Tijd tot de start van Roparun 2020

De Roparun vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

251 Teams
0 Doelen
€14.960,34 Opbrengst Roparun 2020

Team 90 aanwezig bij opening Hospice Huizen

06-02-2018 om 14:23 uur

Onlangs is in Huizen een nieuw hospice geopend. Hospice Huizen is een gastvrij bijna-thuis-huis waar iedereen die naar verwachting nog slechts korte tijd te leven heeft, kan worden verzorgd. Vanuit betrokkenheid wordt zorg en begeleiding geboden, met alle aandacht voor de gast en voor zijn of haar naasten. De gasten worden verzorgd door familie en vrienden, vrijwilligers en professionele zorgverleners – bijna zoals thuis. Met ondersteuning van 245.000 euro vanuit Roparun is het hospice huiselijk en sfeervol ingericht.

Peter en Inge Vink en Anne Hollinga van team 90 waren aanwezig bij de opening van het Hospice. Een zeer waardevolle ervaring om te zien wat een hospice kan betekenen in de laatste levensfase. Het hospice laat weten: “Inmiddels hebben we onze eerste gast mogen ontvangen, hetgeen laat zien hoe belangrijk en waardevol een Hospice is!”.

© 2019 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden