Vraag en aanbod Roparun 2018


Ben je een loper, fietser of masseur en ben je op zoek naar een team voor Roparun 2018? Of ben je een teamcaptain die op zoek is naar eventuele deelnemers? Dan kun je hier een oproep laten plaatsen door een email te sturen naar info@roparun.nl.

Maak zelf een korte omschrijving van een aantal woorden met daarin naar wie of wat je op zoek bent. Vergeet geen vermelding van je mailadres of telefoonnummer. Zodra wij je email ontvangen, plaatsen we deze hieronder.

Vraag en Aanbod

Gezocht of AangebodenFunctieMotivatie
AangebodenFietserHallo Roparunteams,
Ik ben Ingrid, bijna 52 jaar en woon in Vianen.
Ik zou graag met een leuk en gezellig team de roparun fietsend willen volbrengen. Dit staat al een aantal jaar op mijn bucket-list.
Naast het meedoen in de eerste plaats voor het goede doel heeft het ook een extra persoonlijke motivatie.
Een aantal weken geleden heb ik mijn vader verloren aan deze vreselijk nare ziekte.

Daarnaast ben ik me bewust van de nodige activiteiten om zoveel mogelijk geld op te halen. Hier zet ik me uiteraard ook graag voor in.

Ik ben een sportief type en fiets regelmatig de nodige km's recreatief als spinning in de sportschool

Ik zoek dus een team om de Roparun mee te fietsen En ik hoop dat er een team is wat mij zoekt! Ik ben te bereiken op tel nr 06-41178084 of ingrid300865@gmail.com
Tot snel 😀
GezochtChauffeurEnergieteam Barendrecht is nog op zoek naar chauffeurs voor de komende Roparun deelname in mei 2018. Lijkt het je leuk om te rijden in een camper of busje en deel tenemen aan de Roparun met een zeer enthousiast team? Stuur ons dan eens een berichtje. Ons email adres is : Energieteambarendrecht@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Richard
AangebodenMeerdereHallo ik ben opzoek naar een team: voorkeur vertrek uit Parijs en het liefst als loper maar elke andere functie is ook welkom
Woonachtig in de kop van Noord-Holland
Tweemaal eerder mee geweest als navigator voor team Vezet (snelste team) en 2 maal als loper voor het Dreamteam310
Bedenker van de http://www.gedenkketting.nl en andere online acties

ben de afgelopen 2 jaar niet mee geweest maar was wel op een of andere manier betrokken bij de Roparun
zou deze editie graag weer meewillen om persoonlijke reden

Peter Stam, 06-20056093 stamp@hetnet.nl
GezochtMeerdereTeam 62, stichting Lifelinerunners, is op zoek naar enkele nieuwe teamleden. Het team komt uit Maassluis en omgeving.
Wij zoeken nog lopers, fietsers, chauffeurs en masseurs. Het team gaat voor de 20e keer mee en wij starten vanuit Parijs. Voor meer informatie kun je kijken op onze website www.lifelinerunners.nl of contact opnemen met de teamcaptain Vera Mollers 06-48404095, info@lifelinerunners.nl.
Op maandag 18 september is onze eerstvolgende teambijeenkomst. U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend kennis met ons te maken.
AangebodenLoperHallo RoPaRunners

Mijn naam is Laurens Staelens, broer van een kankerpatiënte, zoon van een kankerpatiënte en een loper. Ik ben afkomstig uit Waasmunster, en doorwinterde RoPaRunners weten dat dit het stukje is om te bekomen na de fantastische doortocht in Zele. Van kleinsaf zie ik jullie langs mijn slaapkamerraam lopen/fietsen. In het begin dacht ik: "Zot!". Maar toen ik dit jaar een 10tal km heb meegelopen met een team (als trainingsloopje ter voorbereiding van de marathon) dacht ik: "Volgend jaar loop ik ook mee!!" De sfeer, die toeschouwers, de kameraadschap onder elkaar... Daar wil ik ook deel van uitmaken. Dus, als er een team is dat nog een extra loper zoekt, contacteer me gerust. Voor tijden, afstanden, snelheden... kunnen jullie me steeds volgen op STRAVA 🙂

laurens.staelens@gmail.com
+32494516250

Oh ja, ik heb maar 1 wens... De doortocht in Waasmunster zou ik graag voor mijn rekening nemen... 🙂

Groeten
Laurens Staelens
AangebodenLoperHi Roparun Teams

Mijn man heeft chronische leukemie. Zijn vader stierf aan een progressieve en agressieve kanker. In de familie van mijn man komt huidkanker voor, onze dochter zit in een risicogroep, het broertje van mijn man ook. Ons nichtje Lotte heeft jeugdleukemie. En is door een allergische reactie op de eerste chemo zó vreselijk ziek dat ze niet door kunnen gaan met de behandeling.

Kortom: Ik heb wel wat om voor te lopen.
En lopen is wat ik doe. 2x per jaar een marathon, in de hoop me ook nog eens te kwalificeren voor Boston.

Ik zoek dus een team, om de Roparun mee te lopen. En ik hoop dat er nog een team is, dat een loper zoekt.

Ik ben Petra Faber, ik word 53 in september, ben rond mn 40e gaan rennen, loop sinds 2012 marathons en heb de nodige 10k, 10 em, halve marathons en 5 k’s gedaan. De Roparun is een nieuwe uitdaging, in veel opzichten. Ik woon in Amsterdam. Ik ben te bereiken via Petrafaber@hotmail.com.

Groet,
Petra
AangebodenLoperGoedendag Roparun teams,
Graag doe ik mee aan de Roparun 2018.  Deze hardloopwedstrijd staat al jaren op mijn bucketlist, zowel sportief gezien als om familiaire redenen. Echter heb ik nog geen team om bij aan te sluiten als loper. Na jaren het hardlopen op een laag pitje gezet te hebben ben ik sinds juni weer begonnen. Verder doe ik al 25 jaar aan voetballen, ben ik 29 jaar jong en sportief aangelegd.
Aangezien ik in Barendrecht woon sluit ik mij graag aan bij een team uit deze regio. Ik ben te bereiken via e-mail adres r_berg31@hotmail.com.
met vriendelijke groeten,
Raymond van den Berg
AangebodenFietser of MasseurIk ben Monique 38 jaar en ik zou graag als met een team mee willen. Eventueel als fietser of masseur (ook een passie waar ik al veel mensen mee heb kunnen verblijden).
Mijn telefoon nummer is 0614439413
Groetjes, Monique van Ruiven
AangebodenLoperBeste Roparun teams,
Misschien wat te vroeg, zo net na de recente 2017 editie, maar graag doe ik mee aan de Roparun 2018.  Ik heb echter nog geen team waarbij ik mij kan aansluiten.  Even kort iets over mijzelf. Ik ben een redelijk ervaren hardloper. Heb de afgelopen 4 jaar 6 marathons gelopen en zeker 10 halve marathons. Ik loop afwisselend lang en korte afstanden, paar keer per week.  Ik heb, zoals velen die meelopen denk ik, een persoonlijke reden om de roparun te lopen. Ik weet dat er meer bij komt kijken dan alleen maar trainen en vervolgens de roparun lopen. Ook meewerken aan de organisatie, het werven van sponsorgeld, etc. Ik wil er naar vermogen aan meewerken.
Omdat ik in Spijkenisse woon, sluit ik mij graag aan bij een team uit Voorne Putten, Hoeksche Waard of uit de regio Albrandswaard of Barendrecht/Ridderkerk.
Wie deze enthousiaste loper graag mee wil laten doen volgend jaar, wil ik vragen om contact met mij op te nemen. Overdag en ’s avonds ben ik bereikbaar op telefoon nr : 0651602801.  Je kunt mij ook emailen :  henk.elenbaas@upcmail.nl
Met vriendelijke groet,
Henk Elenbaas

 

 

Tijd tot de start van Roparun 2018

De Roparun vindt plaats van 19 t/m 21 mei 2018

0dagen
0uur
0minuten
0seconden

Roparun 2017 in cijfers

Cijfers per 31 juli 2017

321Teams
189Doelen
€ 5.497.643Opbrengst Roparun 2017

Bekijk hoe u ons kunt steunen

Hoofdsponsor

Hot ITem

SponsorPlus

FABER-LOGO-WHITE-Payoff_outlines-e1467885646648

SponsorPlus

Incomed

SponsorPlus

Het Welzijnswarenhuis

SponsorPlus

Advanced Track & Trace