Tijd tot de start van Roparun 2020

De Roparun vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

251 Teams
0 Doelen
€14.960,34 Opbrengst Roparun 2020

Al twee dagen is de NS op tijd

09-06-2019 om 12:59 uur

Geen vertraging bij NS en alles loopt op rails… eh rolletjes.

Tijdens de Roparun is de diversiteit van de teams enorm. Van vriendengroepen tot sportclubs en van families tot bedrijven. Een van die bedrijven die deelneemt aan de Roparun is Team 292, Teams NS. Tot aan de finish volgen we het team op de voet en delen hun ervaringen. Eerst even voorstellen!

Lianne Vink uit Amsterdam doet de social media, is hoofd communicatie, filmcrew en chauffeur tegelijk. Het is net als de meesten uit het team haar eerste keer Roparun. Nadat een paar collega’s al een aantal keer hadden meegedaan aan de Roparun, kwam het idee om een eigen team te starten.

Lex was de initiatiefnemer en door zijn eerdere deelnames wist hij wat nodig was om een team op te zetten. Halverwege de voorbereidingen stopte hij ermee, waardoor het team een stuk ervaring kwijt was. “Jullie kunnen dit wel alleen”, zei Lex en dat heeft het Team van NS Techniek waargemaakt. Hans Woudenberger die samen met Lex het idee had uitgewerkt, is er wel bij. “Ik ben heel blij dat we dit hebben kunnen waarmaken!”

Floris Vonk is loper van het team en heeft in Bertry gewisseld. Hij heeft in de nacht gelopen en heeft genoten. “Heerlijk! Echt heerlijk. We zaten heerlijk in het ritme en fantastisch om te zien, al die lichtjes van de Roparunners voor je.” Hij loopt wel vaker hard, 10 kilometer, 10 mijl of een halve marathon, draait hij zijn hand niet voor om. “En oh ja! Ook de trap op kantoor ren ik dagelijks op en af,” grapt hij.

Voor Floris is het een van de redenen om mee te doen het sportief samen zijn. Lianne valt bij “Samen voor het goede doel een sportieve prestatie leveren, is voor ons belangrijk.” Het team is in de laatste maanden hechter met elkaar geworden. “Dat we allemaal continu buiten onze comfortzone treden, is wel een rode draad binnen ons team.”

Het gaat lekker met Team NS, ze lopen zelfs een beetje voor op schema. Onderweg naar de finish blijven we het team volgen.

© 2019 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden