Tijd tot de start van Roparun 2020

De Roparun vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

319 Teams
47 Doelen
€39.708,71 Opbrengst Roparun 2020

Hardlopen tussen de tandenborstels en shampoo

08-04-2019 om 16:12 uur

Zoals in ieder team, werd ook door de teamleden van team 230 Stichting I Run For Life fanatiek loten verkocht. Familie, vrienden, collega’s, iedereen moet er aan geloven. Zo ook de collega’s van het teamlid wat werkzaam is bij het distributiecentrum van de Etos in Beverwijk. Dit liep zo goed, dat hem gevraagd werd om nog meer loten.

Het management van het distributiecentrum wilde graag actief bijdragen aan hem en de Roparun. Er werd heen en weer gebeld, folders gemaakt en een presentatie verzorgd en dat alles heeft geleid tot een heuse FunRun. Deze run vond afgelopen vrijdag plaats tussen de stellingen in het enorme distributiecentrum.

Op deze bijzondere locatie werd gestreden tussen 16 teams ieder bestaande uit 5 personen en een teamcaptain. Na een aantal selectierondes, de kwartfinale, halve finale en uiteindelijk de finale bleek dat er door team 230 toch iets meer was verkocht dan een paar extra loten.

Maar liefst 400 extra loten waren er verkocht, dit bedrag aangevuld met een mooie bijdrage van de directie kan straks worden overgemaakt voor de Roparun. Zowel de aanwezige vertegenwoordiger van de Roparun als de teamleden van team 230 waren onder de indruk van de samenhorigheid en sportiviteit binnen het distributiecentrum. Het team hoopt dit ludieke evenement in de komende jaren een vervolg te geven.

© 2019 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden