2024, wordt mijn 3e RopaRun deelname.

06 oktober 2023 16:51

Mijn 3e al weer !

In 2021 voor het eerst benaderd, om samen met vrouwlief, het massageteam te 'bemannen' van Team Oud-Beijerland. En vanaf die eerste deelname, waren we een beetje verslaafd geraakt.

Dit keer wordt een bijzondere uitvoering, 2024. De komende editie mag ik naast de pet van masseur óók de pet van Teamcaptain opzetten. Maar gelukkig wordt en voel ik me sterk gesteund door een mooi 'Organisatie Team' (OT team), waarmee we de organisatie van het volledige team 'aansturen'.

Samen met de andere teamleden, die ieder 1 of meerdere acties beheren en uitvoeren, willen we weer voor een hele mooie bijdrage aan de Stichting RopaRun gaan in 2024. Inmiddels ben ik begonnen met het benaderen van mijn eigen zakelijke netwerk, om aandacht te vragen voor onze eerste acties. Zelf heb ik me een KidsRun als actiedoel voorgesteld, om te gaan organiseren ism een lokale basisschool en ondernemers.

 

Erg benieuwt en vooral erg nieuwsgierig, "Hoe die pet van teamcaptain me gaat passen". (maar m'n masseurshanden gaan al weer een beetje jeuken)