Tijd tot de start van Roparun 2020

De Roparun vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

120 Teams
0 Doelen
€4.309,30 Opbrengst Roparun 2020

Geslaagde vrijwilligersbijeenkomst Roparun 2019

14-03-2019 om 16:37 uur

Op woensdagavond 13 maart kwamen Roparunvrijwilligers bijeen in het van der Valk hotel in Ridderkerk voor de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst. Een avond vol informatie voor vrijwilligers die in 2019 voor het eerst aan de slag gaan voor Roparun en vrijwilligers die al meerdere jaren actief zijn.

Nieuwe vrijwilligers kregen een korte terugblik op de afgelopen 27 jaren Roparun. Voorlichter Henk vertelde met veel enthousiasme over hoe de Roparun zich in deze jaren heeft ontwikkeld. Niet alleen het evenement maar ook de goede doelen die Roparun steunt zijn door de inzet van Roparun in deze jaren geprofessionaliseerd. Erg leuk voor nieuwe vrijwilligers om op deze manier een kijkje achter de schermen te krijgen.

  

Naast het ontmoeten van nieuwe vrijwilligers was er natuurlijk ook volop mogelijkheid om bij te kletsen met andere vrijwilligers. En een van deze vrijwilligers werd bijzonder in het zonnetje gezet. Na jarenlange actieve betrokkenheid neemt Arie Wezemer afscheid van Roparun. Een uitgebreid dankwoord en natuurlijk bijbehorende cadeaus zoals een speciale editie van het Roparun magazine, de RopARIEder, werden overhandigd. Arie’s dankwoord werd afgesloten met een staande ovatie van de aanwezige vrijwilligers.

 

 

Roparun heeft dit jaar een nieuwe traditie in het leven geroepen. Een erg belangrijke traditie zelfs, namelijk het huldigen van vrijwilligers die meer dan 15, 20 of zelfs 25 jaar actief zijn voor Roparun. Zij ontvingen onder luid applaus van alle aanwezige vrijwilligers een speciale oorkonde en een jubileumspeld van directeur Wiljan Vloet.

 

© 2019 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden