Mentorteams

Je eerste Roparun; wat ging er goed? Wat zou je nu anders doen? Wat zal je nooit meer vergeten? Hoe het ook verlopen is, het is iets dat je bij blijft!

Voor nieuwe teams kan de voorbereiding voor Roparun behoorlijk wat vragen oproepen. Vragen die andere teams eerder ook gehad hebben. Er zit na 27 edities al zoveel kennis en ervaring bij de teams dat het zonde zou zijn dit niet in te zetten! Daarom willen deze ervaren teams inzetten als “mentor-teams” voor de nieuwe Roparun deelnemers.

Lijkt het jou nou fijn om een keer een gesprek aan te gaan met een ervaren Roparun team over het draaiboek, de route of gewoon de volledige voorbereiding? Of ben jij beschikbaar om de informatie van jouw ervaren Roparunteam te delen met nieuwe teams? Stuur dan een berichtje naar info@roparun.nl met het een kort tekstje voor op de site. Geef daarbij aan in welke omgeving het team zit en hoe het best contact opgenomen kan worden. Teams kunnen elkaar hieronder vinden om een afspraak te maken.

Aangeboden/GevraagdTeamnaamOmschrijving
GevraagdTeam 359 - HeijmansWe zijn een team van collega’s, voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Rosmalen. Hoewel een team vanuit Heijmans in het verleden (2008-2013) ook deel heeft genomen aan de Roparun, is er binnen de huidige team heel weinig ervaring en het zou fijn zijn als iemand over onze schouder kijkt, dat we niets vergeten of over het hoofd hebben gezien. Voor meer informatie, neem contact op met Tom Stagles, tstagles@heijmans.nl
AangebodenTeam 230 - Stichting I Run For LifeBeste “nieuwe” Roparunners,

Roparunnen is niet zo maar een weekendje rennen vanuit Parijs of Hamburg naar Rotterdam, nee het is veel meer!
Door de loop der jaren hebben wij als team veel geleerd van onze eigen “fouten” of beter gezegd onderschattingen.
Aangezien de Roparun één grote familie is het niet meer dan normaal dat we elkaar helpen.
Dus als jullie vragen hebben, aarzel niet maar stuur een mailtje info@irunforlife.nl of bel met 0031 6 171 671 68

Stichting I Run For Life, Ewald Stokvis

Tijd tot de start van Roparun 2019

De Roparun vindt plaats van 8 t/m 10 juni 2019

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2019 in cijfers

332Teams
57Doelen
€1.021.021,79Opbrengst

Hoofdsponsor

Faber Audiovisuals

SponsorPlus

Faber Audiovisuals