Tijd tot de start van Roparun 2020

De Roparun vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

340 Teams
53 Doelen
€815.340,36 Opbrengst Roparun 2020

Meedoen aan de Roparun

Schrijf je team nu in voor Roparun 2020!

Via onderstaande link kan je je inschrijven. Vul je e-mailadres in om een account te maken op ons teamportaal. Vervolgens ontvang je per mail van ons een tijdelijk wachtwoord waarna je de inschrijving compleet kan maken. Inschrijving compleet, bekijk dan je teamprofiel op de teampagina.

Nog aan het twijfelen over de startlocatie of de teamnaam? Geen probleem, alle gegevens kunnen nog aangepast worden in het teamportaal.

Fantastisch dat jullie mee gaan doen aan de Roparun 2020!

SCHRIJF JE HIER IN VOOR ROPARUN 2020!

Roparun is de langste estafetteloop ter wereld, een geweldige uitdaging met een even geweldig doel: ondersteunende zorg voor mensen met kanker. Lees hier meer over het goede doel

De kosten voor inschrijving zijn € 3130,- per team, voor de halve Roparun is dit € 1965,-. Dit bedrag wordt gebruikt om het evenement te organiseren voor alle deelnemers, denk hierbij aan locaties, sanitair, verkeer, vergunningen, beveiliging, communicatie en meer. Daarnaast is ieder team verplicht om geld op te halen voor het goede doel. Dit kan door voor een bedrag van minimaal €2500,- aan loten (1000 stuks) te verkopen per team. Daarnaast is ieder team vrij om acties, collectes, evenementen en dergelijke te organiseren om een zo hoog mogelijk bedrag voor het goede doel op te halen!

Deze informatieve animatie laat kort zien hoe een Roparunteam eruit ziet!

Wil je meer informatie over deelname aan de Roparun? Bekijk dan de pagina met deelnemersinformatie.

Inschrijven kan alleen als team, zoek je een team of zoek je juist extra teamleden? Kijk op deze pagina.

 

 

© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden