Tijd tot de start van Roparun 2020

De Roparun vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2019 in cijfers

De run op het leven

324 Teams
128 Doelen
€5.626.988,79 Opbrengst Roparun 2019

Roparun en Masita sportkleding gaan samenwerking aan

06-12-2018 om 14:56 uur

Sportkledingfabrikant Masita heeft zich voor drie jaar als officiële kledingsponsor verbonden aan Roparun. Masita-directeur Kurt Molin en Wiljan Vloet, directeur van Roparun, ondertekenden de overeenkomst zaterdag 1 december tijdens de eerste landelijke Roparun-teambijeenkomst in Gorinchem.

Masita verzorgt een nieuw kledingpakket voor de bijna vijfhonderd vrijwilligers én het jaarlijks veranderende shirt voor de ruim 8.000 deelnemers. Roparun-directeur Vloet: “Ik ben heel blij met deze samenwerking, die past in de vernieuwing en verdere professionalisering van Roparun. We werken er aan om meer sponsors op landelijk niveau aan Roparun te koppelen. Wat betreft de kleding is mijn ultieme doel om alle deelnemers in vergelijkbare kleding te laten lopen met daarop hun eigen lokale sponsoren. Dat zou de uitstraling van Roparun naar mijn mening enorm versterken.”

 

© 2019 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden