"Leven toevoegen aan de dagen"

Jesper Dekker

( 🏃🏽 Loper | Lid van team: Team 117 | Stichting Team Sprinters Breda )

Opgehaald

2
0% bereikt van mijn streefbedrag € 250

Hallo! Mijn naam is Jesper Dekker.
Afgelopen jaar was voor mij de eerste keer dan ik echt mee ging met de Roparun, maar ik was er al van kinds af aan bij betrokken. Mijn vader Frank Dekker (staat rechts op mijn profielfoto) gaat al voor de 18e keer mee, dus de Roparun zit een beetje in ons bloed, zou je kunnen zeggen. Ik heb me altijd heel erg aangetrokken gevoeld tot het team en vind de Roparun een prachtig goed doel. "Leven toevoegen aan de dagen" is iets wat ik iedere dag probeer te doen, maar als er geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven, maakt dat zoiets extra belangrijk wordt. Daarom zet ik mij hier heel graag voor in.

Als kind was ik lid van AV Sprint in Breda en heb daar de gehele jeugdafdeling doorlopen. Mijn specialisaties waren speerwerpen en de 400m sprint. Daarnaast vond ik het ook leuk om 5km wedstrijden te lopen en in de winter te crossen. Helaas kwam daar een einde aan omdat dit niet meer te combineren was met mijn studie. Na ongeveer een jaar niet serieus gesport te hebben begon ik me te vervelen en heb ik een racefiets aangeschaft. In de loop van de jaren is dat een echte passie van mij geworden. Later ben ik er ook bij gaan Mountainbiken. Twee jaar geleden ben ik, aangestoken door mijn vriendin, mijn oude passie van het hardlopen weer gaan oppakken. Na de wat gebruikelijke beginners-blessures ging het beter en besloot ik me op te geven als reserve-/noodloper bij Team Sprinters. Dat hield in dat ik ervoor zorg dat ik klaar ben om te gaan lopen, mocht er op het laatste moment een loper uitvallen. En dat is wat er gebeurde en dat betekende dat ik afgelopen jaar mijn eerste Roparun gelopen heb! Exact een jaar na dat mijn vader zijn laatste heeft gelopen. Het moest zo zijn..

Naast mijn rol tijdens de Roparun zelf zet ik mij ook graag in voor de acties van het team. Onder andere organiseer ik het “Team Sprinters Tourspel”. Een spel wat wordt gespeeld aan de hand van de grootste wielerwedstrijd ter wereld: “Le Tour de France”. Ook dit jaar zal die weer georganiseerd worden. Houdt de socials en de website van het team in de gaten alle informatie.

Beschikbare activiteiten:

  • 🗣️ Teamcaptain
  • 🏃🏽 Loper
  • 🚴 Fietser
  • 🚗 Chauffeur
  • 👨‍🍳 Cateraar
  • 💆 Masseur
  • 🗺️ Navigator
  • ♟️ Overig

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer