Tijd tot de start van Roparun 2020

De Roparun vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2019 in cijfers

De run op het leven

324 Teams
128 Doelen
€5.626.988,79 Opbrengst Roparun 2019

Lisanne Spaander trekt zich terug uit Comité van Aanbeveling Stichting Roparun.

26-10-2018 om 16:38 uur

Enkele jaren geleden raakte Lisanne betrokken bij Stichting Roparun door het zingen van haar lied ‘Vechtersbaas’ op een teambijeenkomst. Lisanne was helaas getroffen door botkanker en maakte gebruik van een Kindergasthuis, een van de doelen van Roparun. Met een lied over haar gevoelens en ervaringen tijdens haar ziekte wist ze vele Roparunners te raken.

Later werd zij door Stichting Roparun gevraagd om onderdeel te zijn van het Comité van Aanbeveling om haar ervaring met Roparun verder te vertellen. Dat heeft zij bijna een jaar met veel enthousiasme gedaan. Nu gaat het gelukkig veel beter met Lisanne en timmert zij aan de weg met haar muziekcarrière, volgt weer een studie en zet zich in voor verschillende goede doelen.

Lisanne heeft besloten zich terug te trekken uit het Comité van Aanbeveling omdat de wederzijdse verwachtingen niet meer op elkaar aansluiten. Stichting Roparun is zeer dankbaar voor haar inzet en wenst Lisanne het allerbeste voor de toekomst, zowel voor haar gezondheid, privé en natuurlijk met haar muziekcarrière. Lisanne: “Ik heb de Roparunteams in mijn hart gesloten en ik ben erg blij met wat ik voor de mooie doelen van Roparun heb kunnen betekenen. Teams kunnen mij altijd rechtstreeks blijven volgen via www.lisannespaander.nl”.

© 2019 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden