Teilnehmer 2019

Anmelden

Hier das Anmeldeformular für 2019

Nachfrage und Angebot

Sind Sie ein Läufer, Radfahrer oder Masseur und sind Sie auf der Suche nach einem Team für den Roparun 2018? Oder sind Sie ein Teamkapitän, der auf der Suche nach möglichen Teilnehmern ist? Dann können Sie hier einen Aufruf veröffentlichen lassen, indem Sie eine E-Mail an info@roparun.nl schicken.

Erstellen Sie selbst eine Beschreibung, in der Sie kurz und knapp formulieren, wonach Sie suchen. Vergessen Sie nicht, Ihre E-Mail-Adresse oder Telefonnummer anzugeben. Sobald wir Ihre E-Mail-Nachricht erhalten haben, werden wir sie in dieser Rubrik veröffentlichen.

Aangeboden/GevraagdFunctieOmschrijving
GevraagdDiversenHoi hoi!

Wij van team 319 HAN (Nijmegen/Arnhem), en zijn nog op zoek naar mensen die mee willen met ons team! We zijn een super enthousiast team die voor het eerst mee doen. We starten vanuit Parijs. Wij zijn nog op zoek naar: Masseurs, chauffeurs, navigators en mensen voor de catering. Lijkt het jou wat en wil je graag mee doen met ons? Stuur dan een mail naar: nienketemolder11@hotmail.nl

Hopelijk tot snel.

Groeten Nienke.
GevraagdMasseurWij zijn Runningteam 222 uit Oud-Beijerland. Voor ons team zoeken wij een gezellige en enthousiaste masseur.
In ons team gaan de masseurs mee op de route zodat je een deel van de Roparun goed kunt beleven.

Als je het leuk vindt om aan te sluiten, kun je bellen met Perry Groenenberg (06-51878792).
GevraagdLopersIvm met aantal blessures zijn wij op zoek naar lopers. Wij starten vanuit Parijs en heb jij tijd zin en interesse om met ons gezellige team mee te gaan? Neem contact op met ons.

team 344 RETRunners
info@retrunners.nl

0638748114 Rob Sizoo
AangebodenLoperIn 2019 zou ik heel graag mee willen lopen met de Roparun! Is er een team in de omgeving van noord Holland nog opzoek naar een enthousiast teamlid?

Ervaring met het hardlopen heb ik in allerlei afstanden tot de marathon aan toe.

Je kunt me bereiken op hugobakker165@hotmail.com

Groet,
Hugo
AangebodenLoperMocht er nog een team in nood zitten voor een loper.
Dan houd ik me aanbevolen.
Ben een ervaren lange afstandloper en ook de roparun al eens gedaan.


Loop c.v.:
Marahon 2:48:03
½ mararthon 1:16:58

ruuddewert@outlook.com
AangebodenLoperAangenaam, ik ben Geert Jansen en woon en loop met namen in Breda. Door een vriend van me ben ik bekend geworden met het lopen van de roparun. Echter is zijn team al vol.

Ik zou graag voor de eerste keer mee willen doen aan dit prachtige evenement , dus heb je nog een plekje dan hoor ik het graag !

Groet,
Geert
Geertjansen1992@gmail.com
GevraagdVerzorger/MasseurWie wilt zich aansluiten als teamgenoot bij de Stg Hoeksche Waardrunners (team 1) en als verzorger/masseur de RPR uit Parijs meemaken?
Onze voorkeur gaat uit naar iemand die betrokken is bij de Hoeksche Waard en enthousiast bij wil dragen aan onze doelen Voor contact kan je bellen naar Conny Latooij(0634823187) of Jan Vermeulen (0650474648)
GevraagdLoper/Chauffeur/Fysio/CateringWij zijn team 301 Vrienden van Bobby en gaan voor de 7de keer mee, we doen dit wederom vanuit Parijs.

Ons team is opgericht door vrienden van Bobby, die over het algemeen uit de omgeving van Rotterdam komen/kwamen maar inmiddels door div. wisselingen nu ook uit andere plaatsen zijn overgenomen.
Maar die zeker niet minder enthousiast zijn, om zich voor die goede doel in te zetten.

We vertrekken op vrijdagochtend richting Parijs waar we na de avondmaaltijd zullen overnachten in een hotel vlak bij de startlocatie van de Roparun.
Wij zijn nog opzoek naar:
1 loper/loopster
1 chauffeur/navigator op èèn van de busjes op de loop/fiets route
1 fysio/masseur
2 chauffeurs voor op de 6 pers. Camper die tevens helpen met het op bouwen van de kamp/wisselplaatsen.
2/3 pers voor in de catering

Kan jij èèn van deze openstaande functies in ons mooie team invullen, stuur dan een mail naar vriendenvanbobby@gmail.com
AangebodenLoperMijn naam is Peter Roodhorst, wonende in Capelle aan den IJssel.

Aangezien het team waar ik dit jaar mee zou lopen zich niet heeft ingeschreven, ben ik voor de roparun 2019 nog vrij.

Dus als er iemand een plekje vrij heeft, hoor ik dat graag.

Je kunt mij altijd bereiken op onderstaand mailadres.
peterroodhorst1@gmail.com
Groet, Peter
AangebodenLoperHallo sportievelingen....

Mijn naam is Jeroen, 38 jaren jong en wonende in Waddinxveen (bij Gouda).
De Roparun staat al een paar jaar op mijn bucketlist vanwege de mooie goede doelen erachter, maar ook het teamverband/gevoel, samenhorigheid en de uitdaging.

De laatste jaren leuke loopjes om mijn CV kunnen zetten waaronder de Bruggenloop, de halve van Egmond (meerdere keren), halve CPC (meerdere keren), diverse 10 km's maar als toppunt de marathon van New York in 2017.

Tijd om die lijst uit te breiden met de Roparun 🙂

Welk team kan nog een loper gebruiken?
Tijdens duurlopen ligt mijn tempo rond de 5.15 (21km) en de 5:30 (42km).
Maar ik haas ook nog weleens mensen die langzamer willen lopen (bijv 6.00). Ik pas me dus makkelijk aan.

Mocht je een gezellige teamplayer zoeken, mail me dan even via jeroentje.mail@gmail.com
GevraagdFysio/masseursWij zijn roparunteam 029-De Dijk. Ons enthousiaste teamleden doen voor de 4e keer mee met de roparun en wel vanaf Parijs naar Rotterdam. Binnen ons team zijn we nog hard op zoek naar 2-3 (fysio)masseurs . We vertrekken met het hele team op vrijdag richting Parijs. Na een heerlijke avondmaal wordt er in een hotel geslapen om uitgerust te kunnen beginnen aan het avontuur. Verwacht bij ons geen uitschuifbare vrachtwagens of complete motorhome’s, wij doen de Roparun puur basic, oftewel onze kampen worden langs de route opgebouwd zodat iedereen van ons team kan meegenieten met de roparun zelf.

Enthousiast geworden of wil je meer weten? Email ons op team29abm@outlook.com
GevraagdChauffeurHelaas is een van onze chauffeurs verhinderd tijdens de Roparun.
Dus ons gezellige team is op zoek naar een nieuwe chauffeur voor op de teambus. Eventueel te combineren/ruilen met een functie in de catering.
Wij zijn team 326, Run for Cancer uit Deventer en starten vanuit Parijs.
Ben jij die gezellige, betrouwbare chauffeur die mee wil met ons team stuur dan een mail naar onze teamcaptain, Ellen Bekke.
teamrunforcancer@gmail.com.
GevraagdFysio/masseur"Beste Fysio en/of Masseur,

Wij zijn team 274 Hatchtech, wij doen al jaren mee aan de Roparun en zijn dit jaar weer op zoek naar twee geweldige fanatieke mensen voor in ons team in de functie van fysio/masseur. Kom jij ons team versterken en bij jij de ideale steun en team player voor ons team?

De meeste teamleden van ons komen uit Veenendaal en omstreken. Wij lopen dit jaar weer vanaf Parijs naar Rotterdam. Als team houden wij ervan dat alles in de puntjes verzorgd is en regelen veel dat ons team soepel en goed kan voorlopen en de teamleden niets te kort komen. Dit realiseren wij natuurlijk ook voor u als u ons team komt versterken.

Ben jij ons nieuwe team lid? Voor meer informatie kunt u onder ander mij bereiken (teamcaptain) op het email adres rens.degroot@live.nl en dan hoort u zo snel mogelijk van ons! Wij zijn nu al enthousiast!

Met vriendelijke groet,

Team 274 Hatchtech"
GevraagdFietser/ChauffeurVoor ons team (Apeldoorn gaat Verder, team 229) zoeken wij nog een fietser of een chauffeur. Een combifunctie is ook mogelijk. Wij zijn een team die elk jaar starten vanuit Hamburg. In tegenstelling tot de meeste andere teams doen wij de route volgens het run-bike-run principe. Onze teamleden komen uit de omgeving van Apeldoorn, Den Bosch en Rotterdam, van alles wat dus. Onderweg hebben we rustpunten bij sportverenigingen. Ons team is compleet, op 1 persoon na dus. Ben jij een sociaal type en hou je van een uitdaging? Mail dan even naar arno.manschot@upcmail.nl

Met vriendelijke groet,
Arno Manschot
AangebodenLoper/fietserHallo
Ik zoek een plek in de Roparun.
Ik heb zowel ervaring in fietsen, wandelen, zwemmen en hardlopen.
Ieder jaar zie ik Roparun voorbij komen
Alleen ik kan geen aansluiting vinden.
Heb mn best gedaan om in een team te komen, maar het lukt niet.
Ik wacht op je reactie
Hoop dat een groep toch met mij de uitdaging wil aangaan
Groetjes Van Giuditta Farci
Diepenbrockstr 74 schiedam
0639480337
AangebodenMasseur/VerzorgerHeb ervaring met de roparun als masseur/verzorger. Ik ben alleen beschikbaar tijdens het evenement. Maar niet getreurd, ik ben een teamspeler. Mijn voorkeur gaat uit naar een gezellig team die een prestatie wilt neerzetten en als vertrekpunt Parijs heeft. We leren elkaar onderweg wel kennen. hermandekleijn@hotmail.com

Met vriendelijke groet, Herman de Kleijn
AangebodenLoperMijn naam is Maaike, 31 jaar oud, en ik ben een fanatieke enthousiaste hardloper. Momenteel ben ik aan het trainen voor de Halve van Egmond. Afgelopen maanden heb ik meegedaan aan de Hoge Veluwe halve marathon, de Posbankloop, de bruggenloop en Linschoten (1.43.49) (en nog veel meer eigenlijk..)

Ik woon in Apeldoorn. Is er nog een team die een loper zoekt? Ik hoor het graag: maaike_janssen@planet.nl

Sportieve groet,

Maaike van Brummelen
GevraagdFysio of sportmasseurWij zoeken twee fysiotherapeuten en of sportmasseurs. Je helpt ons om de spiertjes te masseren en lapt onze lopers er fietsers weer op zodat zij tot en met de finish fit genoeg zijn. Lijkt het je fijn om in een gezellig team mee te doen aan de Roparun? Zet je je graag in voor een goed doel en ben je beschikbaar tijdens de Roparun van zaterdag 8 juni t/m maandag 10 juni 2018?
Geef je dan snel op door een mail te sturen naar Krista Nederveen (teamcaptain), via krista@skenn.nl.

www.teamoud-beijerland.nl
AangebodenLoper of fietserGeachte heer, mevrouw,

Mijn naam is Edwin van Loon en ik wilde u graag het volgende ‘aanbieden’. Mochten er teams in 2019 in nood komen vanwege blessures of gebrek aan fietsers: ik heb drie maal eerder meegedaan aan eerdere versies van de Roparun vanuit Parijs naar Rotterdam. Overigens als fietser voor: team Univar, team Hogeschool Rotterdam en Team Marjan de Man.

Alhoewel dat alweer enige tijd geleden is, en ik destijds geen loper was, ben ik inmiddels (veel) meer gaan lopen en fietsen en wil ik u laten weten dat ik mij graag weer een keer inzet voor het Roparun doel/de kankerbestrijding. Dus: mocht u een team kennen dat in de problemen komt met hun bezetting: ik kan zowel lopen als fietsen en beschik over de nodige ‘Roparun’- ervaring.

Heel veel succes met de organisatie en wellicht tot ziens. U kunt me altijd bereiken op dit email adres of het mobiele telefoonnummer onder mijn naam.

Met vriendelijke groet, Kind regards


Edwin van Loon
M +31 (0)6 20778351
GevraagdChauffeur en FysioTeam 60 (Rotterdam Crooswijk) zoekt een chauffeur (camper) een verzorger/fysiotherapeut en iemand voor de catering. We zijn een ervaren team (met jonge mensen) dat dit jaar voor het 13e achtereenvolgende jaar deelneemt aan de Roparun. We starten in Parijs.
Naast je inzet tijdens het weekend, vragen we ook je inzet tijdens alle voorbereidingen en bij het inzamelen van zoveel mogelijk geld. Lijkt het je leuk om met ons mee te gaan, dan maken we graag kennis met je! Stuur een mail naar roparun@pameijer.nl of een Whatsapp naar 06-12760091 om je aan te melden.


Rijka Freling
Teamcaptain Team 60
AangebodenLoperBeste Roparun teams,

Ik ben Pedro 46 jaar wonend in Rotterdam.
En heb 2 x mee gedaan als loper bij team 79 (Boskalis)
Dit ook als loper (invaller )
Omdat ik Roparun graag steun en graag hardloop.
Wil ik graag meedoen.
Heb zowel Parijs-Rottetdam als Hamburg-Rotterdam met plezier beleeft.
Mocht u intresse hebben ben ik bereikbaar op
0627052325.
Met vriendelijke groet, Pedro Ebbenhout.

(Mijn ervaringen in hardlopen zijn;
5x Marathon Rotterdam
4x halve marathon Brussel
4x halve marathon Nijmegen (Stevensloop)
4x zevenheuvelen loop (Nijmegen )
AangebodenLoperHallo Teams Roparun.

Bied mij aan als loper voor Roparun 2019
Heb reeds twee maal meegelopen met teaum 113 wings for live,
en twee maal met team 279 run4thefuture.
Heb bovendien ervaring als penningmeester en team captain, mochten
jullie daar iets aan hebben.

Gr Hennie
henniedekock@hotmail.nl
AangebodenLoperHoi hoi,
Ik ben yolanda ik ben 34 jaar en woon in Dodewaard ik heb de Roparun een aantal keer als loper mee gedaan ook volgend jaar wil ik heeeel graag weer mee als loper heeft u een plekje vrij voor mij laat het mij graag weten mijn gegevens zijn yolanda Schwarz 0637453492 sportieve groetjes yolanda
GevraagdMasseurBen jij verzorger/ masseur/ fysiotherapeut en op zoek naar een gezellig en enthousiast team?
Dan ben jij bij ons van harte welkom!!

Wij zijn een team die voor de tweede keer meedoet en tot nu toe bestaat uit 20 personen. Wonend in Rotterdam.
Om ons team compleet te maken zoeken wij nog 2 personen die de rol op zich kunnen nemen als verzorger/ masseur/ fysiotherapeut.
Wat wij je kunnen bieden is gezelligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring met leuke mensen.

Nieuwsgierig geworden?
Bel me gerust.

Groet Sandra Bout
TC team 72 Oordenfriends for life
Tel: 06-14902223
AangebodenLoperBeste Roparun teams,

In 2019 zou ik heel graag mee willen lopen met de Roparun! Helaas lukt het mij niet om zelf een team bij elkaar te krijgen. Is er een team in de omgeving Amsterdam nog opzoek naar een enthousiast teamlid?

Ik heb aan verschillende hardloopestafettes meegedaan en de Roparun kan daar niet aan ontbreken!

Ik hoor graag van jullie.

Groetjes,
Danielle

Danielleraalte@hotmail.com / 0621819131
GevraagdChauffeurs, fietsers en masseursBeste,
Team 62, Lifelinerunners, zoekt voor de editie van 2019 nog chauffeurs voor het volgbusje en/of de camper voor de catering. Naast 3 chauffeurs zijn wij ook nog opzoek naar 2 fietsers en 3 masseurs. Ons team heeft als standplaats Maassluis en we gaan dit jaar voor de 21e keer mee.
Voor informatie kun je mailen naar de teamcaptain, Vera Mollers, info@lifelinerunners.nl of bellen 06-48404095.
Groeten, Vera Mollers, team 62
AangebodenLoperMijn naam is Erik Peters 38 jaar oud, woonachtig in Holten (Overijssel).

Ik ben voor 2019 op zoek naar een team dat een enthousiaste loper kan gebruiken. Ik heb 1x eerder de RopaRun gelopen en dit is mij heel goed bevallen. Mooiste evenement waaraan ik heb meegedaan, de sfeer, het 'samen'doen, maar vooral het doel waarvoor je loopt. Helaas is in 2013 mijn vader overleden aan kanker, dus ik weet hoe belangrijk het is.

Ik ben een ervaren loper, meerdere marathons gelopen.

Interesse: erik.peters1979@gmail.com

Erik Peters
AangebodenLoperBeste Roparun teams,

In 2019 zou ik ontzettend graag de Roparun willen meelopen. Inmiddels heb ik twee keer een marathon gelopen en ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hoe mooi zou het dan zijn om de Roparun voor dit mooie doel te mogen lopen.

Ik ben 28 jaar en zoek het liefst een team in de omgeving van Brabant, aangezien ik zelf uit de omgeving van Breda kom.

Mochten jullie een plekje in jullie team hebben voor mij dan hoor ik het graag! Je kunt mij mailen via: denise.bergshoeff@gmail.com

Groetjes,
Denise
AangebodenLopergeachte lezer,

misschien kunt u mij helpen,
zou graag een steentje willen bijdragen als loper om volgend deel te nemen aan de roparun 2019.
voor zo een goed doel en zelf mee te maken gehad met deze ziekte wil ik mij inzetten....
heb ook mijn vrouw in 2007 verloren vandaar.... heb ervaring met hardlopen...

kun u nogmaals mij helpen !!!!

vr gr rob van zijl

robvanzijl69@gmail.com
AangebodenCateraarGeachte Roparun teams,

Ik ben op zoek naar een team in 2019 wat mij kan gebruiken in de verzorgende functie (catering)
Heb zelf mee gedaan als loper en fietser maar het team is nu voor het laatst actief geweest.
Ben 57 jaar en ook sportief genoeg om nog als fietser mij beschikbaar te stellen.
pkb_hofman@hotmail.com

Ik ben woonachtig in Dordrecht.

Met vriendelijke groet ,

Peter Hofman

 

Team 239 - Nordpuls Hamburg

Team 239 - Nordpuls Hamburg

Tijd tot de start van Roparun 2019

De Roparun vindt plaats van 8 t/m 10 juni 2019

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2019 in Zahlen

334Teams
Doelen
€1.343.433,82Opbrengst

Hoofdsponsor

Faber Audiovisuals

SponsorPlus

Faber Audiovisuals