Roparun bungalows

03-08-2017 om 10:36 uur

Stichting Roparun beschikt over veertien vakantiebungalows waar kankerpatiënten en hun familieleden kosteloos een weekje kunnen verblijven.
Hier wordt goed gebruik van gemaakt en het is prachtig om de verhalen te horen van de families die hier geweest zijn.

Zo krijgen we af en toe hele mooie brieven, mailtjes of berichten binnen van mensen die een weekje zijn weggeweest. Deze berichten laten ons altijd weer even zien waar we het voor doen!
Zo ook het volgende bericht van de familie Soulier:

Lieve Roparun medewerkers,

Graag willen wij jullie enorm bedanken voor de geweldige vakantieweek in Zeeland bij de Banjaard!Zonder jullie hadden wij geen vakantie gehad en dus niet een week heerlijk kunnen relaxen,uitwaaien,verstand op nul,zand tussen de tenen,zon op de snoet,fietstochtjes door het mooie Zeeland maar vooral GENIETEN!!!

eigenlijk dekt het woord bedankt de lading nog niet eens,maar toch,bedankt!Namens mijn gezin en mij.Het was Grandioos en zéér welkom!

Met vriendelijke groet en liefde voor de stichting, Edith Soulier,Warnsveld

 

 

En deze prachtige brief van de familie van Kempen:

Beste lieve mensen van stichting Roparun en de Wensambulance Brabant,

Wij als gezin zijn alleen dankzij jullie een week naar Kortgene kunnen gaan, zonder de Wensambulance Brabant en Roparun was dit niet mogelijk geweest, wij zijn jullie hiervoor erg dankbaar !

Het feit dat wij om hulp moeten vragen om dingen te kunnen doen in het leven, is voor ons niet gemakkelijk, dit valt ons eigenlijk erg zwaar, daar wij altijd gevers zijn geweest (en toch proberen te blijven, maar dat gaat niet meer zoals voorheen) en helaas in een situatie beland zijn waarin wij derden om hulp moeten vragen om iets voor elkaar te kunnen krijgen.

Het verblijf hadden we gegund gekregen van de stichting Roparun, dit was op en top, in het huisje was alles aanwezig, zeg maar een 2e huis.
Alles was hierin voorzien van een magnetron, tot en met een wasmachine en een droger, mooi groot en degelijk verblijf, met zelfs 2 badkamers.

De kinderen hebben kunnen genieten van het binnen –en buitenzwembad en vele speeltuinen, terwijl ik met me vrouw enkele keren op het terras hebben kunnen zitten.

Het weer was ons ook goed gezind. (we hebben maar 1 dag wat minder weer gehad)

Wij willen jullie allemaal van harte bedanken voor jullie belangeloze inzet, waardoor wij een leuke tijd hebben mogen meemaken, welke wij dankzij jullie hebben mogen ondergaan.

Annemarie en ik alsmede de kinderen hebben ons goed kunnen vermaken, ondanks de omstandigheden welke er zijn.

Er is niets op aan te merken op jullie organisaties, alles was netjes en goed verzorgd, het contact per telefoon alsmede per Email etc was goed.

Wij willen Roparun en Wensambulance Brabant nogmaals bedanken voor de onvergetelijke tijd die wij hadden, want zonder jullie was onze wens nooit uitgekomen.

Deze herinnering zal altijd bij ons bij blijven, vooral de kinderen hebben hier goede herinneringen aan, ondanks de situatie.

Met vriendelijke groet,

Familie van Kempen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijd tot de start van Roparun 2018

De Roparun vindt plaats van 19 t/m 21 mei 2018

0dagen
0uur
0minuten
0seconden

Roparun 2017 in cijfers

Cijfers per 31 juli 2017

321Teams
189Doelen
€ 5.497.643Opbrengst Roparun 2017

Bekijk hoe u ons kunt steunen

Hoofdsponsor

Hot ITem

SponsorPlus

FABER-LOGO-WHITE-Payoff_outlines-e1467885646648

SponsorPlus

Incomed

SponsorPlus

Het Welzijnswarenhuis

SponsorPlus

Advanced Track & Trace