Vraag en aanbod Roparun 2017


Ben je een loper, fietser of masseur en ben je op zoek naar een team voor Roparun 2017? Of ben je een teamcaptain die op zoek is naar eventuele deelnemers? Dan kun je hier een oproep laten plaatsen door een email te sturen naar info@roparun.nl.

Maak zelf een korte omschrijving van een aantal woorden met daarin naar wie of wat je op zoek bent. Vergeet geen vermelding van je mailadres of telefoonnummer. Zodra wij je email ontvangen, plaatsen we deze hieronder.


Beste Roparunteams,

Ik wil graag de Roparun lopen, maar heb nog geen team. Wie ben ik en wat heb ik te bieden?
Ik ben een ervaren loper (halve en hele marathons). Ik ben een enthousiaste teamspeler die een enorme persoonlijke drive heeft om samen deze prestatie neer te zetten met als doel “leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. De frustratie, de onmacht, het verdriet omzetten in iets positiefs is mijn motor.

Geïnteresseerd?
Bel, mail, sms of app.

Met vriendelijke groet,
Robbert Nijssen
06-37201908
robbertnijssen@hotmail.com

Ps. Ik zal natuurlijk ook financiële support geven.


Beste teams,

Als loper ben ik nog op zoek naar een team voor de roparun van dit jaar.

Als fanatiek loper, meerdere marathons per jaar, en al meerdere roparuns zou ik graag ook dit jaar mee willen doen.

Zelf kom ik uit Capelle aan den IJssel en ben te bereiken op het volgende nummer.

06 53 666 447

Met vriendelijke groet,

Peter Roodhorst


Wegens onvoorziene omstandigheden zijn wij toch nog op zoek naar een chauffeur, die met ons mee wil van Parijs naar Rotterdam. Wij zijn Team 213 Lencorunners, onze teamleden zitten door het hele land, maar dat maakt ons niet minder enthousiast. We hebben een stevige vaste kern maar ook weer nieuwkomers, een goede mix van mooie mensen. Maar we zijn dus nog niet compleet!

Wil je met ons mee, mail dan naar  leon.piket@wonenlimburg.nl  of telefoon 06-18989971


Ik ben Kris De Caluwé, 39 jaar en een fervent loper!
Wekelijks loop ik een 50 tal km en zo tracht ik een 2 à 3 tal marathons per jaar af te werken.
De RopaRun lijkt me een super initiatief en ik zou maar al te graag hieraan deelnemen.
Welk team uit de omgeving van het Waasland (België) zoekt nog een loper? Stop met zoeken, je hebt iemand gevonden!
Je kan me contacteren op volgende gegevens :

kdcbiker@hotmail.com

0032478/61.49.24


Welke fysio’s/(sport)masseurs en navigators willen ons team komen versterken van Parijs naar Rotterdam? Team 95, Kiddoozz/Kids First & Partners is een enthousiast team met leden uit Friesland, Groningen en Rotterdam. Wil je informatie of je aanmelden, aarzel dan niet contact op te nemen met Ben Schnieders, tel. 06 22796968 of ben.schnieders@kiddoozz.nl.


Wegens onvoorziene omstandigheden zijn wij toch nog op zoek naar een hardloper en een masseur, die met ons mee willen van Hamburg naar Rotterdam. Wij zijn Team065, onze teamleden zitten door het hele land, maar dat maakt ons niet minder enthousiast. We hebben een stevige vaste kern maar ook weer nieuwkomers, een goede mix van mooie mensen. Maar we zijn dus nog niet compleet!

Wil je met ons mee, mail dan naar info@team065.nl of bel 0642265039 (Erik).

Erik Brans
Teamcaptain Team065


Team 282, Worstel en kom boven start dit jaar voor de 4e keer vanuit Parijs.

Het is echt een gezellig Zeeuws team uit de omgeving Goes.

We zijn echter nog opzoek naar een enthousiaste masseur en een gezellige en indien mogelijk een ervaren chauffeur om ons team compleet te maken.

Man of vrouw en je altijd al graag willen inzetten voor een goed doel en dat in een gezellig team?

Neem dan snel contact met ons op.

wekb@zeelandnet.nl

www.worstelenkomboven.nl


Roadrunners Rotterdam zoekt leden!

De Roparun is een avontuur voor het leven! Daar wil jij toch ook deel van uitmaken?

Team Roadrunners Rotterdam is een jong team met enthousiaste teamleden. Ook dit jaar proberen wij er weer een mooi evenement van te maken. Wij missen echter nog een aantal teamleden! Om het team compleet te maken kunnen wij nog steeds een enthousiaste loper en masseur gebruiken. Twijfel niet langer en kom ons team versterken. Help je mee om ook van deze Roparun weer een succes te maken? Mocht je iemand weten die graag mee wil doen, dan horen wij dat natuurlijk ook graag. Heb je interesse of vragen stuur dan een mailtje naar info@team316.nl.

Wij hopen snel iets van je te horen!


Oproep voor masseurs……

“Luctor et emergo” (Ik worstel en kom boven) is een (Zeeuwse lijfspreuk) die van toepassing is op team 156. Wij zijn doorzetters, enthousiast en willen vooral plezier hebben met elkaar.

Het Bru’s Running Team zoekt ter aanvulling op het team nog een tweetal sportmasseurs die graag deel willen uitmaken van ons team.

Om het team zorgeloos door de Roparun heen te helpen zijn dit onmisbare schakels binnen een team. Hierdoor kan het team een mooie prestatie neerzetten en “zorgeloos” de finish aan de Coolsingel halen. Welke enthousiaste masseurs willen ons team komen versterken. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Wij vertrekken vanuit Hamburg en doen voor de 10e keer mee dit jaar.

Wil je info of jezelf aanmelden dan horen we dat graag. Je kunt een mail sturen naar rklop@zeelandnet.nl of bellen met 06 51 54 62 77.

Jullie zijn van harte welkom en nodig!

 


Team 276 zoekt nog sportmasseurs die graag praktijkuren meepakken! Hard werken, enthousiast en een echte teameffort neerzetten?

Of wil je je gewoon inzetten voor het goede doel en ga je graag met ons mee? Meld je dan aan bij ons team! We vertrekken, net als vorig jaar, vanuit Hamburg.

Elk jaar gaan er een aantal (4) sportmasseurs mee die de lopers/fietsers ‘on the road’ behandelen, als sportmasseur ben je een zeer belangrijk onderdeel van het team en draag je er zorg voor dat het team kan presteren en zo heel mogelijk de finishlijn bereikt. Het is een geoliede machine waarin ieder zijn aandeel heeft met als gezamenlijk doel een bijdrage leveren aan het goede doel.

Info/opgeven: nadia.meijer@wingwalkers.nl


Vorig jaar mee gedaan vanuit Parijs maar wegens een blessure (hielspoor) uit moeten stappen dus 2017 een nieuwe poging wagen en dit keer heeft Hamburg mijn voorkeur.
Ik ben een loper maar chauffeuren of stukjes fietsen ook helemaal goed. Ben een man van 51 en kom uit Deventer. Net een marathon volbracht dus de conditie is top.

Let me know. Phil 06 44133888


Beste Roparunners,

2 jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen bij avstart in lekkerkerk, met als doel om: meer conditie te krijgen voor het voetballen en aftevallen. Inmiddels een aantal runs meegelopen waaronder een aantal runs in en rondom lekkerkerk, de 1/4 marathon rotterdam en ed 10km. Voor dit jaar staat de CPC den haag, 14k cruyff run en 1/4 marathon rotterdam op de planning. In mijn omgeving heb ik mooie verhalen gehoord met Roparun ook omdat er ook een team is alleen die is vol. De roparun is een dingetje wat op mijn bucketlist staat en het lijkt me een moment om nooit te vergeten. Daarom hoop ik dat er een team ( omgeving rotterdam ) is die een loper zoekt. Jasper van der graaf 16 jaar

Mail adres: jasper.vd.graaff@gmail.com


Team 037 Oud Beijerland zoekt nog 2 masseurs/masseuses voor ons team. Wij starten in Parijs. Dus zoeken jullie een gezellige en ervaren team, mail me.

Paul Reedijk
Teamcaptain team 37 Oud Beijerland
paulreedijk45@gmail.com


Hoi hoi

Ik ben yolanda Schwarz. Ik woon in Barneveld en ben 32 jaar. Ik heb de roparun al een aantal keer gefietst en gelopen. Ik wil dit jaar weer graag mee. Heeft u een plek dan hoor ik het graag

groetjes yolanda Schwarz 0637453492


Wij als Agility hebben ons 3 jaar ingezet voor de Roparun en zullen dit jaar een andere sponsor loop doen in een ander land.
Hierdoor hebben wij een groot aantal benodigdheden  over voor een beginnend team.

 


Team 42 zoekt nog bivakhelden en masseurs! Altijd al willen zien hoe cybersecuritynerds zich in het zweet werken? Of wil je je gewoon inzetten voor het goede doel en ga je graag met ons mee? Meld je dan aan bij ons team! We vertrekken, net als vorig jaar, vanuit Parijs.

Kijk voor meer informatie op https://www.tweeenveertig.eu/?p=882 of mail ons op teamcaptain@tweeenveertig.eu!


Wij zijn een team wat in 2017 voor de 10e keer mee zal doen aan de Roparun,

en vanuit Hamburg starten

Team 255 / Time is Running uit Westmaas is nog op zoek naar

  • Masseur
  • Loper
  • 2 chauffeurs voor op de personenbus

Heb jij zin om met ons mee te gaan, neem contact met ons op

M.vr.gr.

Connie van Etten
06 23045423
www.timeisrunning.nl
info@timeisrunning.nl


Team 62 – stichting Lifelinerunners – zoekt nieuwe teamleden.
Een groot deel van het team van 2016 – familie en vrienden van elkaar – is een eigen team begonnen waarbij wij hen veel succes wensen.

Dit betekent dat wij voor alle functies nog teamleden zoeken bij voorkeur uit de omgeving Maassluis gezien de activiteiten en teambijeenkomsten. Wij verwachten van iedereen dat men bereid is mee te doen aan de diverse acties, want dat is namelijk een van de manieren om geld op halen voor het doel. De Roparun is voor ons dus al begonnen en eindigt op tweede pinksterdag op de Coolsingel.

Ons team start in Parijs. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen stuur dan een mail naar info@lifelinerunners.nl of bel de teamcaptain Vera Mollers 06-48404095


Beste Roparunners,

Begin van dit jaar ben ik begonnen met hardlopen, met als doel om mij fitter te gaan voelen. Inmiddels een aantal runs meegelopen, waaronder de ladiesrun (5 km) en de Blijdorprun (9 km) van RRC. Voor dit jaar staat de bruggenloop van DSW nog op mijn planning en voor volgend jaar wil ik de Rotterdam marathon (10 km) gaan doen. In mijn omgeving heb ik mooie verhalen gehoord mbt Roparun, wat voor mij nu ook een bucketlist dingetje is geworden. Het lijkt mij mooi om mee te lopen en het mooie gevoel te ervaren. Hierbij zoek ik een team uit omgeving Zuid-Holland (liefst omgeving Rotterdam) om hierbij aan te sluiten.

Mail adres: Soenda20@hotmail.com


Ervaren sportmasseur zoekt voor de roparun 2017 team in de omgeving van Rotterdam +/- 50 km, heb al meer dan 10 jaar ervaring met begeleiding van diverse teams ik ben te bereiken via 0638090070 hoop spoedig wat te horen.


Ik ben Ursula 45 jaar
Ben in opleiding tot sportmasseur
Ik wil via deze weg graag een stageplek bemachtigen
Om al vast wat ervaring op te doen
Lijkt het je leuk om mij te begeleiden
Dan hoor ik dat graag via roos37@live.nl

Mvgr Ursula van der Laan


Beste Roparunners,

Ik zit hier op het puntje van mijn stoel, en wil o zo graag mee doen met de Roparun van 2017. Deze hardloper komt uit Rotterdam is 44 jaar, loopt al 6 jaar, en heeft al aan diverse runs/marathons meegedaan, als laatste de Marathon van Rotterdam(2016). Mijn drijfkracht is je passie gebruiken om voor een ander iets te kunnen betekenen.  Het gevoel van voldoening als je de finish haalt dat wil ik eens mee maken met de Roparun. Graag hoor ik of er een team in de buurt van Rotterdam of omgeving is, waar ik als hardloper mee kan doen.

Mw. S. Dhoenmoen – Kalika
Email: sita.dhoenmoen@uwv.nl


Onder het mom niet geschoten is altijd mis, doe ik een poging me voorstellen en misschien aansluiting te vinden bij een team.

De Roparun staat al een poosje bovenaan mijn lijstje omdat ik graag mijn hobby wil koppelen aan een goed doel, en dit is een ontzettend goed doel.

Ik ben een vrouw van 43 uit Friesland en ondertussen 4 jaar aan het hardlopen. Ik heb al ongeveer 10 halve marathons gelopen en heb er nog een aantal op de planning staan.
Ik hoop dan ook ooit eens te kunnen zeggen dat deze loop ook op mijn hardloop planning staat!

Dus zoek je team nog een hardloper zou ik jullie graag willen helpen.
Voor eventueel nog vragen mag je contact met me opnemen !

Groetjes Clara
claradeboer35@gmail.com

 


Hallo Roparunnners,
Ik heb twee keer deelgenomen aan de Roparun in team 113 Wings For Life Breda. Dit was in de jaren 2008 en 2009. We liepen gemiddeld 12.8 km per uur, kon daar erg goed in mee komen. Ik heb inmiddels de militaire dienst verlaten en kan daarom niet deelnemen in team 113. Ik ben dus op zoek naar een team die nog op zoek is naar een loper. Liefst niet al te ver uit de buurt van Uden.

Groetjes Hennie
henniedekock@hotmail.nl


Ik ben op zoek naar een groep bij mij in de buurt. Ik woon in Rozenburg (Gemeente Rotterdam). Verder ben ik een recreatieve loper, van beroep ben ik kok dus zou lopen geen optie zijn kan ik altijd nog voor de catering kunnen zorgen en ben in opleiding geweest voor sportmasseur dus vele opties. Mijn mobiele telefoonnummer is 0630871760. Ik kijk uit naar jullie reacties, Ritske

 

Tijd tot de start van Roparun 2017

De Roparun vindt plaats van 3 t/m 5 juni 2017

0dagen
0uur
0minuten
0seconden

De Roparun 2017 in cijfers

Cijfers per 22 mei 2017

322Teams
162Doelen
€ 1.966.464,25Opbrengst tot nu toe

Bekijk hoe u ons kunt steunen

Hoofdsponsor

Hot ITem

SponsorPlus

Incomed

SponsorPlus

Het Welzijnswarenhuis

SponsorPlus

Creative Technology

SponsorPlus

Advanced Track & Trace