Samen kunnen wij iets meer betekenen.

Gijs Graveland

( 🏃🏽 Loper | Lid van team: Team 243 | Vrienden met Vrienden )

Opgehaald

1.858
92% bereikt van mijn streefbedrag € 2.000

Roparun 2024:

Als kanker je leven bepaald en ook dat van je gezin en familie dan doe je er als patiënt alles aan om het te verslaan. In ieder mens zit een vechter maar helaas niet iedereen wint de strijd.

Toen mij gevraagd werd of ik de Roparun zou willen lopen was er geen ander antwoord mogelijk dan ”ja”.

Stichting Roparun ondersteund onder andere doelen die "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Met 2 ploegen van 4 lopers en begeleid door fietsers en een ondersteunend team, lopen wij samen in estafettevorm, vanuit Frankrijk naar Rotterdam ruim 500 km.

Mijn doel is om zoveel mogelijk geld op te halen om mooie initiatieven te kunnen realiseren voor kankerpatiënten.

Met alle donaties kunnen wij proberen het dagelijks leven en de daarbij behorende gedachten van een kankerpatiënt, iets te verzachten.

Elke donatie wordt enorm gewaardeerd, alvast mijn dank daarvoor.

Beschikbare activiteiten:

  • 🗣️ Teamcaptain
  • 🏃🏽 Loper
  • 🚴 Fietser
  • 🚗 Chauffeur
  • 👨‍🍳 Cateraar
  • 💆 Masseur
  • 🗺️ Navigator
  • ♟️ Overig

Bekijk alle

Trainen, twijfel en motivatie.

10-03-2024 | 11:49 Uur
Zondag 10 maart. Ik zit met de benen op de bank vol bewondering naar alle donaties te kijken. Wat ontzettend gaaf dat zoveel mensen doneren en wat een enorm bedrag is er al binnen gekomen voor de Roparun. Echt dit gaat al mijn verwachtingen te boven.  Vragen om sponsering vind ik best lastig maar dankzij de inzet van Wik is dit grotendeels tot stand gekomen. Samen kunnen we meer. Het doel van de Roparun, de donaties en met een team een mooie prestatie gaan neerzetten in mei motiveert mij enorm.De lat ligt hoog maar zonder strijd geen overwinning. Om toch een beetje zelfverzekerd dit avontuur aan te gaan ben ik al een lange tijd serieus aan het trainen en nog belangrijker probeer ik geen blessure op te lopen. Gisterenochtend vroeg een lange duurloop gedaan. Eerlijk gezegd de eerste 7 km waren geen pretje, er gingen allerlei gedachten door mijn hoofd. Dit wordt niks, ik kan niet stoppen, opgeven is geen optie wat moet ik dan zeggen " bedankt voor de donaties maar ik loop niet" en ga zo maar door.Uiteindelijk werden de kuiten soepel en na 3 uur lopen was ik weer thuis. Alles op een rustig tempo gelopen om maar niks te forceren, dit met in mij achterhoofd heel blijven Gijs en op naar Roparun. Tussendoor loop ik, als alles goed gaat, ook nog de mooiste marathon van Nederland.De Rotterdamse,ook dat is voor mij een bijzonder evenement. Vorig jaar kwamen wij als gezin in een intense periode terecht met Wik.De voorbereidingen, de pijntjes tijdens het lopen, de finish, de ontlading en de emotie het was en is het allemaal waard. Ik hoop en ik weet dat dit ook gaat gebeuren bij de Roparun. Heel blijven en meer dan mijn best kan ik niet doen. Het is een avontuur voor het leven. Groet Gijs en nogmaals bedankt voor alle fantastisch donaties.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer