Acties van teams - agenda

De deelnemede teams aan de Roparun organiseren allerlei acties om geld op te halen. Op verzoek kunnen we die acties hier vermelden. Stuur daarvoor een mailtje naar info@roparun.nl. Gerealiseerde acties zijn hier te vinden.

 

 Mini Roparun

 


 

 

Team 187 Commongoal organiseert volgende maand een gezellige Hollandse avond.

Ook organiseren wij op 3 zaterdagen in november een game avond.

zie ook onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/pages/Commongoal/1416399295254008

 

 


 

 

Team 189 Korps Mariniers organiseert teambuildingdagen voor mensen die op zoek zijn naar iets uitdagends en iets unieks. Mocht je een keer willen komen kijken bij ons op de kazerne met een leuk vullend programma, dan kun je bij ons terecht.

 

Bekijk hier de uitnodiging. 


De opbrengst gaat uiteraard naar Stichting Roparun!

 

 

 


 

 Team 308 Albert Schweitzer runners heeft een aantal activiteiten gepland staan.

 

Onze nieuwste actie is dat er een SMS gestuurd kan worden, bekijk hier de flyer.

 

We hebben dit jaar een Sinterklaasmarkt op 19 november van

09.00 - 19:30 uur.


Een kerstmarkt van maandag 8 december t/m vrijdag 12 december van 09.00 - 19:30 uur.

 

Voor meer informatie zie: www.aszrunners.nl en facebook.com/aszrunners 

 

 


 

 

Team 1 - Stichting Hoeksche Waard Runners geven op zondag 23 november 2014 een benefietconcert ten behoeve van Stichting Roparun. Bekijk hier de flyer en bekijk hier de verkoopadressen van het concert. 

 


 

Op 7 december gaat Team Sterk Staaltje bij Ikea in Barendrecht helpen om kerstbomen te verkopen aan de klanten.

 

Wij zullen daar van 12-18 uur klanten helpen met het uitzoeken van een mooie boom.
Ook zullen we de bomen uit en weer inpakken zodat de klant deze op een goede manier mee naar huis kan nemen.
We zullen de hele dag met 6 tot 8 personen aanwezig zijn.

 

 


 

 Beste Sportvrienden, 


Sport mee voor zorg aan mensen met kanker!

In navolging van het grote succes van de afgelopen jaren organiseert Roparun team 120 - Team Melius op zaterdag 13 december 2014 de 4e Team Melius Spinning Marathon in Wellnesselande te Barendrecht. Nog beter opgezet, nog professioneler, nog gezelliger!

Roparun Team 120 (Team Melius) organiseert over 7 weken een 4 uur durende Spinning Marathon van 11:00 - 15:00uur in Wellnesselande te Barendrecht. Alle opbrengsten zijn voor de Stichting Roparun.

Tijdens deze Spinning Marathon, gegeven door 4 top instructeurs van binnen en buiten Wellnesselande wordt u niet alleen opgezweept door de beste beat en instructeurs, maar zal in het vierde uur de beat life door Pieter worden ingezet voor een echt feestje.

Na de Spinning Marathon gaan de de dag gezellig afsluiten met heerlijke lounge muziek en een goed glas wijn, bubbels en een bierproeverij. Ook valt er van alles te proeven en kunnen mooie wijn- en biercadeau's worden gekocht voor een gezellig avondje. Alle opbrengsten zijn voor het goede doel! Kortom een fantastisch evenement dat je niet mag missen!

Meer informatie en inschrijven op: http://www.indicium.eu/event/7-spinning-marathon-2014
Werkt deze link niet kijk dan op de site van http://www.indicium.nl (rechtsonder het kopje Indicium; Spinning Marathon 2014)

Let op: Je inschrijving is pas definitief na het overmaken van je bijdage op Rabobank nr: (IBAN) NL12 RABO 0340 7662 71, t.n.v. Stichting Melius, onder vermelding van: Roparun, Spinning Marathon 2014

Lukt dit niet of heb je een vraag stuur deze dan naar: spinning@teammelius.nl

 


 

 

Team 305 LPMW Runners organiseert op 17 januari een spinningmarathon ten behoeve van Roparun. Bekijk hier de flyer. 

 

 

 


 

 

Paintings

 

Tijdens de Roparun doorkomst in Oud-Beijerland hebben een aantal leerlingen van het "Actief College" in het kader van een Maatschappelijk Stage en " het belang van/ voor en met Vrijwilligers" bijgedragen om deze doorkomst tot een succes te maken.


Naast hun bijdrage om deze doorkomst succesvol te maken, hebben zij ook paintings gemaakt, allemaal met het thema "Roparun".
Deze 7 paintings hebben in de vensterbanken gestaan van de school tijdens de doorkomst en worden nu ter bieding aangeboden.


Bekijk hier alle paintings, de maten zijn 88.5 x 122 cm.

De totale opbrengst komt ten goede aan de Roparun.

Bieden vanaf € 50,- per painting.

 

Graag een mail naar GKOBL@hotmail.com, met daarin het nummer van de painting (1 t/m 7) en het bedrag wat je biedt.

 

Gijsbert van der Kooij

Roparun team Oud-Beijerland

 

 

 


 

 

Dit is het verhaal van Tessa, zij heeft haar badeend ‘Duckie' de Roparun laten doen voor haar mama.

 

In het boek wordt het verhaal verteld over Tessa die haar moeder heeft verloren aan de ziekte die kanker heet. Het vertelt hoe het haar omgeving raakt. Zij heeft Duckie meegegeven met Michiel die de Roparun heeft gelopen. Hij neemt Duckie mee op reis en laat zien wat de 520 kilometer lange Roparun inhoudt en welke doelen het dient.

Het boek laat in woord en beeld zien waarvoor, hoe en met welk resultaat de Roparun al jaren wordt gelopen.

 

Als je dit boek individueel wilt kopen dan kan dat door per gewenst exemplaar €14,95 te storten op rekening NL13ABNA0418634963 t.n.v. CapRuns4Life. Zet in de omschrijving duidelijk het aantal gewenste boeken, je mail adres en postcode en huisnummer waar we het boek heen kunnen sturen.

 

Als je het boek als team wilt kopen dan kan dat voor 10 of meer exemplaren. We vragen dan €12,50 per exemplaar zodat jullie team voor de wederverkoop ook ruimte heeft. Mail je verzoek met contactgegevens naar Roparun.nl@Capgemini.com en we nemen contact met je op.

 

Bekijk hier de cover van het boek.

 

 


 

 

Het Dreamteam310 is een unieke actie gestart waarbij overledenen aan kanker tijdens de loop worden herdacht. de actie bestaat uit een shirt met opdruk welke tijdens een gedeelte van de Roparun gedragen wordt, gewassen, ingelijst en voor zien van een foto van de loper - een stukje van de routekaart en een persoonlijke noot. De foto's worden eerst bewerkt door Ingeborg van Studio Hekwerk en daarna voorzien van naam en ons logo op een echt loopshirt gedrukt - met deze shirts wordt ongeveer 40 km gelopen.

 

De shirts worden in opdracht gemaakt en men krijgt na afloop het shirt ingelijst terug. Weten dat er ter nagedachtenis gelopen wordt is voor zowel de aanvrager en familie alsmede voor de loper en het team een emotionele gebeurtenis. Wil je meer lezen over deze actie dan kan dat via http://www.dreamteam310.nl/sponsorshirt-dreamteam310  

 

 


 

Hallo Roparunners,

 

Mijn naam is Diana Duerinck en ik kon me niet voorstellen dat ik een jaar geleden Team 54 aanmoedigde en er nu deel van uit maak.

 

Door mijn Zumba instructrice ben ik in aanraking gekomen met de Roparun. Afgelopen jaar ben ik gaan kijken naar de doorkomst in Zele. Wat een emoties en wat een belevenis! Hierna wist ik het zeker, dit doel ga ik met alles wat ik in mijn macht ligt steunen. Wat is er nou mooier dan leven aan dagen van kankerpatiënten toe te kunnen voegen, wanneer er geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd.

 

Om zoveel mogelijk hieraan bij te kunnen dragen heb ik van mijn hobby, haken, een doelgerichte actie gemaakt. Via mijn speciaal voor de Roparun opgerichte website verkoop ik gehaakte artikelen waarvan de volledige opbrengst (minus materiaalkosten) ten gunste komt van de Stichting Roparun. Natuurlijk via mijn Team 54! Voor mij blijft het een hobby, maar nu wel één waar ik heel veel mensen gelukkig mee kan maken.

 

Er staat nog een grote haakactie op de planning, maar daar over horen jullie later meer. Voor meer info bekijk dus mijn hieronder vermelde website en facebook pagina. De facebook pagina is een openbare pagina, dus graag zoveel mogelijk delen en liken, dan ga ik ondertussen door met veel haken en natuurlijk ook nog steeds zumba dansen.

 

http://www.roparunhaken.nl/ en www.facebook.com/RoparunHaken

 

Sportieve groeten en ik zie jullie in Rotterdam! 

Diana Duerinck

 


 

In samenwerking met Fit Balsem hebben wij, Team 238 RTZN, een actie opgezet. Wij mogen tubes Fit Balsem verkopen en van iedere tube is 2,50 euro voor de Stichting RoParun. De tube kost 13,95 euro en heeft een positieve werking bij sportblessures, chronische pijn, gewrichtspijn en spierpijn. Dus eigenlijk alle pijntjes waar je als sporter last van kan hebben. Voor vragen of bestellen stuur een mailtje naar info@rtzn.nl