Teambijeenkomst

04-12-2018 om 16:31 uur

Zaterdag 1 december vond de eerste teambijeenkomst voor Roparun 2019 plaats.

Deze eerste teambijeenkomst had als insteek om de nieuwe Roparunteams goed op weg te helpen.
De bijeenkomst had verschillende workshops met uiteenlopende onderwerpen. Vrijwilligers hebben in samenwerking met ervaren teamcaptains en enkele externe partijen presentaties verzorgd voor groepen van ongeveer 50 personen.

 

De sheets van de presentaties zijn terug te vinden onder het menu ‘deelnemersinformatie‘, bij het kopje teambijeenkomsten. Je kunt op die manier alle informatie nog eens rustig bekijken en delen met andere teamleden.

Voorafgaand, in de pauze en na afloop van de workshops konden deelnemers de informatiemarkt bezoeken. Hier waren andere teams en enkele externe partijen aanwezig met een standje waar meer informatie te halen was of spulletjes werden verkocht tbv. de teamopbrengst.

  

Tijdens de teambijeenkomst is ook het nieuwe deelnemersshirt gepresenteerd. Voor deze shirts is Roparun een sponsordeal aangegaan met Masita. Directeur van Masita en oud-Roparunner Kurt Molin was aanwezig om de overeenkomst officieel te tekenen. Meer weten over het nieuwe shirt en bestellen? Kijk op roparun.nl/shirt.

Roparun bedankt alle vrijwilligers, teamcaptains en externe partijen Xcelsior, Veilet en Masita voor hun bijdrage aan deze succesvolle teambijeenkomst. Graag tot de volgende editie!

   

 

 

Tijd tot de start van Roparun 2019

De Roparun vindt plaats van 8 t/m 10 juni 2019

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2019 in cijfers

325Teams
105Doelen
€1.918.051,31Opbrengst

Hoofdsponsor

Faber Audiovisuals

SponsorPlus

Faber Audiovisuals