Ambassadeur en CvA

Ambassadeur Nelli Cooman

De ambassadeur van Stichting Roparun is Nelli Cooman. Nelli Cooman werd tijdens haar atletiekloopbaan 2 keer wereldkampioene, 6 keer Europees kampioene en 15 keer Nederlands kampioene. Zij draagt de Roparun een warm hart toe, is altijd aanwezig bij de inschrijfbalie in Parijs om de teams persoonlijk te ontvangen, gaat met iedereen op de foto en probeert de teams ook daar waar mogelijk te helpen bij sponsoracties.

Gedurende de Roparun is ze met haar man en dochter het hele weekend aanwezig om de deelnemers aan te moedigen. Kortom, een ambassadeur waar we trots op zijn! Kijk voor meer informatie over Nelli ook eens op haar website: www.nellicoomangames.nl

Nelli: “Het Roparun virus is het enige virus dat ik bij me wil dragen.”

Het Comité van aanbeveling van Roparun bestaat uit de onderstaande leden. Zij dragen ons een warm hart toe en staan achter onze doelstellingen en activiteiten.

Daniël_Rommens_194526 Paul_van_der_Wal_200952

Comité van aanbeveling

Het Comité van aanbeveling van Roparun bestaat uit de onderstaande leden. Zij dragen ons een warm hart toe en staan achter onze doelstellingen en activiteiten.

Ahmed Aboutaleb
Burgemeester van Rotterdam

Burgemeester Aboutaleb: “Roparun zit in het hart van de deelnemers en sponsoren, in het hart van de stad en van de Rotterdammers. Hier is het allemaal begonnen en hier is de finish. Waar anders?”

Yvonne de Boer
Voorzitter Stichting Haarwensen

Yvonne: “Vanaf het allereerste moment dat ik in aanraking kwam met Roparun, ben ik geraakt door de warmte en saamhorigheid die zoveel mensen met elkaar kunnen hebben. Het maakt me trots dat ik hier bij mag zijn.”

Toine van Peperstraten
Presentator Foxsports

Raemon Sluiter
Tennisser

Hans Smits
President commissaris bij Gasunie

Humberto Tan
Radio- en televisiepresentator

Martin van Waardenberg
Cabaretier en acteur

Anita Witzier
Televisiepresentatrice

Anita: “Wat ik zo mooi aan de Roparun vind, is dat het laat zien dat je met vereende krachten een wereld van verschil kan maken. Niet alleen vanwege de geweldige opbrengst die de loop genereert maar ook door de betrokkenheid die er uit spreekt. Hulde aan al die deelnemers en doorkomstcomités die er ieder jaar een onvergetelijke gebeurtenis van maken!”

Wilma van Onna
Langeafstandsloopster/eigenaresse hardloopspeciaalzaak Run2Day in Rotterdam

Wilma: “De passie waarmee de teams en Stichting Roparun het hele jaar bezig zijn om het lopen van de Roparun mogelijk te maken is iets wat al jaren overeenkomt met de manier waarop ik het hardlopen als top atlete en nu als liefhebber beleef. Vandaar dat ik mijzelf heel graag verbind aan deze organisatie!”

Tijd tot de start van Roparun 2018

De Roparun vindt plaats van 19 t/m 21 mei 2018

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2017 in cijfers

Cijfers per 14 juli 2017

321Teams
184Doelen
€ 5.497.643Opbrengst Roparun 2017

Hoofdsponsor

Hot ITem

SponsorPlus

FABER-LOGO-WHITE-Payoff_outlines-e1467885646648

SponsorPlus

Incomed

SponsorPlus

Het Welzijnswarenhuis

SponsorPlus

Advanced Track & Trace