Acties van teams - agenda

De deelnemede teams aan de Roparun organiseren allerlei acties om geld op te halen. Op verzoek kunnen we die acties hier vermelden. Stuur daarvoor een mailtje naar info@roparun.nl. Gerealiseerde acties zijn hier te vinden.

 

 Mini Roparun

 


 

Op vrijdag 24 april organiseert team 195 een Quiz avond. De opbrengst is bestemd voor de Roparun. Klik hier voor meer informatie.

 


 

Zaterdag 18 april organiseert Team100 'De gouden Snor' i.s.m. de voetbalvereniging RVV Blijdorp een grandioze feestavond.


Tijdens deze feestavond is er een optreden van de geweldige zanger Jari en ook is er een leuke loterij. Prijzen: o.a. business-seat plaatsen, getekende clubshirts van Feyenoord en Sparta en daarnaast nog vele andere prijzen zoals een TV, fiets etc.


Dus drie goede redenen om langs te komen, een grandioos feest, leuke prijzen en uiteraard het goede doel.


Locatie Sportcomplex RVV Blijdorp, Energieweg 15 Rotterdam. Toegangskaarten á € 5, 00 (incl 1 gratis lot) zijn aldaar te verkrijgen. De zaal gaat open om 19:30 uur en de avond begint om 20:00 uur. Tot a.s. zaterdag.


Kijk voor meer bijzonderheden op www.team100.nl

 


 

Team 341, De Parels van Breda, organiseert op 25 april een leuke actiedag. 

Klik hier voor meer informatie. 

 


 


 

Na het succes van 2014 organiseert Steamwork Dance for Health dit jaar in samenwerking met café Havana. Het evenement zal plaats vinden op 25 april.

Vind je het leuk om 's middags naar live muziek te luisteren tot niet al te laat in de avond? Óf show jij liever jouw dance moves tot in de kleine uurtjes? Dit jaar is Dance for Health in een nieuw jasje gestoken. Het event zal plaatsvinden in 2 verschillende zalen in Havana. Dit geeft de mogelijkheid voor zowel live muziek als Dance muziek op één event. Voor ieder wat wils, daar worden iedereen toch blij van?

 

's Middags vanaf 15:00 zullen er bands optreden. Deze bands zijn The Legendary Hit Collectors, Beats Unlimited, Kate Orange, Heavy Bollocks en Romeo. Als klapper op de vuurpijl zal DJ Maniac Beatz afsluiten.

 

Hoewel afsluiten dan misschien niet de juiste omschrijving is, want voor sommigen onder ons zal de avond dan pas beginnen. Vanaf 22:00 wordt het feest voort gezet met verschillende DJ's in een andere zaal. De line up bestaat uit DJ Chris Brown, DJ Rygil, Kelvin Starz, Djamila Celina, Freakin' Amigos, Dayo Nasty en DJ Zapatero. De DJ's zullen er tot in de kleine uurtjes, samen met jullie een feest van bouwen!

 

Hoe meer mensen hoe meer vreugd! Daarom hopen wij ook jou te zien op 25 April.

 

 

 


 

Wilt u ook de Roparun sponsoren!!! En dit dan vieren met een gezellig Hollands Feest. Doe dan mee!! Wij geven 24 april 2 * 2 vrijkaarten weg aan de hoogste 2 bieders!! Ga snel naar onze Facebookpagina Hollands Strandfeest Nesselande. En zorg dat je er bij bent en steun de roparun . Tot dan!! 

 

 

 


 


Team 255 - Time is Running
organiseert een 12-uurs Zwemmarathon voor de Roparun. Deze wordt gehouden in de nacht van 2 op 3 mei in het Rivièrabad in Spijkenisse.

 

Bekijk hier het persbericht.

 

 

 


 

 

De komende 30 dagen staan in het teken van diverse acties van Team 293 Steamwork.

 

Op 28 maart hebben wij bij Crossfit in Gouda onze eerste roei marathon. Voor meer info hiervoor zien http://www.team293-steamwork.nl/index.php/50-52-km-duo-roei-marathon-bij-crossfit-gouda. Er zijn nog 3 plaatsten over, dus mochten er nog gegadigde zijn.......


In april gaan we van start met 2 sponsorlopen op middelbare scholen. De eerste wordt gehouden bij het Griendencollege in Sliedrecht op 1 april. Hier zullen ruim 200 leerlingen starten. Op 17 april volgt dan de tweede sponsorloop. In samenwerking met de Calvijn school en de Willem de Zwijger in Hardinxveld-Giessendam gaan ruim 650 leerlingen de uitdaging aan. Doelstelling van beide sponsorlopen is om € 15.000 op te halen voor de stichting Roparun.


25 April sluiten we de actiemaand af met een supergaaf feest in Havanna in Sliedrecht. Van 15:00 uur tot 02:30 zullen er in totaal 9 DJ's en 6 bands hun opwachting maken.


We hopen deze hele maand dus ruim € 20.000 op te halen.
Een hele doelstelling, maar een geweldige uitdaging voor het team.

   

 


 


Prijsvraag team 120 - Melius 

 

De gehele maand februari en maart 2015 heeft er een statiegeldbox gestaan bij C1000 Meeuwenveld te Zoetermeer.
Wat is de opbrengst na 2 maanden?

Stort voor 2 april 2015 € 1,50 op bankrekeningnummer NL 12 RABO 0340 766 271 op naam van Stichting Melius en vermeld het geschatte bedrag en jouw e-mailadres.
Wie komt het dichtst in de buurt van de opbrengst?

De winnaar ontvangt 6 Roparunloten en maakt daarmee kans op prachtige prijzen.

 


 


Team 65
organiseert in samenwerking met Partycenter de Pandoer in Asten-Heusden op zaterdag 11 april 2015 een Eighties and Nineties Party. Swingen op de muziek van Wham, DuranDuran, The Cure, Madness, Nik Kershaw, Aha en vele vele anderen...!

Aanvang 2000u, einde 0100u. Entree all inclusive 35 euro. Kaartverkoop via www.team065.nl en www.pandoer.nl

 

Bekijk hier de flyer.

 


 

Een bijzondere actie is gestart bij Le Bonheur Barendrecht aan de Middenbaan 83-85 te Barendrecht:

Het broodje "Roparun" zit vol energie!
Voor € 4,90 krijgt u een heerlijke verse Waldkorn bol met Rotterdamse oude kaas, rucola sla, tomaat, en mosterd. Van ieder verkocht broodje gaat 1 euro naar de Roparun...en kaasspeciaalzaak de Weypoort doet er nog eens 50 eurocent bij!
Dit allemaal in samenwerking met Roparunteam 160 Energieteam Barendrecht.
 


 

Aanstaande zaterdag 21 maart 2015 organiseert Energieteam Barendrecht de tradiotionele soeploop bij CAV Energie op sportpark de Bongerd te Barendrecht!

 

 


 

 

In de aanloop naar de Roparun organiseert 4Them (team 297) 'Back in Time' op 28 maart 2015 vanaf 21.00 uur.

Het feest in de regio waar door veel mensen weer naar wordt uitgekeken.
4Them organiseert dan voor de 3e maal haar "Back in time 80's 90's en 00's" party in De Ster in Nieuwkuijk.


Een toegangsbewijs heb je al voor € 10,- en de gehele opbrengst komt ten goede aan de Stichting Roparun.

 

 

 Team 182 - De Kloddelopers organiseren in samenwerking
met de Zeelse brandweer en met steun van de gemeente Zele en de
provincie Oost-Vlaanderen op 18 april de Ronde van Zele.

 

Kijk hier voor meer informatie.

 


 
Roparun Team 131 IJsselland Ziekenhuis organiseert op 28 maart 2015 de IJsselland loop.
De opbrengst van deze loop komt ten goede aan de Roparun.

 

 


 

 


 

In de aanloop naar de Roparun organiseert 4Them (team 297) een Pub-Quiz op 25 april 2015 vanaf 20.00 uur:


De 4Them Pub-Quiz in Cafe en Feestzaal Den Braai te Vlijmen (o.a. bekend als thuishonk van Mighty Mike, Michael van Gerwen).


Deelname per team kost € 25,- en de gehele opbrengst komt ten goede aan de Stichting Roparun.

Bekijk hier de flyer. 

 

 


 

Op donderdagmiddag 21 mei organiseert team 149 een ‘Roparun sponsorloop' voor alle leerlingen van de basisscholen in Egmond a/d Hoef (St. Jozef en de Boswaid).


Het idee is dat de leerlingen geld inzamelen bij vrienden, familie, buren etc per gelopen rondje, om dan zoveel mogelijk rondjes te lopen natuurlijk. Het is uiteraard ook goed als er een vast bedrag wordt gesponsord.

Het rondje zal starten op het voetbalveldje in het Slotpark. Vervolgens over de M. van Weerdenburglaan, G v IJsselsteinlaan, A v Burenlaan, M v Arkellaan, Slotweg (voetpad) om dan bij de Slotkapel rechtsaf weer het park in te slaan terug naar het voetbalveldje (totaal 1,4 km, zie kaart http://runnermaps.nl/route/48282).

Bekijk hier de poster.


 

 Roparun team 136 organiseert op 8 april een Groot Roparun Dictee. 

Bekijk hier de flyer.  

 


 

Snelschaaktoernooi in Rotterdam door team 21 Nationale-Nederlanden Pensioen

 

De Roparun is zowel fysiek als mentaal een uitdaging. Om het mentale aspect eens te benadrukken organiseert Team 21 Nationale-Nederlanden Pensioen op woensdag 15 april een snelschaaktoernooi. Voor 10 euro kun je meedoen aan dit evenement en de opbrengst komt volledig ten goede aan de stichting Roparun. Er wordt gespeeld in 2 teams met verschillende speelsterkten en er zijn verschillende (kleine) geldprijzen te winnen.

 

Waar vindt het plaats?
Het snelschaaktoernooi vindt plaats in het gebouw de Delftse Poort in Rotterdam. Tijdens het snelschaken heb je uitzicht op het net volledig vernieuwde Rotterdam Centraal Station.


Aftrap door Hans Böhm
Hans Böhm, (Nederlands kampioen schaken, senioren), verzorgt de aftrap van het toernooi. Er is plaats voor maar liefst 200 schakers. De eerste aanmeldingen zijn al binnen.


Schrijf je nu in!

Schrijf je voor 10 april in (samen met je schaakvrienden) voor dit gezellige schaaktoernooi voor het goede doel, op een toplocatie!

 

Meer informatie

www.nnpv.nl/schaaktoernooi of kijk op onze Facebookpagina.


 

 -18 April color Your Life run in Bergen op Zoom-

 

De leukste 5km op aarde wordt het wel eens genoemd, dat is wat de 5 Roparunteams uit Bergen op zoom ook willen bereiken.

 

Op 18 april wordt er in een unieke samenwerking tussen 5 Roparunteams uit Bergen op zoom, De Brabantse wal, Altijd eentje te veel, 't Lopend Vuurke, Team Bozas, 14int Uur een Color Your Life run georganiseerd. Deze Color Your Life run van 5km wordt ook wel de leukste 5 km op aarde genoemd. Alle deelnemers jong, oud en zelf de allerkleinste beginnen in een wit T-shirt wat je bij de inschrijving krijgt, en bij elke kilometer worden zei ondergedompeld in een andere kleur.

 

Het is DE activiteit om met je gehele team aan mee te doen, het unieke is namelijk het enorme groepsgevoel! Samen feestend 5km afleggen!

 

Schrijf je nu in op www.coloryourliferun.nl en zorg dat je er bij bent op 18april!

 

Bekijk hier het persbericht.


 

Op zaterdag 21 maart organiseert team 157 - De Schouwen-Duiveland Runners weer een prachtige run-bike-run van 53 km door het prachtige Zeeuwse land.


De inschrijfkosten komen geheel ten goede van de Roparun.

Bekijk hier de flyer.

 


 

Team 69 - Foxrunners organiseert een zesgangen diner, bereidt door de koks die de topkoks van morgen opleiden, voor € 69 p.p. inclusief wijnarrangement!


Waar: Zadkine Restaurants, Benthemstraat 27, R'dam.


Wanneer: 18 en 27 maart, inloop 17:30, aanvang 18:00


Reserveren? Email naar info@foxrunners.nl met het aantal personen en de gewenste datum. Als er voldoende plek is op de gewenste avond, krijg je een email met betalingsgegevens.

 


 

 Team 198 Just Brands verkoopt zelfgemaakt T-shirts t.b.v. Roparun. Bekijk hier de flyer.

 


 

Zoals jullie weten zijn wij met 50 m/v hard bezig voor de Gers foundation. Met de Foundation zijn wij nu met funding bezig voor de Stichting Roparun.

Dit doen willen wij o.a. doen met het vervaardigen van een videoclip (geen muziek) om te laten zien dat kanker een verschrikkelijke slopende ziekte is en dat wij vanuit Gers! daar alles voor geven om geld in te zamelen ter bestrijding van deze ziekte en de ondersteuning van patienten.

Voor deze clip hebben wij mensen nodig, niet zomaar mensen maar mensen met kanker of die kanker hebben gehad, de bedoeling is dat de mensen verdeeld over 2 dagen gefilmd worden (portret) op een vergelijkbare manier zoals de foto's zijn gemaakt van de makers van Gers! (wie kent ze niet) er worden geen acteer prestaties verwacht, de mensen hoeven alleen even 10 seconden recht in de camera te kijken.

De vergoeding voor deze mensen, eeuwige dankbaarheid, koffie en een gersmagazine.

Locatie RotPlek, Rochussenstraat 3 in Rotterdam.

Zodra we een flinke groep hebben zullen er 2 data geprikt worden.
Uiteraard zit hier voor ons GEEN commercieel belang in, de donaties gaan allemaal de Foundation in voor de RopaRun. Tevens wil ik benadrukken dat alles op een mooie en respectvolle manier gedaan zal worden.

Mocht je iemand weten en deze persoon heeft nog vragen laat ze dan even contact opnemen mij. Stuur een mailtje naar info@gersfoundation.nl

  ROPARUN TEAM 136 houdt zwemmarathon

Team 136 ‘Daar Lopen We Voor' zet zich ook dit jaar weer,voor de vijfde keer, in voor de ROPARUN, de bekende jaarlijkse estafetterun tijdens de Pinksterdagen. Dit jaar rennen ze zo'n 520 kilometer binnen 48 uur van Parijs naar Rotterdam op 23, 24 en 25 mei. De afgelopen vier jaar heeft dit team al meer dan € 80.000 kunnen doneren voor zorg voor mensen met kanker. De opbrengsten van de diverse acties zetten zij voor 100% in om zoveel mogelijk geld op te kunnen halen voor de Stichting Roparun. Deze stichting heeft als motto: "Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven"


Een van de eerste acties is die van teamlid Marlies Ruygers. Zij is zweminstructrices in het van Sonsbeek Zwembad in Boeimeer. Een onderdeel van haar training is om te proberen 520 baantjes te zwemmen (de Roparun is 520 km). U kunt haar daarbij sponsoren. Voor minimaal € 0,50 kunt u een baantje kopen. Hoe meer baantjes u koopt hoe meer baantjes zij gaat zwemmen. Help haar om die 520 baantjes te halen. Zij gaat alle dagen in week 10 zwemmen tussen 12.00 en 13.00 uur en ‘s avonds rond 21.00 uur. De laatste baantjes wil ze zwemmen op zondag 8 maart om 14.00 uur. Iedereen die meer dan 10 baantjes koopt mag op deze zondag gratis mee komen zwemmen. Bij de receptie van het van Sonsbeek zwembad ligt een inschrijfformulier en kunt u uw donatie afgeven. Ook zal daar de tussenstand worden bijgehouden. Uw bijdrage wordt voor 100% ingezet voor het goede doel : dit jaar minimaal € 20.000 doneren aan de Stichting Roparun!


U kunt uw sponsor bijdrage ook storten op rekeningnummer:
NL39 ABNA 04 8133 3355 t.n.v. Stichting Daar Lopen We Voor, o.v.v. zwemmarathon.
Voor informatie en vragen: www.daarlopenwevoor.nl

 


 

Non stop estafetteloop rondom de Binnenmaas

 

Op zaterdag 14 maart organiseert de stichting Hoeksche Waard Runners de Non Stop estafetteloop rondom de Binnenmaas. De start en finish is in Maasdam bij Ford dealer v.d.Burgh.

 

Al jaren is deze trainingswedstrijd er en kunnen de teams trainen voor de Roparun. De afstand is 3 rondjes van 21 km ( afstand 63 ) precies een etappe als bij de Roparun. De meeste teams kijken wat hun gemiddelde is en geven deze door aan Roparun.

 

 

Bekijk hier het aanmeldformulier.

 

Verdere info vindt u op www.hwrunners.nl
Info : Bart Bruinenberg 0186-614325 of 06-23591823

 

 Het team van Actemiumrunners en de Koninklijke Marechaussee organiseren gezamenlijk een Mini-Roparun voor scholieren op Zeeuws Vlaanderen.

De Mini-Roparun Zeeuws-Vlaanderen wordt gehouden op 10 April 2015 In Oostburg en omgeving.

de scholieren lopen ongeveer 65 km en de opbrengst van de sponsorloop komt uiteraard ten goede van de Stichting ROPARUN!

 


 

 


 

 


 

Op zaterdag 28 februari a.s. organiseert Roparun team 316 (team316.nl) een hardloop cross in het Kralingse bos en hierna een gezellige Pubquiz in café de Wandelaar, Libanonweg 18. 

 

Afstanden
Voor dit jaar zijn er de volgende afstanden:
Korte Cross: 2,8 km (mannen/vrouwen; start 13:30)
Lange Cross: 6,8 km (vrouwen; start 14:00)
Lange Cross: 8,0 km (mannen; start 15:00)

 

Inschrijven
Inschrijven voor de cross kan via onze site ww.nskcross.nl of via https://inschrijven.nl/formulier?id=2015022809260&ag=j&tl=nl
Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- Het inschrijfgeld kan contant worden voldaan bij het afhalen van het startnummer, dit kan vanaf 12:30 in de kantine van PAC (Langepad 16, Rotterdam). Voor inschrijven via bovenstaande link kan tot en met 26 februari aanstaande, op de dag zelf kunt u zich ook nog inschrijven voor € 5,-.Uw startnummer zal ook meteen een consumptiebon zijn die kan worden uitgegeven in dezelfde kantine.

 

Locatie
Zoals hierboven vermeldt, kan het startnummer in de kantine van PAC worden afgehaald, in hetzelfde gebouw (buiten om de kantine heen lopen) is er ook gelegenheid tot omkleden en kunt u een douche nemen. De start van alle afstanden is op het strandje aan de plas naast het parkeerterrein.

 

Pubquiz
Na afloop van de cross organiseren wij ook een pubquiz in café De Wandelaar (Libanonweg 18, Rotterdam, op loopafstand van PAC). Om 17:30 zal de strijd om de felbegeerde titel losbarsten, onder genot van een drankje en hapje. Ook hier komt het inschrijfgeld van € 5,- compleet ten goede aan de Roparun! U kunt zelf teams vormen of bij een team aansluiten, de grootte mag zelf worden bepaald.


Alle informatie vind u op de volgende websites
www.team316.nl (Roparunteam 316)
www.nskcross.nl (NSK Cross)
www.eur-roadrunners.nl (EUR-Roadrunners)

 


 

 

Diana doneert sinds vorig jaar haar opbrengst van Roparunhaken aan Stichting Team54 voor Stichting Roparun.

Op dit moment heeft zij weer een mooie actie bedacht met een Roparunhugger, ook hiervan gaat alle opbrengst wederom naar de Roparun.

 


 

Team30 Julien/b-Cat heeft een professionele webshop waar iedereen hippe 2ehandskleding kan bestellen voor lage prijzen en goede kwaliteit met steeds wisselend aanbod. De gehele opbrengst komt ten goede aan de Roparun. Kijk daarom snel zelf of er wat voor je tussen zit en laat het ook je vrienden weten!


De site is www.hippe2ehandskleding.nl en de facebookpagina, www.facebook.com/hippe2ehandskleding.nl Like onze pagina gelijk even. Mailen kan naar info@hippe2ehandskleding.nl.


Misschien wil jij ook een kleding, schoenen, accessoires of tassen bijdrage leveren. Dat kan, graag zelfs! Wij kunnen het misschien ophalen of anders kunnen we de verzendkosten betalen alles in overleg.
Als je wat voor ons kunt doen, alvast bedankt voor jullie bijdrage/medewerking, namens Team30 Julien/b-Cat.

 


 

We steunen allemaal het zelfde doel en waarom niet makkelijker als we elkaar helpen? Een plaatselijke ondernemer heeft ons aangeboden heerlijke Belgische Bon Bons te verkopen voor de Roparun. Dus op deze manier willen we dit delen met jullie. Wellicht helpt dit met een nog grote opbrengst voor al die mensen wie dit nodig hebben. Wij merken dat deze verkoop truc enorm sucsesvol werkt en dus delen we dit graag.


Afhalen in Nieuwerkerk aan den IJssel en voor meer informatie kunt u ons bereiken via chocolade@run2help.nl

 

 


 

Beste mensen,

 

Via mijn ziektekosten verzekering IAK is het mogelijk om een wens in te dienen die in de maand december, bij voldoende stemmen, dagelijks in aanmerking kan komen voor een prijs én eind december voor een hoofdprijs.

Ik heb als wens ingediend een bijdrage voor ons Roparun team We Move en daardoor de stg. Roparun. Zoals bekend wordt het geld van de stg. Roparun besteed aan de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Wij als team en gesteund door velen zoals jullie zetten ons daar graag voor in.

Wil je het mede mogelijk maken dat Roparun team We Move in aanmerking komt en dat IAK de wens vervulling laat gaan?
Breng dan je stem uit op ons team, via de volgende link

Stem op We Move.


Slechts je mail adres invullen - versturen en de ontvangst mail bevestigen.

Hebben wij aan het eind van een week de meeste stemmen, dan komt bovendien een filmpje van ons team op de site.

 

Dus..........breng DIRECT je stem uit na het lezen van bovenstaande en deel dit bericht.

 

Bedankt namens Roparun Team We Move.

Menno Spaanderman

 

 


 
Wij zijn op dit moment bezig met een actie die gebaseerd is op de "kanjerketting"
een ketting speciaal voor jonge mensen met de gevreesde ziekte Kanker. http://www.kanjerketting.nl

 

We willen een ketting maken voor de Roparun waarbij een ieder zijn of haar bijdrage kan leveren.

 

Het concrete plan:

Ketting maken bestaande uit houten munten met afbeelding afgewisseld met kralen
men kan de munten aanvragen voor

- zichzelf, als men kanker heeft of heeft gehad
- voor een familielid, vriend of kennis met kanker
- voor een instelling, ziekenhuis of goed doel
- voor een nabestaande die de ziekte niet heeft overleefd
- plaatsen waar de Roparun doorheen komt

 

voor het toevoegen van een onderdeel aan de ketting vragen wij 10 euro. Men krijgt hiervoor een munt met afbeelding en naam welke aan de ketting wordt toegevoegd. Tevens krijgt men zelf een kopie van deze munt via de post thuis gestuurd.


De opbrengst is voor de Roparun (netto opbrengst per aanvraag is ruim 8 euro) en er is hiervoor een facebookpagina en een inschrijfformulier aangemaakt waarop de eerste voorbeelden al staan:

https://www.facebook.com/gedenkketting
http://wqd.nl/gedenkketting

 

De ketting zal met ons team meegaan van Hamburg naar Rotterdam
na afloop zal er een passende bestemming voor de ketting gezocht worden.

 

Teams die zich aansluiten bij deze actie worden opgenomen op het formulier of krijgen desgewenst een eigen formulier. Voor iedere 2 toegevoegde munten krijgt het betreffende team 10 euro op hun naam gedoneerd zodat zij dit bij hun opbrengst kunnen toevoegen. Ook worden de teams toegevoegd aan de ketting met een eigen munt zodra er een munt via hun wordt besteld.

 

Laten we er samen een mooie ketting van maken

Peter Stam

namens het Dreamteam310

 


 

Kanker....we hebben er allemaal al eens mee te maken gehad. Misschien van heel dichtbij, misschien wat verder van ons af.

Het is een woord dat ons allemaal raakt.


Op D.V. vrijdag 30 januari 2015, hopen Barry en Herre een extra steentje bij te dragen voor de Stichting Roparun (zie flyer )
Sinds weken trainen ze meerdere malen per week om de 200 km op het ijs te kunnen volbrengen, met maar één doel voor ogen: zo veel mogelijk geld inzamelen voor stichting Roparun (www.roparun.nl).


Het motto van de Stichting Roparun is Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".


Het zou geweldig zijn, als u geld overmaakt!
Als motivatie voor Herre en Barry, maar vooral om een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen. Daar wilt u toch ook aan meedoen ?

 

Elke bijdrage, klein of groot, wordt enorm gewaardeerd ! Wacht niet te lang, maak vandaag nog een gebaar!


TE NEMEN ACTIE
Maak een bedrag over naar : IBAN NL 40RAB00152754741 o.v.v. Weissensee 2015
Alvast hartelijk bedankt, ook namens stichting Roparun.

Wilt u onze uitdaging blijven volgen ?
Kijk snel op onze weblog : www.waarzijnweaanbegonnen.blogspot.nl

 

Bekijk hier de flyer.

 

 


 

 

Ook team 268 heeft een teamactie, namelijk de led caps.
De led caps zijn voorzien van 5 helderwitte leds en aan de achterzijde 2 rode.
Het ideale aan de caps is dat je niet alleen goed gezien wordt, maar ook dat je door de helderwitte leds aan de voorzijde een heel goed zicht hebt op de weg, of je nu een loper of fietser bent.
De cap zelf is van een lichtgewicht, ventilerend en lekker zittend materiaal gemaakt.
Voor € 12,50 heb je al zo'n handige cap en bij een bestelling van boven de 12 stuks zijn ze € 12,00.

 

Bestellen kan via info@elkanderz.nl of telefonisch 0653974076 Elkan team 268. 

 

 


 

 

Het team v h Albert Schweitzer ziekenhuis Team 308 gaat op zondag 1 februari een 6 uur durende spinningmarathon organiseren. 

 

 

 


 

Team 308 Albert Schweitzer runners heeft een nieuwe actie, met betrekking tot het sturen van een SMS. Bekijk hier de flyer.

 

Voor meer informatie zie: www.aszrunners.nl en facebook.com/aszrunners 

  


 

 

Team 305 LPMW Runners organiseert op 17 januari een spinningmarathon ten behoeve van Roparun. Bekijk hier de flyer. 

 

 

 


 

 

Paintings

 

Tijdens de Roparun doorkomst in Oud-Beijerland hebben een aantal leerlingen van het "Actief College" in het kader van een Maatschappelijk Stage en " het belang van/ voor en met Vrijwilligers" bijgedragen om deze doorkomst tot een succes te maken.


Naast hun bijdrage om deze doorkomst succesvol te maken, hebben zij ook paintings gemaakt, allemaal met het thema "Roparun".
Deze 7 paintings hebben in de vensterbanken gestaan van de school tijdens de doorkomst en worden nu ter bieding aangeboden.


Bekijk hier alle paintings, de maten zijn 88.5 x 122 cm.

De totale opbrengst komt ten goede aan de Roparun.

Bieden vanaf € 50,- per painting.

 

Graag een mail naar GKOBL@hotmail.com, met daarin het nummer van de painting (1 t/m 7) en het bedrag wat je biedt.

 

Gijsbert van der Kooij

Roparun team Oud-Beijerland

 


 

Zaterdag 3 januari organiseert Energie team 160 de jaarlijkse ontbijtloop in Barendrecht. Lopen en eten voor het goede doel. Kinderen kunnen in pyjama 1 km op de baan lopen waarna ze kunnen knutselen en er oppas is.

Daarna gaat het sportief wandelen van start. Vervolgens de recreatieve 5 km waarbij 2 rondes door het sportpark kunnen worden hardgelopen.

 

Een goed begin van het nieuwe jaar; komt allen! 

 

Bekijk hier de flyer. 

 


 

 

SPIJKENISSE - SPORTEN VOOR HET GOEDE DOEL: op 6,7 en 8 maart 2015 mega sportevenement bij M-Point Life Style Center.


Team 61 DylanGroupRunners ( Oud-Beijerland ) organiseert samen met M-Point Life Style Center en Stichting ALS Voorne Putten een 3-daags sport evenement.
Drie dagen lang sporten voor het goede doel Stichting ALS en de RoPaRun. "LET'S BEAT ALS EN CANCER TOGETHER".

 

Vrijdagavond 6 maart 2015 beginnen we om 18.00 t/m 24.00 uur met een spinningmarathon.

Op zaterdag 7 maart zijn er diverse clinics( o.a. Yoga,Body-Combat en een surprise clinic) en staan er diverse kraampjes.

Zaterdag 7 en zondag 8 maart padeltoernooi.

Zaterdag 7 maart van 12.00 t/m 16.00 uur Run-Bike Run 10-25-10 km

Zaterdag 7 maart van 20.30 t/m 01.00 uur feestavond / afterparty

Zondag 8 maart van 10.00 t/m 12.00 uur ATB clinic.

Zondag 8 maart van 13.00 t/m 15.00 uur Bert Buijs Winterrun 5 en 10 km
Inschrijven kan vanaf 15 dcember 2014 bij de receptie van M-Point Life Style Center Gaddijk 43 Spijkenisse telnr:0181-642888.


We gaan er met zijn allen een fantatisch evenement van maken.
Kom dus allemaal op 6,7 en 8 maart naar M-Point en doe mee en steun het goede doel. Bekijk hier de flyer. 


Voor meer informatie omtrent het evenement of sposnoring kunt u een mail sturen naar j.vaneck@dylangroup.com

 


 

 

Team065 organiseert ook dit jaar weer een sponsordiner in Zeist.

In het Eureko Conference Center zal topkok Ron Merks (ex-olympisch kampioen) een 5 gangen diner verzorgen.
Andere jaren was dit een groot succes, dus ook dit jaar belooft weer diverse culinaire hoogtepunten.

 

Het diner vindt plaats op vrijdag 13 maart 2015, en begint om 1830u. Prijs per couvert is 60 euro (inclusief drank/koffie/thee).

Aanmelden kan via info@team065.nl


Meer informatie is te vinden op www.team065.nl

Daarnaast organiseren we dit jaar ook een eenmalige rondleiding bij brouwerij LaTrappe in de abdij Koningshoeven.
Op zondag 25 januari 2015 om 1330u verzamelen we bij de Abdij, om een rondleiding door brouwerij en abdij te maken, en natuurlijk
het echte trappistenbier te proeven. Prijs is 17,50 per persoon (7,50 gaat naar de Roparun).

 

Ook hiervoor geldt:
Aanmelden kan via info@team065.nl
Meer informatie is te vinden op www.team065.nl

 

 


 

 

3e Hitlandrun 25 april 2015 word georganiseerd door team106


3e Hitlandrun - Natuurloop 25 april 2015
De start/finish locatie van de Hitlandrun is op de Hitlandselaan bij de ijsbaan in Nieuwerkerk a.d. IJssel. Volg de borden van recreatiegebied Hitland-Noord.
In verband met beperkte parkeer mogelijkheid verzoeken wij iedereen om zoveel mogelijk met de fiets of OV te komen. Besluit je toch met de auto te komen, probeer dan zoveel mogelijk te carpoolen.


Programma:
12.00 uur - start Wandeltocht 10km
Na afloop van de wandeltocht ontvangen alle wandelaars een kopje koffie of thee.
Na-Inschrijven op 25 april voor € 5,00 tot 11.45 uur.
15.00 uur - start van de 5 en 10 km. ( Beide nieuwe routes. 10km is één ronde)


Na-inschrijven op 25 april tot 15 min.voor aanvang bij het wedstrijdsecretariaat voor € 8,00.
Inschrijven kan op www.inschrijven.nl


16.00 uur - prijsuitreiking

Startnummers worden niet per post verstuurd. Je startnummer ophalen bij het wedstrijdsecretariaat.
De tijden worden handmatig genoteerd en komen zo snel mogelijk op uitslagen.nl.

Er is een waterpost bij de finish van de 5 en 10km en halverwege de 10km.

 

 


 

 

Dit is het verhaal van Tessa, zij heeft haar badeend ‘Duckie' de Roparun laten doen voor haar mama.

 

In het boek wordt het verhaal verteld over Tessa die haar moeder heeft verloren aan de ziekte die kanker heet. Het vertelt hoe het haar omgeving raakt. Zij heeft Duckie meegegeven met Michiel die de Roparun heeft gelopen. Hij neemt Duckie mee op reis en laat zien wat de 520 kilometer lange Roparun inhoudt en welke doelen het dient.

Het boek laat in woord en beeld zien waarvoor, hoe en met welk resultaat de Roparun al jaren wordt gelopen.

 

Als je dit boek individueel wilt kopen dan kan dat door per gewenst exemplaar €14,95 te storten op rekening NL13ABNA0418634963 t.n.v. CapRuns4Life. Zet in de omschrijving duidelijk het aantal gewenste boeken, je mail adres en postcode en huisnummer waar we het boek heen kunnen sturen.

 

Als je het boek als team wilt kopen dan kan dat voor 10 of meer exemplaren. We vragen dan €12,50 per exemplaar zodat jullie team voor de wederverkoop ook ruimte heeft. Mail je verzoek met contactgegevens naar Roparun.nl@Capgemini.com en we nemen contact met je op.

 

Bekijk hier de cover van het boek.

 

 


 

 

Het Dreamteam310 is een unieke actie gestart waarbij overledenen aan kanker tijdens de loop worden herdacht. de actie bestaat uit een shirt met opdruk welke tijdens een gedeelte van de Roparun gedragen wordt, gewassen, ingelijst en voor zien van een foto van de loper - een stukje van de routekaart en een persoonlijke noot. De foto's worden eerst bewerkt door Ingeborg van Studio Hekwerk en daarna voorzien van naam en ons logo op een echt loopshirt gedrukt - met deze shirts wordt ongeveer 40 km gelopen.

 

De shirts worden in opdracht gemaakt en men krijgt na afloop het shirt ingelijst terug. Weten dat er ter nagedachtenis gelopen wordt is voor zowel de aanvrager en familie alsmede voor de loper en het team een emotionele gebeurtenis. Wil je meer lezen over deze actie dan kan dat via http://www.dreamteam310.nl/sponsorshirt-dreamteam310  

 

 


 

Hallo Roparunners,

 

Mijn naam is Diana Duerinck en ik kon me niet voorstellen dat ik een jaar geleden Team 54 aanmoedigde en er nu deel van uit maak.

 

Door mijn Zumba instructrice ben ik in aanraking gekomen met de Roparun. Afgelopen jaar ben ik gaan kijken naar de doorkomst in Zele. Wat een emoties en wat een belevenis! Hierna wist ik het zeker, dit doel ga ik met alles wat ik in mijn macht ligt steunen. Wat is er nou mooier dan leven aan dagen van kankerpatiënten toe te kunnen voegen, wanneer er geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd.

 

Om zoveel mogelijk hieraan bij te kunnen dragen heb ik van mijn hobby, haken, een doelgerichte actie gemaakt. Via mijn speciaal voor de Roparun opgerichte website verkoop ik gehaakte artikelen waarvan de volledige opbrengst (minus materiaalkosten) ten gunste komt van de Stichting Roparun. Natuurlijk via mijn Team 54! Voor mij blijft het een hobby, maar nu wel één waar ik heel veel mensen gelukkig mee kan maken.

 

Er staat nog een grote haakactie op de planning, maar daar over horen jullie later meer. Voor meer info bekijk dus mijn hieronder vermelde website en facebook pagina. De facebook pagina is een openbare pagina, dus graag zoveel mogelijk delen en liken, dan ga ik ondertussen door met veel haken en natuurlijk ook nog steeds zumba dansen.

 

http://www.roparunhaken.nl/ en www.facebook.com/RoparunHaken

 

Sportieve groeten en ik zie jullie in Rotterdam! 

Diana Duerinck

 


 

In samenwerking met Fit Balsem hebben wij, Team 238 RTZN, een actie opgezet. Wij mogen tubes Fit Balsem verkopen en van iedere tube is 2,50 euro voor de Stichting RoParun. De tube kost 13,95 euro en heeft een positieve werking bij sportblessures, chronische pijn, gewrichtspijn en spierpijn. Dus eigenlijk alle pijntjes waar je als sporter last van kan hebben. Voor vragen of bestellen stuur een mailtje naar info@rtzn.nl