Vraag informatie aan

Presentaties
Het is in bepaalde gevallen mogelijk om een presentatie over de Roparun door een van onze vrijwilligers voor uw bedrijf, stichting, vereniging of deelnemend team aan te vragen. Onze vrijwilligers zijn graag bereid om daar tijd voor vrij te maken maar hun tijd is beperkt.

Een aanvraag kun je indienen door een e-mail te sturen naar info@roparun.nl. De voorwaarden zijn dat het voor een groep van minimaal twintig personen dient te zijn, dat apparatuur zoals een beamer en laptop aanwezig moet zijn en dat er iets tegenover staat (bijvoorbeeld donateur worden, reiskostenvergoeding of sponsor worden). Het laatste geldt vanzelfsprekend niet voor deelnemende teams.

Spreekbeurt
Ontzettend leuk dat je Stichting Roparun hebt gekozen of wellicht gaat kiezen als onderwerp van je spreekbeurt. Download hier het PDF-document met daarin alle informatie over Stichting Roparun.

Wij kunnen je ook een informatiepakket toesturen met daarin een aantal Ropareaders, posters en flyers. Ben je geïnteresseerd in deze informatie? Stuur dan een bericht naar info@roparun.nl en vermeld daarbij naar welk adres het verstuurd kan worden.

Download hier alvast de Roparun kleurplaat die je kunt uitdelen aan je klasgenootjes.

Heel veel succes en we hopen dat je een mooi cijfer krijgt!

Tijd tot de start van Roparun 2018

De Roparun vindt plaats van 19 t/m 21 mei 2018

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2018 in cijfers

Actuele cijfers

311Teams
184Doelen
€255.354,84Opbrengst

Bekijk hoe u ons kunt steunen

Hoofdsponsor

Hot ITem

SponsorPlus

FABER-LOGO-WHITE-Payoff_outlines-e1467885646648

SponsorPlus

Incomed

SponsorPlus

Het Welzijnswarenhuis

SponsorPlus

Advanced Track & Trace