Acties van teams - agenda

De deelnemede teams aan de Roparun organiseren allerlei acties om geld op te halen. Op verzoek kunnen we die acties hier vermelden. Stuur daarvoor een mailtje naar info@roparun.nl. Gerealiseerde acties zijn hier te vinden.

 

 Mini Roparun

 

 


 

 


 

Op zaterdag 28 februari a.s. organiseert Roparun team 316 (team316.nl) een hardloop cross in het Kralingse bos en hierna een gezellige Pubquiz in café de Wandelaar, Libanonweg 18. 

 

Afstanden
Voor dit jaar zijn er de volgende afstanden:
Korte Cross: 2,8 km (mannen/vrouwen; start 13:30)
Lange Cross: 6,8 km (vrouwen; start 14:00)
Lange Cross: 8,0 km (mannen; start 15:00)

 

Inschrijven
Inschrijven voor de cross kan via onze site ww.nskcross.nl of via https://inschrijven.nl/formulier?id=2015022809260&ag=j&tl=nl
Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- Het inschrijfgeld kan contant worden voldaan bij het afhalen van het startnummer, dit kan vanaf 12:30 in de kantine van PAC (Langepad 16, Rotterdam). Voor inschrijven via bovenstaande link kan tot en met 26 februari aanstaande, op de dag zelf kunt u zich ook nog inschrijven voor € 5,-.Uw startnummer zal ook meteen een consumptiebon zijn die kan worden uitgegeven in dezelfde kantine.

 

Locatie
Zoals hierboven vermeldt, kan het startnummer in de kantine van PAC worden afgehaald, in hetzelfde gebouw (buiten om de kantine heen lopen) is er ook gelegenheid tot omkleden en kunt u een douche nemen. De start van alle afstanden is op het strandje aan de plas naast het parkeerterrein.

 

Pubquiz
Na afloop van de cross organiseren wij ook een pubquiz in café De Wandelaar (Libanonweg 18, Rotterdam, op loopafstand van PAC). Om 17:30 zal de strijd om de felbegeerde titel losbarsten, onder genot van een drankje en hapje. Ook hier komt het inschrijfgeld van € 5,- compleet ten goede aan de Roparun! U kunt zelf teams vormen of bij een team aansluiten, de grootte mag zelf worden bepaald.


Alle informatie vind u op de volgende websites
www.team316.nl (Roparunteam 316)
www.nskcross.nl (NSK Cross)
www.eur-roadrunners.nl (EUR-Roadrunners)

 


 

 

Diana doneert sinds vorig jaar haar opbrengst van Roparunhaken aan Stichting Team54 voor Stichting Roparun.

Op dit moment heeft zij weer een mooie actie bedacht met een Roparunhugger, ook hiervan gaat alle opbrengst wederom naar de Roparun.

 


 

Team30 Julien/b-Cat heeft een professionele webshop waar iedereen hippe 2ehandskleding kan bestellen voor lage prijzen en goede kwaliteit met steeds wisselend aanbod. De gehele opbrengst komt ten goede aan de Roparun. Kijk daarom snel zelf of er wat voor je tussen zit en laat het ook je vrienden weten!


De site is www.hippe2ehandskleding.nl en de facebookpagina, www.facebook.com/hippe2ehandskleding.nl Like onze pagina gelijk even. Mailen kan naar info@hippe2ehandskleding.nl.


Misschien wil jij ook een kleding, schoenen, accessoires of tassen bijdrage leveren. Dat kan, graag zelfs! Wij kunnen het misschien ophalen of anders kunnen we de verzendkosten betalen alles in overleg.
Als je wat voor ons kunt doen, alvast bedankt voor jullie bijdrage/medewerking, namens Team30 Julien/b-Cat.

 


 

We steunen allemaal het zelfde doel en waarom niet makkelijker als we elkaar helpen? Een plaatselijke ondernemer heeft ons aangeboden heerlijke Belgische Bon Bons te verkopen voor de Roparun. Dus op deze manier willen we dit delen met jullie. Wellicht helpt dit met een nog grote opbrengst voor al die mensen wie dit nodig hebben. Wij merken dat deze verkoop truc enorm sucsesvol werkt en dus delen we dit graag.


Afhalen in Nieuwerkerk aan den IJssel en voor meer informatie kunt u ons bereiken via chocolade@run2help.nl

 

 


 

Beste mensen,

 

Via mijn ziektekosten verzekering IAK is het mogelijk om een wens in te dienen die in de maand december, bij voldoende stemmen, dagelijks in aanmerking kan komen voor een prijs én eind december voor een hoofdprijs.

Ik heb als wens ingediend een bijdrage voor ons Roparun team We Move en daardoor de stg. Roparun. Zoals bekend wordt het geld van de stg. Roparun besteed aan de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Wij als team en gesteund door velen zoals jullie zetten ons daar graag voor in.

Wil je het mede mogelijk maken dat Roparun team We Move in aanmerking komt en dat IAK de wens vervulling laat gaan?
Breng dan je stem uit op ons team, via de volgende link

Stem op We Move.


Slechts je mail adres invullen - versturen en de ontvangst mail bevestigen.

Hebben wij aan het eind van een week de meeste stemmen, dan komt bovendien een filmpje van ons team op de site.

 

Dus..........breng DIRECT je stem uit na het lezen van bovenstaande en deel dit bericht.

 

Bedankt namens Roparun Team We Move.

Menno Spaanderman

 

 


 
Wij zijn op dit moment bezig met een actie die gebaseerd is op de "kanjerketting"
een ketting speciaal voor jonge mensen met de gevreesde ziekte Kanker. http://www.kanjerketting.nl

 

We willen een ketting maken voor de Roparun waarbij een ieder zijn of haar bijdrage kan leveren.

 

Het concrete plan:

Ketting maken bestaande uit houten munten met afbeelding afgewisseld met kralen
men kan de munten aanvragen voor

- zichzelf, als men kanker heeft of heeft gehad
- voor een familielid, vriend of kennis met kanker
- voor een instelling, ziekenhuis of goed doel
- voor een nabestaande die de ziekte niet heeft overleefd
- plaatsen waar de Roparun doorheen komt

 

voor het toevoegen van een onderdeel aan de ketting vragen wij 10 euro. Men krijgt hiervoor een munt met afbeelding en naam welke aan de ketting wordt toegevoegd. Tevens krijgt men zelf een kopie van deze munt via de post thuis gestuurd.


De opbrengst is voor de Roparun (netto opbrengst per aanvraag is ruim 8 euro) en er is hiervoor een facebookpagina en een inschrijfformulier aangemaakt waarop de eerste voorbeelden al staan:

https://www.facebook.com/gedenkketting
http://wqd.nl/gedenkketting

 

De ketting zal met ons team meegaan van Hamburg naar Rotterdam
na afloop zal er een passende bestemming voor de ketting gezocht worden.

 

Teams die zich aansluiten bij deze actie worden opgenomen op het formulier of krijgen desgewenst een eigen formulier. Voor iedere 2 toegevoegde munten krijgt het betreffende team 10 euro op hun naam gedoneerd zodat zij dit bij hun opbrengst kunnen toevoegen. Ook worden de teams toegevoegd aan de ketting met een eigen munt zodra er een munt via hun wordt besteld.

 

Laten we er samen een mooie ketting van maken

Peter Stam

namens het Dreamteam310

 


 

Kanker....we hebben er allemaal al eens mee te maken gehad. Misschien van heel dichtbij, misschien wat verder van ons af.

Het is een woord dat ons allemaal raakt.


Op D.V. vrijdag 30 januari 2015, hopen Barry en Herre een extra steentje bij te dragen voor de Stichting Roparun (zie flyer )
Sinds weken trainen ze meerdere malen per week om de 200 km op het ijs te kunnen volbrengen, met maar één doel voor ogen: zo veel mogelijk geld inzamelen voor stichting Roparun (www.roparun.nl).


Het motto van de Stichting Roparun is Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".


Het zou geweldig zijn, als u geld overmaakt!
Als motivatie voor Herre en Barry, maar vooral om een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen. Daar wilt u toch ook aan meedoen ?

 

Elke bijdrage, klein of groot, wordt enorm gewaardeerd ! Wacht niet te lang, maak vandaag nog een gebaar!


TE NEMEN ACTIE
Maak een bedrag over naar : IBAN NL 40RAB00152754741 o.v.v. Weissensee 2015
Alvast hartelijk bedankt, ook namens stichting Roparun.

Wilt u onze uitdaging blijven volgen ?
Kijk snel op onze weblog : www.waarzijnweaanbegonnen.blogspot.nl

 

Bekijk hier de flyer.

 

 


 

 

Ook team 268 heeft een teamactie, namelijk de led caps.
De led caps zijn voorzien van 5 helderwitte leds en aan de achterzijde 2 rode.
Het ideale aan de caps is dat je niet alleen goed gezien wordt, maar ook dat je door de helderwitte leds aan de voorzijde een heel goed zicht hebt op de weg, of je nu een loper of fietser bent.
De cap zelf is van een lichtgewicht, ventilerend en lekker zittend materiaal gemaakt.
Voor € 12,50 heb je al zo'n handige cap en bij een bestelling van boven de 12 stuks zijn ze € 12,00.

 

Bestellen kan via info@elkanderz.nl of telefonisch 0653974076 Elkan team 268. 

 

 


 

 

Het team v h Albert Schweitzer ziekenhuis Team 308 gaat op zondag 1 februari een 6 uur durende spinningmarathon organiseren. 

 

 

 


 

Team 308 Albert Schweitzer runners heeft een nieuwe actie, met betrekking tot het sturen van een SMS. Bekijk hier de flyer.

 

Voor meer informatie zie: www.aszrunners.nl en facebook.com/aszrunners 

  


 

 

Team 305 LPMW Runners organiseert op 17 januari een spinningmarathon ten behoeve van Roparun. Bekijk hier de flyer. 

 

 

 


 

 

Paintings

 

Tijdens de Roparun doorkomst in Oud-Beijerland hebben een aantal leerlingen van het "Actief College" in het kader van een Maatschappelijk Stage en " het belang van/ voor en met Vrijwilligers" bijgedragen om deze doorkomst tot een succes te maken.


Naast hun bijdrage om deze doorkomst succesvol te maken, hebben zij ook paintings gemaakt, allemaal met het thema "Roparun".
Deze 7 paintings hebben in de vensterbanken gestaan van de school tijdens de doorkomst en worden nu ter bieding aangeboden.


Bekijk hier alle paintings, de maten zijn 88.5 x 122 cm.

De totale opbrengst komt ten goede aan de Roparun.

Bieden vanaf € 50,- per painting.

 

Graag een mail naar GKOBL@hotmail.com, met daarin het nummer van de painting (1 t/m 7) en het bedrag wat je biedt.

 

Gijsbert van der Kooij

Roparun team Oud-Beijerland

 


 

Zaterdag 3 januari organiseert Energie team 160 de jaarlijkse ontbijtloop in Barendrecht. Lopen en eten voor het goede doel. Kinderen kunnen in pyjama 1 km op de baan lopen waarna ze kunnen knutselen en er oppas is.

Daarna gaat het sportief wandelen van start. Vervolgens de recreatieve 5 km waarbij 2 rondes door het sportpark kunnen worden hardgelopen.

 

Een goed begin van het nieuwe jaar; komt allen! 

 

Bekijk hier de flyer. 

 


 

 

SPIJKENISSE - SPORTEN VOOR HET GOEDE DOEL: op 6,7 en 8 maart 2015 mega sportevenement bij M-Point Life Style Center.


Team 61 DylanGroupRunners ( Oud-Beijerland ) organiseert samen met M-Point Life Style Center en Stichting ALS Voorne Putten een 3-daags sport evenement.
Drie dagen lang sporten voor het goede doel Stichting ALS en de RoPaRun. "LET'S BEAT ALS EN CANCER TOGETHER".

 

Vrijdagavond 6 maart 2015 beginnen we om 18.00 t/m 24.00 uur met een spinningmarathon.

Op zaterdag 7 maart zijn er diverse clinics( o.a. Yoga,Body-Combat en een surprise clinic) en staan er diverse kraampjes.

Zaterdag 7 en zondag 8 maart padeltoernooi.

Zaterdag 7 maart van 12.00 t/m 16.00 uur Run-Bike Run 10-25-10 km

Zaterdag 7 maart van 20.30 t/m 01.00 uur feestavond / afterparty

Zondag 8 maart van 10.00 t/m 12.00 uur ATB clinic.

Zondag 8 maart van 13.00 t/m 15.00 uur Bert Buijs Winterrun 5 en 10 km
Inschrijven kan vanaf 15 dcember 2014 bij de receptie van M-Point Life Style Center Gaddijk 43 Spijkenisse telnr:0181-642888.


We gaan er met zijn allen een fantatisch evenement van maken.
Kom dus allemaal op 6,7 en 8 maart naar M-Point en doe mee en steun het goede doel. Bekijk hier de flyer. 


Voor meer informatie omtrent het evenement of sposnoring kunt u een mail sturen naar j.vaneck@dylangroup.com

 


 

 

Team065 organiseert ook dit jaar weer een sponsordiner in Zeist.

In het Eureko Conference Center zal topkok Ron Merks (ex-olympisch kampioen) een 5 gangen diner verzorgen.
Andere jaren was dit een groot succes, dus ook dit jaar belooft weer diverse culinaire hoogtepunten.

 

Het diner vindt plaats op vrijdag 13 maart 2015, en begint om 1830u. Prijs per couvert is 60 euro (inclusief drank/koffie/thee).

Aanmelden kan via info@team065.nl


Meer informatie is te vinden op www.team065.nl

Daarnaast organiseren we dit jaar ook een eenmalige rondleiding bij brouwerij LaTrappe in de abdij Koningshoeven.
Op zondag 25 januari 2015 om 1330u verzamelen we bij de Abdij, om een rondleiding door brouwerij en abdij te maken, en natuurlijk
het echte trappistenbier te proeven. Prijs is 17,50 per persoon (7,50 gaat naar de Roparun).

 

Ook hiervoor geldt:
Aanmelden kan via info@team065.nl
Meer informatie is te vinden op www.team065.nl

 

 


 

 

3e Hitlandrun 25 april 2015 word georganiseerd door team106


3e Hitlandrun - Natuurloop 25 april 2015
De start/finish locatie van de Hitlandrun is op de Hitlandselaan bij de ijsbaan in Nieuwerkerk a.d. IJssel. Volg de borden van recreatiegebied Hitland-Noord.
In verband met beperkte parkeer mogelijkheid verzoeken wij iedereen om zoveel mogelijk met de fiets of OV te komen. Besluit je toch met de auto te komen, probeer dan zoveel mogelijk te carpoolen.


Programma:
12.00 uur - start Wandeltocht 10km
Na afloop van de wandeltocht ontvangen alle wandelaars een kopje koffie of thee.
Na-Inschrijven op 25 april voor € 5,00 tot 11.45 uur.
15.00 uur - start van de 5 en 10 km. ( Beide nieuwe routes. 10km is één ronde)


Na-inschrijven op 25 april tot 15 min.voor aanvang bij het wedstrijdsecretariaat voor € 8,00.
Inschrijven kan op www.inschrijven.nl


16.00 uur - prijsuitreiking

Startnummers worden niet per post verstuurd. Je startnummer ophalen bij het wedstrijdsecretariaat.
De tijden worden handmatig genoteerd en komen zo snel mogelijk op uitslagen.nl.

Er is een waterpost bij de finish van de 5 en 10km en halverwege de 10km.

 

 


 

 

Dit is het verhaal van Tessa, zij heeft haar badeend ‘Duckie' de Roparun laten doen voor haar mama.

 

In het boek wordt het verhaal verteld over Tessa die haar moeder heeft verloren aan de ziekte die kanker heet. Het vertelt hoe het haar omgeving raakt. Zij heeft Duckie meegegeven met Michiel die de Roparun heeft gelopen. Hij neemt Duckie mee op reis en laat zien wat de 520 kilometer lange Roparun inhoudt en welke doelen het dient.

Het boek laat in woord en beeld zien waarvoor, hoe en met welk resultaat de Roparun al jaren wordt gelopen.

 

Als je dit boek individueel wilt kopen dan kan dat door per gewenst exemplaar €14,95 te storten op rekening NL13ABNA0418634963 t.n.v. CapRuns4Life. Zet in de omschrijving duidelijk het aantal gewenste boeken, je mail adres en postcode en huisnummer waar we het boek heen kunnen sturen.

 

Als je het boek als team wilt kopen dan kan dat voor 10 of meer exemplaren. We vragen dan €12,50 per exemplaar zodat jullie team voor de wederverkoop ook ruimte heeft. Mail je verzoek met contactgegevens naar Roparun.nl@Capgemini.com en we nemen contact met je op.

 

Bekijk hier de cover van het boek.

 

 


 

 

Het Dreamteam310 is een unieke actie gestart waarbij overledenen aan kanker tijdens de loop worden herdacht. de actie bestaat uit een shirt met opdruk welke tijdens een gedeelte van de Roparun gedragen wordt, gewassen, ingelijst en voor zien van een foto van de loper - een stukje van de routekaart en een persoonlijke noot. De foto's worden eerst bewerkt door Ingeborg van Studio Hekwerk en daarna voorzien van naam en ons logo op een echt loopshirt gedrukt - met deze shirts wordt ongeveer 40 km gelopen.

 

De shirts worden in opdracht gemaakt en men krijgt na afloop het shirt ingelijst terug. Weten dat er ter nagedachtenis gelopen wordt is voor zowel de aanvrager en familie alsmede voor de loper en het team een emotionele gebeurtenis. Wil je meer lezen over deze actie dan kan dat via http://www.dreamteam310.nl/sponsorshirt-dreamteam310  

 

 


 

Hallo Roparunners,

 

Mijn naam is Diana Duerinck en ik kon me niet voorstellen dat ik een jaar geleden Team 54 aanmoedigde en er nu deel van uit maak.

 

Door mijn Zumba instructrice ben ik in aanraking gekomen met de Roparun. Afgelopen jaar ben ik gaan kijken naar de doorkomst in Zele. Wat een emoties en wat een belevenis! Hierna wist ik het zeker, dit doel ga ik met alles wat ik in mijn macht ligt steunen. Wat is er nou mooier dan leven aan dagen van kankerpatiënten toe te kunnen voegen, wanneer er geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd.

 

Om zoveel mogelijk hieraan bij te kunnen dragen heb ik van mijn hobby, haken, een doelgerichte actie gemaakt. Via mijn speciaal voor de Roparun opgerichte website verkoop ik gehaakte artikelen waarvan de volledige opbrengst (minus materiaalkosten) ten gunste komt van de Stichting Roparun. Natuurlijk via mijn Team 54! Voor mij blijft het een hobby, maar nu wel één waar ik heel veel mensen gelukkig mee kan maken.

 

Er staat nog een grote haakactie op de planning, maar daar over horen jullie later meer. Voor meer info bekijk dus mijn hieronder vermelde website en facebook pagina. De facebook pagina is een openbare pagina, dus graag zoveel mogelijk delen en liken, dan ga ik ondertussen door met veel haken en natuurlijk ook nog steeds zumba dansen.

 

http://www.roparunhaken.nl/ en www.facebook.com/RoparunHaken

 

Sportieve groeten en ik zie jullie in Rotterdam! 

Diana Duerinck

 


 

In samenwerking met Fit Balsem hebben wij, Team 238 RTZN, een actie opgezet. Wij mogen tubes Fit Balsem verkopen en van iedere tube is 2,50 euro voor de Stichting RoParun. De tube kost 13,95 euro en heeft een positieve werking bij sportblessures, chronische pijn, gewrichtspijn en spierpijn. Dus eigenlijk alle pijntjes waar je als sporter last van kan hebben. Voor vragen of bestellen stuur een mailtje naar info@rtzn.nl