Acties van teams - agenda

De deelnemede teams aan de Roparun organiseren allerlei acties om geld op te halen. Op verzoek kunnen we die acties hier vermelden. Stuur daarvoor een mailtje naar info@roparun.nl. Gerealiseerde acties zijn hier te vinden.

 

 Mini Roparun

 


 

 Buikdansen voor de Roparun!

 

Hallo allemaal,

 

Wat is er nou gezelliger dan een leuke bezigheid te combineren met een goed doel?!
Team 56 - Running Team Laarbeek organiseert op 5, ¬6 of 7 september samen met Sarabi een buikdansworkshop. Daarmee willen zij graag de Roparun steunen!!! Dus is het natuurlijk de bedoeling dat zo veel mogelijk mensen deelnemen. En ja ook mannen zijn van harte welkom!
Het is niet eens belangrijk of je nu wel of niet kan dansen iedereen kan mee doen! Dus ik zou zeggen geef je op want het is echt heel leuk om te doen!

De kosten zijn € 20.¬ per persoon. Daarvoor krijg je thee, hapjes. Heel dit gezellige gebeuren is vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur. 
De datum die het meest geprikt wordt gaat door. Je kan natuurlijk ook aangeven dat je alle drie de avonden kunt. Dan ben je er in ieder geval zeker van dat je altijd mee kunt doen.
De locatie hangt af van het aantal deelnemers. Tot 20 personen kunnen terecht op de Vresselseweg 73 in St. Oedenrode. Anders wordt er uitgeweken naar een zaal waarschijnlijk in Lieshout. We gaan hier natuurlijk wel van uit!

Graag opgeven voor 29 augustus. Bel voor opgave naar 06-53381076
Wil je al vast wat meer weten en zien, kijk dan op de site www.sarabi-dans.nl


 

Paintings

 

Tijdens de Roparun doorkomst in Oud-Beijerland hebben een aantal leerlingen van het "Actief College" in het kader van een Maatschappelijk Stage en " het belang van/ voor en met Vrijwilligers" bijgedragen om deze doorkomst tot een succes te maken.


Naast hun bijdrage om deze doorkomst succesvol te maken, hebben zij ook paintings gemaakt, allemaal met het thema "Roparun".
Deze 7 paintings hebben in de vensterbanken gestaan van de school tijdens de doorkomst en worden nu ter bieding aangeboden.


Bekijk hier alle paintings, de maten zijn 88.5 x 122 cm.

De totale opbrengst komt ten goede aan de Roparun.

Bieden vanaf € 50,- per painting.

 

Graag een mail naar GKOBL@hotmail.com, met daarin het nummer van de painting (1 t/m 7) en het bedrag wat je biedt.

 

Gijsbert van der Kooij

Roparun team Oud-Beijerland

 

 


 

Hallo allemaal,

 

Ik ga dit jaar van 15 juli tot en met 18 juli de vierdaagse van Nijmegen lopen. Ik wil hier graag een sponsoractie van maken om Team54 te steunen. Tijdens de vierdaagse loop ik 4x30 kilometer in totaal dus 120 kilometer. Deze kilometers wil ik graag gesponsord hebben voor de Roparun. De Roparun (www.roparun.nl) heeft een motto: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven" Papa gaat volgend jaar van 23-25 mei weer meedoen en het geld wat ik ophaal zal ik via hem inbrengen in Team54! Ik heb al 1 sponsor en zou er graag meer willen, wie wil/kan mij helpen? De aktie is te bekijken op de site van Team54, www.team54.nl

 

Alvast bedankt.

Yannick Teunissen

 

 


 

 

Dit is het verhaal van Tessa, zij heeft haar badeend ‘Duckie' de Roparun laten doen voor haar mama.

 

In het boek wordt het verhaal verteld over Tessa die haar moeder heeft verloren aan de ziekte die kanker heet. Het vertelt hoe het haar omgeving raakt. Zij heeft Duckie meegegeven met Michiel die de Roparun heeft gelopen. Hij neemt Duckie mee op reis en laat zien wat de 520 kilometer lange Roparun inhoudt en welke doelen het dient.

Het boek laat in woord en beeld zien waarvoor, hoe en met welk resultaat de Roparun al jaren wordt gelopen.

 

Als je dit boek individueel wilt kopen dan kan dat door per gewenst exemplaar €14,95 te storten op rekening NL13ABNA0418634963 t.n.v. CapRuns4Life. Zet in de omschrijving duidelijk het aantal gewenste boeken, je mail adres en postcode en huisnummer waar we het boek heen kunnen sturen.

 

Als je het boek als team wilt kopen dan kan dat voor 10 of meer exemplaren. We vragen dan €12,50 per exemplaar zodat jullie team voor de wederverkoop ook ruimte heeft. Mail je verzoek met contactgegevens naar Roparun.nl@Capgemini.com en we nemen contact met je op.

 

Bekijk hier de cover van het boek.

 

 


 

 

Het Dreamteam310 is een unieke actie gestart waarbij overledenen aan kanker tijdens de loop worden herdacht. de actie bestaat uit een shirt met opdruk welke tijdens een gedeelte van de Roparun gedragen wordt, gewassen, ingelijst en voor zien van een foto van de loper - een stukje van de routekaart en een persoonlijke noot. De foto's worden eerst bewerkt door Ingeborg van Studio Hekwerk en daarna voorzien van naam en ons logo op een echt loopshirt gedrukt - met deze shirts wordt ongeveer 40 km gelopen.

 

De shirts worden in opdracht gemaakt en men krijgt na afloop het shirt ingelijst terug. Weten dat er ter nagedachtenis gelopen wordt is voor zowel de aanvrager en familie alsmede voor de loper en het team een emotionele gebeurtenis. Wil je meer lezen over deze actie dan kan dat via http://www.dreamteam310.nl/sponsorshirt-dreamteam310  

 

 


 

Hallo Roparunners,

 

Mijn naam is Diana Duerinck en ik kon me niet voorstellen dat ik een jaar geleden Team 54 aanmoedigde en er nu deel van uit maak.

 

Door mijn Zumba instructrice ben ik in aanraking gekomen met de Roparun. Afgelopen jaar ben ik gaan kijken naar de doorkomst in Zele. Wat een emoties en wat een belevenis! Hierna wist ik het zeker, dit doel ga ik met alles wat ik in mijn macht ligt steunen. Wat is er nou mooier dan leven aan dagen van kankerpatiënten toe te kunnen voegen, wanneer er geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd.

 

Om zoveel mogelijk hieraan bij te kunnen dragen heb ik van mijn hobby, haken, een doelgerichte actie gemaakt. Via mijn speciaal voor de Roparun opgerichte website verkoop ik gehaakte artikelen waarvan de volledige opbrengst (minus materiaalkosten) ten gunste komt van de Stichting Roparun. Natuurlijk via mijn Team 54! Voor mij blijft het een hobby, maar nu wel één waar ik heel veel mensen gelukkig mee kan maken.

 

Er staat nog een grote haakactie op de planning, maar daar over horen jullie later meer. Voor meer info bekijk dus mijn hieronder vermelde website en facebook pagina. De facebook pagina is een openbare pagina, dus graag zoveel mogelijk delen en liken, dan ga ik ondertussen door met veel haken en natuurlijk ook nog steeds zumba dansen.

 

http://www.roparunhaken.nl/ en www.facebook.com/RoparunHaken

 

Sportieve groeten en ik zie jullie in Rotterdam! 

Diana Duerinck

 


 

In samenwerking met Fit Balsem hebben wij, Team 238 RTZN, een actie opgezet. Wij mogen tubes Fit Balsem verkopen en van iedere tube is 2,50 euro voor de Stichting RoParun. De tube kost 13,95 euro en heeft een positieve werking bij sportblessures, chronische pijn, gewrichtspijn en spierpijn. Dus eigenlijk alle pijntjes waar je als sporter last van kan hebben. Voor vragen of bestellen stuur een mailtje naar info@rtzn.nl