Tijd tot de start van Roparun 2020

De Roparun vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

251 Teams
0 Doelen
€14.960,34 Opbrengst Roparun 2020

Sleen4life overhandigt cheque twv. €97.108,00 aan Hospice Emmen

12-06-2018 om 15:21 uur

Teamcaptain Jaap Ramaker van Team Sleen4life vertelt: ‘En dan word je op een middag gebeld en mag je de volgende dag (woensdag 23 mei) als Stichting Sleen4life een cheque van maar liefst 97.108 euro overhandigen aan hospice “‘t Huis van Heden” te Emmen. Het Hospice dat nu geregeld te kampen heeft met wachtlijsten gaat dit geld gebruiken voor uitbreiding van het gebouw. Het geld is o.a. bestemd voor de bouw van twee extra kamers en daarmee gaat het  Hospice straks van drie naar vijf kamers. De uitbreiding moet er voor zorgen dat wachtlijsten tot het verleden gaan behoren. Als team vonden we dit zo bijzonder mooi, dat we met een afvaardiging van maar liefst 9 personen hierbij aanwezig waren.

De reactie van Arjan Naber op het bericht van deze grote bijdrage aan het hospice huis raakte ons allemaal en daarom mocht hij de cheque namens Sleen4life en de Stichting Roparun overhandigen aan de heren Hulsegge (voorzitter), Brummel (bestuurslid) en Van Driel (secretaris).

“Ik zit even alles terug te lezen tussen mijn tranen door. Wat een gigantisch bedrag.
Mijn moeder heeft er destijds een paar dagen gelegen.
Het is daar zo fijn, zo huiselijk. Ik gun het de hospice zo enorm.
Ze vangen daar niet alleen de patiënten maar ook de familie gigantisch goed op. GEWELDIG”.

Er wordt in het hospice heel mooi werk verricht en het geeft een goed gevoel dat Sleen4life als vertegenwoordiger van de stichting Roparun een aantal steentjes aan deze uitbereiding kan bijdragen. Een van de (80!) vrijwilligsters zei heel treffend, “het gaat hier over leven, niet over de dood”.

Prachtig samengevat waar het hospice voor staat, niet het sterven is belangrijk, maar het vieren van het leven. We waren erg onder de indruk van het prachtige werk van de Hospice, het bedrag is zeer op zijn plaats.’

© 2019 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden