 april via roparunysl@live.nl of het inschrijfformulier op onze website: www.roparunysl.nl.

Het motto "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven", wordt duidelijk zichtbaar wanneer u zich vandaag nog inschrijft.

De laatste informatie vind u op onze website www.roparunysl.nl, facebook en twitter (roparunteam131)

 


 

Schiedam Proms


Op 9 mei 2014 is er een spetterend en veelzijdig programma opgesteld voor Schiedam Proms. Een orkest, koor, solisten en het showballet geven muzikale invulling aan het grootse Schiedamse muziekspectakel in de sporthal Margriet. Er wordt van alles gespeeld: popmuziek, nederlandstalige muziek, musical en klassiek en dan komt er ook nog eens een gedeelte ten bate voor Stichting Roparun via team 247 Tref&Co.


De organisatie van Schiedam Proms heeft een geweldig muzikaal programma neergezet waarbij het publiek, net als bij de vorige edities, lekker kan meezingen, swingen, wegdromen en meefeesten.

Kaarten €17,50 (staanplaats) welke via de website www.trefenco.nl te bestellen zijn.

 


 

 

Estafette Marathon


Voor de achtste keer wordt de Estafette Marathon over het Eiland van IJsselmonde georganiseerd. Dit jaar samen met de Taxi Bakker Runners uit Barendrecht. Deze estafette marathon is Ideaal voor aan de Roparun deelnemende teams om tactiek te oefenen en kennis te maken met lange afstand estafette.
Maar het is ook leuk om met z'n vieren een marathon te lopen over het schitterende eiland IJsselmonde ( 90 % fietspaden)

 

DATUM :10 mei 2014
TIJD : 11:00 vertrek 1e Team,
(iedere 2 minuten erna vertrekt een volgende team.)
LOKATIE: Atletiek Vereniging Energie,
Sportpark de Bongerd, Diensteinweg, Barendrecht

 

Kosten 30 euro per team, opbrengst 100 % voor de Roparun via de Taxi Bakker Runners.


Deelnemende teams mogen uit maximaal 4 deelnemers bestaan waarvan er minimaal één continu loopt, de andere teamleden moeten als begeleider achter, en voor de loper fietsen.

Verkeersregels moeten gerespecteerd worden!

 

Inschrijven kan via www.estafettemarathon.blogspot.nl. Schrijf u op tijd in voor de estafette marathon van IJsselmonde 2014 .

 

In constant wisselende samenstelling hebben de Taxi Bakker Runners al zeven maal deelgenomen en in totaal al € 91.700,- opgehaald voor de strijd tegen kanker.

  

 


 

 

12 mei 2014 om 20.15 uur organiseert team 141 in samenwerking met theaters Tilburg een Benefietvoorstelling in de Schouwburg

Deze avond zal in het teken staan van cabaret, waarbij Jochen Otten, Silvester (van Arie en ...), Alex Klaassen (onder voorbehoud), Bart Melief, Pieter Jouke, Kristen van Teijn zullen optreden. De kaartjes voor deze avond kosten 30 euro en zijn inclusief servicekosten; garderobe en koffie/thee in de pauze. De kaartverkoop start binnenkort op de site van de schouwburg Tilburg. www.theaterstilburg.nl of via i.schoenmakers@elisabeth.nl

  


 

Op 17 mei a.s. gaat Team 293 Steamwork een muzikale avond verzorgen in de Bios in Sliedrecht.
Met medewerking van de band Als het Savonds Donker Wordt, DJ ZAPATERO en DJ Peter Boer gaan we knallen vanaf 8 uur tot in de vroege uurtje.
Een tijdreis door de muziek van de jaren 60 tot heden.
Tot 23 uur val de band zijn opwachting maken en na 23 uur gaan we los met de beide dj's.

 

De avond zal live te horen zijn op Merweradio en MerweTV, zodat een breed publiek in de ablasserwaard bereikt kan worden.
Doelstelling is om minimaal € 3.500 op te halen voor de Stichting Roparun.


Entreekaarten zijn te bestellen op team293.steamwork@gmail.com of door het overmaken van € 7,50 op Rekeningnummer NL68 RABO 0160 8470 44 tnv Stichting Steamwork ovv naam en adres. Kaarten worden dan naar u opgestuurd.

 


 

 

24 uur driebanden voor de Stichting ROPARUN
KIJK OOK EENS OP WWW.TEAMARCEN.NL


Ga jij de strijd aan met Ger Schloesser voor het goede doel? Ger gaat 24-uur driebanden en zoekt nog enkele tegenstanders.....
Het evenement vindt plaats op zaterdag 17 mei en eindigt 24 uur later op zondag 18 mei. De vader van Ger (Ger sr) speelt de openingspartij en de voorzitter van BV Inaborg sluit het evenement.
Ger jr. zoekt nog enkele biljarters met een goed moyenne.

 

Een wedstrijd duurt maximaal 55 minuten, 40 beurten of eindigt als een van de twee spelers het aantal opgegeven caramboles heeft behaald. Geef je snel op via gml.schloesser@gmail.com en beleef een leuke wedstrijd!


De inleg voor deelname is 5 euro ( maar een hoger bedrag wordt ten zeerste gewaardeerd), elke poedel (0 noteren) die de tegenstander van Ger maakt kost de tegenstander 50eurocent, elke carambole die Ger maakt kost de tegenstander ook 50 eurocent. Al het geld dat zo bij elkaar wordt gespeeld gaat naar de Stichting Roparun die zorgdraagt voor mensen met kanker in de paliatieve fase van hun leven!


Wil je wel sponsoren maar niet meespelen ? dat kan natuurlijk ook door rechtstreeks naar team Arcen te doneren via: NL35RBRB 0845.174.177 n tav D. van Haaren (teamcaptain) ovv roparun/driebanden + emailadres.


Wil je komen kijken naar al dit biljart'geweld' : je bent van harte Welkom in Cafe-biljart Inaborg te Arcen!

Voor vragen of opmerkingen: neem even contact op met Ger (via mail).
Alvast bedankt voor je sportieve bijdrage en tot ziens!


Met deze sponsoraktie willen we minimaal 500euro bij elkaar brengen (maar we gaan voor 1000euro!)

 


 

 

Op zondag 18 mei organiseert team Tieleman Keukens - N. Mijnders Runners een estafetteloop voor vriendenteams, bedrijventeams of sportverenigingen. Het doel hiervan is om als team een hele marathon af te leggen, waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan Stichting Roparun.

 

Meld je voor 11 mei aan via estafettemarathon@hotmail.com onder vermelding van teamnaam en namen van de lopers.

 

Bekijk hier de flyer.

 


 

Team 241, team Langedijk, organiseert op zondag 18 mei de Team Langedijk Prestatie Run.

 

 


 

Team 157 - Schouwen Duiveland Runners organiseert op 18 mei een benefietavond in Renesse. Bekijk hier de flyer.

 

 


 

 

Reddingsbrigadedag in Ouddorp


Op 24 mei organiseert team 303 - Sneller Beter Erasmus MC een Reddingsbrigadedag in Ouddorp.


Tijdens deze dag komen je in aanraking met verschillende bezigheden van een lifeguard en zullen ze enkele reddingsmethoden leren.
Zo kun je in één dag ervaren hoe het is om een gediplomeerd lifeguard te zijn. Denk hierbij aan verschillende testen, zwemmen, varen etc.
De dag duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur, incl. lunch voor 25 euro per persoon.
De enige voorwaarde is dat je min. 18 jaar oud bent.


Na afloop is er mogelijk om aan te schuiven bij het buffet voor E12,50.

 

Meer info of inschrijven: i.grinwis@erasmusmc.nl

 


 

Loop warm voor Vitam 

Voor slechts 15 worden er handgebreide hippe cols verkocht, hiervan gaat alle opbrengst naar Team Vitam! 

Er is keuze uit 3 modellen in wel 8 verschillende kleuren. Voor ieder wat wils! 

 

Voor meer info: zie onze facebookpagina www.facebook.com/teamvitam

 


 

 

Armbanden voor Vitam 

De webshop M-brace ( https://www.facebook.com/MBrace8284 ) verkoopt armbanden voor zowel vrouwen als mannen in de Vitam kleuren. Met de bedels Geloof, Hoop en Liefde staan deze armbanden symbool voor de emoties van de kankerpatienten en nu naasten. Een emotioneel kado. 

 

 


 

Hallo Roparunners,

 

Mijn naam is Diana Duerinck en ik kon me niet voorstellen dat ik een jaar geleden Team 54 aanmoedigde en er nu deel van uit maak.

 

Door mijn Zumba instructrice ben ik in aanraking gekomen met de Roparun. Afgelopen jaar ben ik gaan kijken naar de doorkomst in Zele. Wat een emoties en wat een belevenis! Hierna wist ik het zeker, dit doel ga ik met alles wat ik in mijn macht ligt steunen. Wat is er nou mooier dan leven aan dagen van kankerpatiënten toe te kunnen voegen, wanneer er geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd.

 

Om zoveel mogelijk hieraan bij te kunnen dragen heb ik van mijn hobby, haken, een doelgerichte actie gemaakt. Via mijn speciaal voor de Roparun opgerichte website verkoop ik gehaakte artikelen waarvan de volledige opbrengst (minus materiaalkosten) ten gunste komt van de Stichting Roparun. Natuurlijk via mijn Team 54! Voor mij blijft het een hobby, maar nu wel één waar ik heel veel mensen gelukkig mee kan maken.

 

Er staat nog een grote haakactie op de planning, maar daar over horen jullie later meer. Voor meer info bekijk dus mijn hieronder vermelde website en facebook pagina. De facebook pagina is een openbare pagina, dus graag zoveel mogelijk delen en liken, dan ga ik ondertussen door met veel haken en natuurlijk ook nog steeds zumba dansen.

 

http://www.roparunhaken.nl/ en www.facebook.com/RoparunHaken

 

Sportieve groeten en ik zie jullie in Rotterdam! 

Diana Duerinck

 


 

In samenwerking met Fit Balsem hebben wij, Team 238 RTZN, een actie opgezet. Wij mogen tubes Fit Balsem verkopen en van iedere tube is 2,50 euro voor de Stichting RoParun. De tube kost 13,95 euro en heeft een positieve werking bij sportblessures, chronische pijn, gewrichtspijn en spierpijn. Dus eigenlijk alle pijntjes waar je als sporter last van kan hebben. Voor vragen of bestellen stuur een mailtje naar info@rtzn.nl