Roparun en Masita sportkleding gaan samenwerking aan

06-12-2018 om 14:56 uur

Sportkledingfabrikant Masita heeft zich voor drie jaar als officiële kledingsponsor verbonden aan Roparun. Masita-directeur Kurt Molin en Wiljan Vloet, directeur van Roparun, ondertekenden de overeenkomst zaterdag 1 december tijdens de eerste landelijke Roparun-teambijeenkomst in Gorinchem.

Masita verzorgt een nieuw kledingpakket voor de bijna vijfhonderd vrijwilligers én het jaarlijks veranderende shirt voor de ruim 8.000 deelnemers. Roparun-directeur Vloet: “Ik ben heel blij met deze samenwerking, die past in de vernieuwing en verdere professionalisering van Roparun. We werken er aan om meer sponsors op landelijk niveau aan Roparun te koppelen. Wat betreft de kleding is mijn ultieme doel om alle deelnemers in vergelijkbare kleding te laten lopen met daarop hun eigen lokale sponsoren. Dat zou de uitstraling van Roparun naar mijn mening enorm versterken.”

 

Tijd tot de start van Roparun 2019

De Roparun vindt plaats van 8 t/m 10 juni 2019

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2019 in cijfers

325Teams
105Doelen
€1.918.051,31Opbrengst

Hoofdsponsor

Faber Audiovisuals

SponsorPlus

Faber Audiovisuals