Deelnemen aan Roparun (inschrijving geopend)

Inschrijven

Je kunt jouw team nog inschrijven tot uiterlijk 31 december 2017!

Teams die aan de Roparun 2017 hebben deelgenomen, hebben in juli het inschrijfformulier per post ontvangen op het adres van de teamcaptain.

Nieuwe teams kunnen een Inschrijfformulier 2018 downloaden en ingevuld sturen naar info@roparun.nl.

Vraag en aanbod

Ben je een loper, fietser of masseur en ben je op zoek naar een team voor Roparun 2018? Of ben je een teamcaptain die op zoek is naar eventuele deelnemers? Dan kun je hier een oproep laten plaatsen door een email te sturen naar info@roparun.nl.

Maak zelf een korte omschrijving van een aantal woorden met daarin naar wie of wat je op zoek bent. Vergeet geen vermelding van je mailadres of telefoonnummer. Zodra wij je email ontvangen, plaatsen we deze hieronder.

Gezocht of AangebodenFunctieMotivatie
AangebodenLoperHallo,
Mijn naam is Manfred Kooij, woonachtig in Elst en ik ben op zoek naar een nieuw team in Regio Gelderland om mee te doen als loper met de Roparun.
Ik zou graag nog wat dingetjes over mezelf willen vertellen. Ik ben een man van 47 jaar met een licht verstandelijke beperking. Ik heb voorheen meegedaan aan de paralympische spelen van 1992, 1996 en 2000, waar ik de 800m en 1500m liep. Ik ben pas later marathons gaan lopen, zoals de marathon van Rotterdam, Enschede, Eindhoven en bridge to bridge. Mijn gemiddelde looptijd is 14km/h.
Wat heb ik met de Roparun? Ik loop hem ieder jaar sinds 2012 ter nagedachtenis aan mijn vader, die overleden is aan kanker.
Ik zou het erg tof vinden als ik mee kan doen met de Roparun van 2018
Met vriendelijke groet,
Manfred Kooij.
manfredvitesse@live.nl
GezochtMeerdereBen jij verzorger/ masseur/ fysiotherapeut en op zoek naar een gezellig en net nieuw opgestart team?
Dan ben je bij ons van harte welkom!!

Wij zijn een team die voor het eerst meedoet en tot nu toe bestaat uit 20 personen. Wonend in Rotterdam.
Om ons team compleet te maken zoeken wij nog 2 personen die de rol op zich kunnen nemen als verzorger/ masseur/ fysiotherapeut.
Wat wij je kunnen bieden is gezelligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring met leuke mensen.

Nieuwsgierig geworden?
Bel me gerust.

Groet Sandra Bout
TC team 72 Oordenfriends for life
Tel: 06-14902223
AangebodenLoperHi teams van roparun!

Wij zijn een lopersduo van 23 en 24 jaar, en zijn op zoek naar een team om ons bij aan te sluiten!
Momenteel zijn wij aan het trainen om de 10 kilometer onder de 40 minuten te lopen in maart 2018, maar zouden daarna graag doortrainen voor de roparun van 2018.
Het lijkt ons beide een gave uitdaging met een mooi maatschappelijk doel waar wij ons zowel sportief als sponsormatig hard voor willen inzetten. Als ondernemer en deurverkoper kunnen wij ons ook naast het trainen goed inzetten ten behoeve van het team en het verkrijgen van sponsorgeld.

Wij komen uit Alphen aan den Rijn en Rotterdam, en een groep uit deze buurt zou daarom ook de voorkeur hebben.

Ik ben bereikbaar via:
steven7kramer@gmail.com
06 - 26 73 77 09

Wij horen graag van jullie!

Groet,

Steven en Floris
AangebodenFietserGraag zou ik mee willen doen als fietser.
Ik woon in Dinteloord zou graag mee willen doen met een team uit de Hoeksche Waard omdat ik daar zelf vandaan kom.
Ik ben Danielle van der Hoeven, 36 jaar en werk al 14 jaar op afdeling revalidatie bij zorgwaard locatie de Rembrand met heel veel liefde en plezier!! Ik zou graag deze uitdaging aan willen gaan omdat ik al veel mensen in mijn omgeving heb zien strijden tegen deze vreselijke ziekte, wil graag mijn steentje bijdragen. Gezien ik ook gewend ben om in een teamverband te werken lijkt mij de Roparun een echte uitdaging.
Ik loop als het even kan 2 keer op een dag 2 uur met onze honden. Ik hoop voldoende informatie te hebben gegeven en hoop op een berichtje terug.

Vriendelijke groet, Danielle van der Hoeven
daantjevdh@hotmail.com
AangebodenLoperRecent heb ik als loper mee gedaan met de socialrun en dit erg leuk gevonden. Het lijkt me geweldig om ook voor de Roparun mee te lopen. Ook het doel spreekt me aan dus ook meehelpen met geld inzamelen hiervoor vind ik geen probleem. Stel dat er een team is die nog een loper nodig heeft zou ik dit graag doen!

Met vriendelijke groet,
Connie Minnaard
Goes
minnaardj@zeelandnet.nl
AangebodenMeerdereWij zouden graag een team willen versterken van de Roparun. Mijn partner, Steef van der Laan is hardloper maar wil eventueel als fietser mee, leeftijd 59 jaar en fit 🙂.
Zelf ben ik ook hardloper, maar ook sportmasseur. Masseren doe ik wel, echter niet intapen (te lang geleden). Ik zou graag als masseur mee willen. We hebben een voorkeur voor een team waar we allebei mee mee kunnen.

Nu vertrekken wij vrijdag 27 oktober naar het buitenland en komen 26 november terug. Welk team bij Lansingerland heeft nog mensen nodig? Wij zijn woonachtig in Berkel en Rodenrijs.
Met sportieve groet,
Elise den Hertog
AangebodenLoperHallo Teams!
Mijn naam is Carlo, ik ben 29 jaar en woon in Elden (Arnhem) en in het kader van 'sportieve uitdaging voor 2018' ben ik op zoek naar een team dat nog een loper kan gebruiken. Ik wou eigenlijk met een collega mee maar werd zonder pardon geweigerd omdat ik niet bij de brandweer zit... ik ga wel als de brandweer trouwens: maar liefst 12 km per uur. zoals je ziet ben ik ook erg grappig.

Voorkeur is vanaf Hamburg zodat ik in de buurt van Arnhem kom. Ik ben ook te porren om last minute in te vallen. Ik zorg dat ik er klaar voor ben. Maar ik hoor natuurlijk veel liever dat je me nu al in je team wil hebben! Dan kan ik ook bijdragen aan de voorbereidingen.
Groeten,
Carlo (carlo.spiller88@gmail.com, 06-24167512)
AangebodenChauffeurHallo,
ik ben een nette ervaren chauffeur,B-rijbewijs, (30 jaar ongeval/schadevrij) die niet terugdienst voor lange dagen/veel kilometers.
Heb ervaring in o.a:campers,grotere bestelbussen,enz.
Buiten dat een technische achtergrond voor eventueel problemen met fietsen oid.
Spreek buiten Nederlands vloeiend Duits en Engels. 
Ik ben woonachtig in het midden van het land omg Harderwijk. 
Graag reacties op:
marc.wapstra@gmail.com
GezochtVerzorger/masseurVoor ons team: Team 230 stichting I Run For Life, zijn wij nog op zoek naar een paar enthousiaste verzorgers en masseurs voor de komende Roparun
Heb je zin om met ons gezellige team mee te gaan meld je dan aan via: info@irunforlife.nl of bel met: 06-17167168
AangebodenLoperHallo ik ben Denise, 30 jaar en woonachtig in Amersfoort. Ik zoek een team waarbij ik me kan aansluiten als loper.
In de omgeving van: Amersfoort, Nijkerk, Leusden, Barneveld, Baarn. Voorthuizen, Lage Vuursche, Soest, Zeist, Bunschoten. Zeewolde, Harderwijk. Als laatste: Utrecht, en De Bilt.

Ik ben bereid om ook deel te nemen aan diverse activiteiten, en sponsoringen te werven. Zelf kan ik alleen geen grote projecten zelfstandig leiden. Wel een ondersteuning daarvan deel uit maken.
Wat heb ik een team te bieden:
- motivatie en doorzettingsvermogen
- flexibel (als het lukt structuur en overzicht)
- 10 - 12 km per uur
- me aan afspraken houden
- onderdeel zijn van een enthousiast en motiveert team
- blijven lachen ook al is het zwaar.

Heb ik jou nieuwsgierig gemaakt of wil je met mij samen de uitdaging aangaan. Dan vertel ik graag nog meer over mezelf.
Je kunt met mij contact opnemen per E-mail: Lugia@live.nl of telefonisch op 06-23844762.
Met vriendelijke groet,
Denise Schreurs
Gezocht/aangebodenTeamWe zijn een groep van 5 mensen (omgeving Utrecht) bestaande uit sporters en chauffeurs met inmiddels de ervaring van de route Parijs-Rotterdam in 2017.
We willen ons heel graag aansluiten bij een team die de aankomende Roparun gaat starten vanuit Hamburg.
Ons groepje bestaat uit 2 lopers, 1 fietser, 1 vrachtwagenchauffeur(voorkeur) en 1 chauffeur (deze chauffeur heeft al 6x meegedaan)
We beschikken ook over een draaiboek van ons team van 2017 met alle informatie, mocht dit handig zijn.
Vijf leuke teamplayers met een goed humeur, gebrand om geld op te halen voor het goede doel om de mensen te helpen die het zo hard nodig hebben.
We zijn super gemotiveerd, en versterken het ‘wij’ gevoel in een team. Zo komen we samen tot een levenslange en niet te vergeten herinnering wanneer we arriveren in Rotterdam op 21 mei.
Dus ben je opzoek naar een leuke groep van vijf, start je vanuit Hamburg, stuur ons een bericht!

Met vriendelijke groet,
Nick van Haasteren
N.v.Haasteren83@hotmail.com
AangebodenFietserHallo Roparunteams,
Ik ben Ingrid, bijna 52 jaar en woon in Vianen.
Ik zou graag met een leuk en gezellig team de roparun fietsend willen volbrengen. Dit staat al een aantal jaar op mijn bucket-list.
Naast het meedoen in de eerste plaats voor het goede doel heeft het ook een extra persoonlijke motivatie.
Een aantal weken geleden heb ik mijn vader verloren aan deze vreselijk nare ziekte.

Daarnaast ben ik me bewust van de nodige activiteiten om zoveel mogelijk geld op te halen. Hier zet ik me uiteraard ook graag voor in.

Ik ben een sportief type en fiets regelmatig de nodige km's recreatief als spinning in de sportschool

Ik zoek dus een team om de Roparun mee te fietsen En ik hoop dat er een team is wat mij zoekt! Ik ben te bereiken op tel nr 06-41178084 of ingrid300865@gmail.com
Tot snel 😀
GezochtChauffeurEnergieteam Barendrecht is nog op zoek naar chauffeurs voor de komende Roparun deelname in mei 2018. Lijkt het je leuk om te rijden in een camper of busje en deel tenemen aan de Roparun met een zeer enthousiast team? Stuur ons dan eens een berichtje. Ons email adres is : Energieteambarendrecht@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Richard
GezochtMeerdereTeam 62, stichting Lifelinerunners, is op zoek naar enkele nieuwe teamleden. Het team komt uit Maassluis en omgeving.
Wij zoeken nog lopers, fietsers, chauffeurs en masseurs. Het team gaat voor de 20e keer mee en wij starten vanuit Parijs. Voor meer informatie kun je kijken op onze website www.lifelinerunners.nl of contact opnemen met de teamcaptain Vera Mollers 06-48404095, info@lifelinerunners.nl.
Op maandag 18 september is onze eerstvolgende teambijeenkomst. U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend kennis met ons te maken.
AangebodenLoperHallo RoPaRunners,
Mijn naam is Laurens Staelens, broer van een kankerpatiënte, zoon van een kankerpatiënte en een loper. Ik ben afkomstig uit Waasmunster, en doorwinterde RoPaRunners weten dat dit het stukje is om te bekomen na de fantastische doortocht in Zele. Van kleinsaf zie ik jullie langs mijn slaapkamerraam lopen/fietsen. In het begin dacht ik: "Zot!". Maar toen ik dit jaar een 10tal km heb meegelopen met een team (als trainingsloopje ter voorbereiding van de marathon) dacht ik: "Volgend jaar loop ik ook mee!!" De sfeer, die toeschouwers, de kameraadschap onder elkaar... Daar wil ik ook deel van uitmaken. Dus, als er een team is dat nog een extra loper zoekt, contacteer me gerust. Voor tijden, afstanden, snelheden... kunnen jullie me steeds volgen op STRAVA 🙂

laurens.staelens@gmail.com
+32494516250

Oh ja, ik heb maar 1 wens... De doortocht in Waasmunster zou ik graag voor mijn rekening nemen... 🙂

Groeten
Laurens Staelens
AangebodenLoperHi Roparun Teams,
Mijn man heeft chronische leukemie. Zijn vader stierf aan een progressieve en agressieve kanker. In de familie van mijn man komt huidkanker voor, onze dochter zit in een risicogroep, het broertje van mijn man ook. Ons nichtje Lotte heeft jeugdleukemie. En is door een allergische reactie op de eerste chemo zó vreselijk ziek dat ze niet door kunnen gaan met de behandeling.

Kortom: Ik heb wel wat om voor te lopen.
En lopen is wat ik doe. 2x per jaar een marathon, in de hoop me ook nog eens te kwalificeren voor Boston.

Ik zoek dus een team, om de Roparun mee te lopen. En ik hoop dat er nog een team is, dat een loper zoekt.

Ik ben Petra Faber, ik word 53 in september, ben rond mn 40e gaan rennen, loop sinds 2012 marathons en heb de nodige 10k, 10 em, halve marathons en 5 k’s gedaan. De Roparun is een nieuwe uitdaging, in veel opzichten. Ik woon in Amsterdam. Ik ben te bereiken via Petrafaber@hotmail.com.

Groet,
Petra
AangebodenLoperGoedendag Roparun teams,
Graag doe ik mee aan de Roparun 2018.  Deze hardloopwedstrijd staat al jaren op mijn bucketlist, zowel sportief gezien als om familiaire redenen. Echter heb ik nog geen team om bij aan te sluiten als loper. Na jaren het hardlopen op een laag pitje gezet te hebben ben ik sinds juni weer begonnen. Verder doe ik al 25 jaar aan voetballen, ben ik 29 jaar jong en sportief aangelegd.
Aangezien ik in Barendrecht woon sluit ik mij graag aan bij een team uit deze regio. Ik ben te bereiken via e-mail adres r_berg31@hotmail.com.
met vriendelijke groeten,
Raymond van den Berg
AangebodenFietser of MasseurIk ben Monique 38 jaar en ik zou graag als met een team mee willen. Eventueel als fietser of masseur (ook een passie waar ik al veel mensen mee heb kunnen verblijden).
Mijn telefoon nummer is 0614439413
Groetjes, Monique van Ruiven
AangebodenLoperBeste Roparun teams,
Misschien wat te vroeg, zo net na de recente 2017 editie, maar graag doe ik mee aan de Roparun 2018.  Ik heb echter nog geen team waarbij ik mij kan aansluiten.  Even kort iets over mijzelf. Ik ben een redelijk ervaren hardloper. Heb de afgelopen 4 jaar 6 marathons gelopen en zeker 10 halve marathons. Ik loop afwisselend lang en korte afstanden, paar keer per week.  Ik heb, zoals velen die meelopen denk ik, een persoonlijke reden om de roparun te lopen. Ik weet dat er meer bij komt kijken dan alleen maar trainen en vervolgens de roparun lopen. Ook meewerken aan de organisatie, het werven van sponsorgeld, etc. Ik wil er naar vermogen aan meewerken.
Omdat ik in Spijkenisse woon, sluit ik mij graag aan bij een team uit Voorne Putten, Hoeksche Waard of uit de regio Albrandswaard of Barendrecht/Ridderkerk.
Wie deze enthousiaste loper graag mee wil laten doen volgend jaar, wil ik vragen om contact met mij op te nemen. Overdag en ’s avonds ben ik bereikbaar op telefoon nr : 0651602801.  Je kunt mij ook emailen :  henk.elenbaas@upcmail.nl
Met vriendelijke groet,
Henk Elenbaas

 

Tijd tot de start van Roparun 2018

De Roparun vindt plaats van 19 t/m 21 mei 2018

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2018 in cijfers

Actuele cijfers

311Teams
184Doelen
€255.354,84Opbrengst

Bekijk hoe u ons kunt steunen

Hoofdsponsor

Hot ITem

SponsorPlus

FABER-LOGO-WHITE-Payoff_outlines-e1467885646648

SponsorPlus

Incomed

SponsorPlus

Het Welzijnswarenhuis

SponsorPlus

Advanced Track & Trace