Tijd tot de start van Roparun 2020

De Roparun vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

327 Teams
53 Doelen
€166.788,23 Opbrengst Roparun 2020

Het laatste team!

10-06-2019 om 19:24 uur

Voor alle teams die in het afgelopen weekend van Parijs, Hamburg of Almelo naar de finish op de Binnenrotte hebben gelopen en gefietst, zit Roparun 2019 erop. Langs een erehaag van vrijwilligers werd het laatste team binnengehaald.

Voor Team Goudriaan, die met nummer 135 lopen en fietsen, was het een jubileumjaar. Ze deden voor de tiende keer mee aan de Roparun en zijn de laatsten die onder de finishboog door liepen. Het team bestaat uit vrienden, dorpsgenoten, bekenden en familie. Ooit opgericht door onder anderen Arie Korevaar, erelid van het team, bij het 750-jarig jubileum van het Zuid-Hollandse dorpje.

Om exact 19:20 uur werd het team op de finishstreep onthaald.. Gemiddeld liepen ze 10.39 km/h, iets langzamer dan de opgegeven snelheid van 11 km/h.”Iedereen heeft met kanker te maken en wij willen de Roparun voor iedereen toegankelijk maken,” zegt Sander van het team. Hiermee benadrukt hij nog maar een keer hoe belangrijk de Roparun is. Laatste of niet, de vrolijkheid zit er nog goed in. Team Goudriaan sluit daarmee de 28ste editie van de Roparun in stijl af.

Tijdens de slotavond op 28 juni wordt het definitieve bedrag bekend gemaakt. De organisatie mag nu al terugkijken op een geslaagde editie. Via deze weg willen we de organisatie alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en het publiek bedanken. Zonder al deze mensen was Roparun 2019 niet mogelijk. Omcirkel alvast de volgende data in je agenda: 30 en 31 mei en 1 juni 2020, want… Roparun 2020, je wordt weer fantastisch!

© 2019 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden