Tijd tot de start van Roparun 2020

De Roparun vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

337 Teams
53 Doelen
€1.176.291,72 Opbrengst Roparun 2020

Inschrijvingen Roparun 2020 geopend

01-08-2019 om 12:38 uur

Op 1 augustus zijn de inschrijvingen voor Roparun 2020 geopend. Voor zowel teams die het afgelopen jaar hebben deelgenomen als nieuwe teams is het mogelijk om zich in te schrijven.

De 29e editie van Roparun zal plaatsvinden in het Pinksterweekend van 30 mei tot en met 1 juni. Op zaterdag 30 mei staan de starts gepland in Parijs en Bremen, vervolgens zal de halve Roparun starten op 31 mei in Almelo. Deelnemers die starten in Almelo zullen de helft van de route afleggen van de teams die vanuit Bremen zijn gestart. Alle teams finishen gezamenlijk in Rotterdam op tweede Pinksterdag, maandag 1 juni.

Roparundirecteur Wiljan Vloet: ‘Als organisatie hopen wij dat we ook dit jaar weer veel teams mogen verwelkomen aan de start. Het gaat bij Roparun natuurlijk niet alleen om deelname in het Pinksterweekend, maar vooral om gezamenlijk geld op te halen voor de goede doelen die Stichting Roparun steunt!’.

Teamcaptains van bestaande teams hebben via het systeem een automatische link gekregen om opnieuw in te schrijven. Nieuwe teams kunnen zich inschrijven via de website. Bij de inschrijving kunnen teams aangeven op welke locatie zij willen starten.

© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden