Zeit für den Start von Roparun 2020

2020 findet der Roparun vom 30. Mai bis 1. Juni statt

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2019 in Zahlen

321 Teams
128 Gute Zwecke
€55.183,76 Ausbeute Roparun 2019

Teilnehmer 2019

Anmelden

Hier das Anmeldeformular für 2019

Nachfrage und Angebot

Sind Sie ein Läufer, Radfahrer oder Masseur und sind Sie auf der Suche nach einem Team für den Roparun 2018? Oder sind Sie ein Teamkapitän, der auf der Suche nach möglichen Teilnehmern ist? Dann können Sie hier einen Aufruf veröffentlichen lassen, indem Sie eine E-Mail an info@roparun.nl schicken.

Erstellen Sie selbst eine Beschreibung, in der Sie kurz und knapp formulieren, wonach Sie suchen. Vergessen Sie nicht, Ihre E-Mail-Adresse oder Telefonnummer anzugeben. Sobald wir Ihre E-Mail-Nachricht erhalten haben, werden wir sie in dieser Rubrik veröffentlichen.

Aangeboden/GevraagdFunctieOmschrijving
GezochtMASSEUR/FYSIOTHERAPEUTWe hebben jou als masseur of fysiotherapeut (i.o.) hard nodig om de 8 lopers van ons Roparunteam goed te begeleiden en fysiek te verzorgen. Onze lopers zijn namelijk per persoon gemiddeld 65 kilometer aan het hardlopen. Als masseur/fysiotherapeut kan jij onze lopers ondersteunen om deze mooie prestatie te volbrengen.

Dit jaar gaat ons team voor de 15e keer de sportieve uitdaging aan. De editie van dit jaar is in het pinksterweekend van zaterdag 30 mei tot en met maandag 1 juni, waarbij wij starten vanaf Parijs en 530 kilometer gaan afleggen in teamverband. Wij zijn een groep van meer dan 20 enthousiastelingen uit Breda en omstreken die sinds 2006 aan de Roparun deelneemt.
Naast de sportieve inspanning moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Wij gaan met ons team dit jaar allerlei leuke acties organiseren, om op een leuke manier geld in te zamelen.

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je contact opnemen met Saskia Gladdines.
Mail: saskia@gladdines.eu
Telefoon: 06-15661567
www.teamsprintersbreda.nl
AangebodenFietser / LoperGoedenavond,
Mijn naam is Joram Visser, ik ben 21 jaar oud en woon in Goudswaard. (Vanaf 01-08-2019 in Numansdorp)
Afgelopen jaar ben ik mijn opa en oma in korte tijd verloren door kanker. Met een bandje spelen we al jaren voor de lopers en fietsers. Dit jaar wil ik graag zelf mee doen aan de Roparun. Kunt u mij misschien helpen met een plekje in een team? Of weet u of er teams zijn die nog iemand zoeken. Ik wil graag fietsen of hardlopen.
Met vriendelijke groet,
Joram Visser
joram1997@hotmail.com
AangebodenLoperBeste ,

Ik ben opzoek naar een team uit België waarmee ik als loper kan deelnemen.

Met vriendelijke groeten
Vergauwen Robert
0473/771875
AangebodenLoperMijn naam is Frank van den Bosch en ik wil kei graag meedoen met de Roparun.
Ik ben een gedreven hardloper en na verschillende (lange afstand)wedstrijden ben ik opzoek naar een nieuwe uitdaging.
Deze zou ik graag willen vinden in de Roparun maar daarvoor heb ik wel een team nodig.
Kun jij me hiermee verder helpen dan kom ik graag met je in contact!
Je kan me bereiken op telefoonnummer 0615058365 of via mijn e-mail adres faj.vandenbosch@hotmail.com.
Graag hoor ik meer van je!
Groetjes Frank
GezochtMasseur/Fysio/ChauffeurBeste Allemaal,
Vanuit Team 279 Run4theFuture zijn we op zoek naar nieuwe teamleden. We zijn een gezellig team. We hebben veel lol onderweg en slepen elkaar door de moeilijke momenten. Op dit moment zijn we op zoek naar:
- Fysio/masseur
- Chauffeur/kwartiermaker (basiskamp)

Heb je interesse laat dit dan graag weten aan de teamcaptain, Adinda Noordhoek. Zij is te bereiken op 06-30738670 of via mail adinda.noordhoek@gmail.com
Wie weet tot snel!!

Groetjes, Team 279 Run4theFuture
GezochtDiversenHallo Allemaal,
Wij gaan een Roparunteam opzetten in het jaar 2021 en wij zoeken nog lopers die tussen de 11 en 15 km per uur kunnen lopen. En we zijn al aardig op weg met 15 personen. Wie zich geroepen voelt om de handen met mij ineen te slaan en met mij en andere potentiële teamleden dit unieke project te leidden. En deel te nemen aan de Roparun in het jaar 2021.
Waarom 2021? Omdat we dan op ons gemak alles kunnen regelen en kunnen opzetten, zodat we zonder stress ten koste van dit unieke doel 1 team kunnen vormen. Sponsoren zoeken en voor het goeie doel dit project ondersteunen.

Wat zoeken we?
* lopers
* fietsers
* masseurs
* cateraars
* hoofd navigator/planner busjes en route.
* chauffeur (basiskamp)

Lijk het jou een uitdaging en deins je niet terug voor een avontuur? Ben jij eerlijk en ben je vastberaden om je 200% in te zetten. Wie zich geroepen voelt kan contact opnemen via de E-mail: lugia@live.nl

Wij zijn een team uit de omgeving Rotterdam, maar uiteraard zijn teamleden vanuit het hele land welkom!

Met vriendelijke groet, Denise Schreurs (team captain Team De Trailrunners)