Tijd tot de start van Roparun 2020

De Roparun vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

337 Teams
53 Doelen
€1.176.291,72 Opbrengst Roparun 2020

Het nieuwe Roparun logo!

27-11-2018 om 16:15 uur

Wat gaat het snel! Over minder dan 200 dagen staan we alweer aan de start van de 28e editie van Roparun. Alle deelnemers en vrijwilligers gaan zich weer inzetten voor dat ene doel. Op social media zijn er al veel berichten te zien van teams die druk bezig zijn met de voorbereidingen.

De organisatie heeft ook niet stilgezeten de afgelopen tijd! Er is namelijk een gloednieuw logo voor Roparun ontwikkeld. Een nieuw logo, maar met het Roparun gevoel.

Hierbij presenteren we je het nieuwe Roparun logo:

Door kleine aanpassingen te doen, heeft het logo de herkenbaarheid behouden én een frisse, nieuwe uitstraling gekregen. De uitstraling van het logo is snelheid, vooruitgang en actie. Allemaal punten die bij de Roparun passen!

Niet alle uitingen van Roparun zullen in één keer aangepast zijn. Zo zijn we bijvoorbeeld nog bezig om het logo te verwerken in het design van onze website. Het kan voorlopig ook nog voorkomen dat je bijvoorbeeld op een spandoek ons oude logo nog ziet. Uiteraard gaan we vanaf vandaag alle nieuwe materialen voorzien van ons nieuwe logo!


Nieuw logo op jouw profielfoto?

Dat kan! Ga naar jouw profiel op Facebook.com of op de Facebook-app.

  1. Klik op je profielfoto bijwerken.
  2. Kies voor kader toevoegen.
  3. Zoek op: Roparun en kies het kader.
  4. Klik op Als profielfoto gebruiken om je foto op te slaan.
© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden