Tijd tot de start van Roparun 2020

De Roparun vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

337 Teams
53 Doelen
€1.176.291,72 Opbrengst Roparun 2020

Hockey-international ambassadeur van Roparun

11-12-2018 om 14:00 uur

Hockey-international en speelster van Hockeyclub ´s-Hertogenbosch Maartje Krekelaar (23) is de nieuwe ambassadeur van Roparun. Samen met oud-atlete Nelli Cooman, die zich al vele jaren inzet voor Roparun vormt zij nu het ambassadeursteam.

Maartje Krekelaar: “Het doel van Roparun is natuurlijk helemaal fantastisch. Zoveel mensen worden zelf of in hun omgeving geconfronteerd met kanker. Hoe mooi is het dan dat de projecten die Roparun steunt het leven van die mensen helpt veraangenamen. Daar verbind ik me graag aan als ambassadeur. Maar ook als sportieve prestatie is het een heel bijzonder evenement. Een team loopt en fietst van Parijs of Hamburg naar Rotterdam in één weekend. Stel je dat eens voor.”

Roparun-directeur Wiljan Vloet: “Maartje is een topsporter en voelt zich heel betrokken bij wat we als Roparun doen. Zij kan als nieuwe ambassadeur een nieuwe groep mensen bekend maken met ons evenement en met de doelen die we steunen.”

© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden