Teams in actie!

01-12-2017 om 15:05 uur

De Roparunteams zijn alweer hard bezig om geld op te halen voor de Roparun 2018! Dit doen ze door het verkopen van loten, collecteren en het organiseren van verschillende leuke acties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spinningmarathons, diners, veiling van verschillende items of het organiseren van een feest. Hieronder een aantal berichtjes die we langs hebben zien komen. Kijk voor andere leuke team acties ook even in onze kalender!

Zaterdagavond was er in een overvolle kerk in Den Burg een Roparun-benefietconcert met optreden van Jan Vayne en het Texels popkoor,  georganiseerd door de Texelrunners. Onze voorlichter, Arie Wezemer, vertelde de Texelaars er alles over de Roparun.

Verschillende teams hebben ook de aandacht van de media te pakken gekregen met hun acties, bijvoorbeeld Team 8 Politie Eenheid Den Haag. Dit team heeft met de verkoop van hun politiebeertjes een stuk in Algemeen Dagblad gekregen. Op dit moment zijn er al meer dan 1000 Politiebeertjes verkocht!

Een andere actie die ons opviel was een actie van Team 116 Run 4 Relief. Het team had namelijk voetbalster en Europees Kampioen Mandy van den Berg zover gekregen om een wedstrijd shirt van de Oranje Leeuwinnen en een paar voetbalschoenen te doneren! Het shirt heeft uiteindelijk 330 euro opgebracht.

Kijk ook even op hun Facebook pagina, waar op dit moment nog de voetbalschoenen geveild worden! Bieden kan nog tot 3 december.

 

 

Tijd tot de start van Roparun 2018

De Roparun vindt plaats van 19 t/m 21 mei 2018

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2018 in cijfers

Actuele cijfers

312Teams
103Doelen
€1.197.785,06Opbrengst

Bekijk hoe u ons kunt steunen

Hoofdsponsor

Hot ITem

SponsorPlus

Logo_gpsbuddy bewerkt voor website

SponsorPlus

Het Welzijnswarenhuis