Teams zitten niet stil tijdens de feestdagen!

03-01-2018 om 14:29 uur

Veel mensen hebben de afgelopen weken genoten van vrije dagen of misschien zelfs een vakantie. Voor veel Roparunners een mooie tijd om aan de slag te gaan om geld op te halen! Lees je even mee?

Op de donderdag, vrijdag en zaterdag voor Kerstmis stonden deelnemers van Roparunteams Goeree-Overflakkee Runners klaar om supermarktklanten te helpen met inpakken. Deze actie leverde zo’n 1900 euro op!

Wauw! Wat was het een waanzinnige middag, de Nieuwjaarsduik van team Langedijk met de voorbereidende koude training, die werd gegeven door René Valk. De opbrengst tot nu toe is maar liefst 655 euro maar dit is nog niet het eindbedrag.

 

Team Flink heeft ook hard gewerkt met een kraampje op de kerstmarkt in Charlois en te collecteren Winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht.

Door SPIE Nederland wordt jaarlijks door middel van een Kerst Sponsoractie gedoneerd aan goede doelen die door het personeel aangedragen worden. Op 19 december werd door Lieve Declercq, algemeen directeur van SPIE Nederland, een cheque van 1.000 euro overhandigd aan Theo Deur en Edwin Berendsen van Team Amazing!

De kerstkaartenactie van de Hoeksche Waard Runners heeft een recordbedrag opgeleverd: 41.250,09 euro! De Hoeksche Waard Runners hadden de steun van enkele tientallen ‘rayonhoofden’ en in totaal 170 bezorgers die in alle Hoeksche Waardse dorpen de kerstkaarten rondbrachten.

Team Move2Ur organiseerde de jaarlijkse Oliebollenrun in Tiel voor de vijfde keer. In totaal liepen er bij de race op Oudejaarsdag ruim driehonderd lopers mee: ruim honderd meer dan vorig jaar! Hoeveel geld er precies is opgehaald, is nog niet bekend, maar de 1500 euro van vorig jaar is in ieder geval ruim overschreden.

Wil je weten welke acties je nog kunt verwachten de aankomende tijd? Bekijk deze hier.

Tijd tot de start van Roparun 2019

De Roparun vindt plaats van 8 t/m 10 juni 2019

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2019 in cijfers

332Teams
57Doelen
€1.005.501,79Opbrengst

Hoofdsponsor

Faber Audiovisuals

SponsorPlus

Faber Audiovisuals