Acties van teams

De deelnemende teams aan de Roparun organiseren allerlei acties om geld op te halen voor mensen met kanker. Op verzoek kunnen we die acties hier vermelden. Stuur daarvoor een mailtje naar info@roparun.nl. Behoort jouw actie tot één van de ludieke acties, waarmee je de media mee weet te bereiken? Lees dan dit document door en laat het ons weten.


Avond voor de Roparun
Op 26 mei a.s. in een zaal van gebouw de Rank, Dubbelsteynlaan West 70, 3319 EM  Dordrecht.

Tijdens de avond vindt er een concert plaats van het “Holland Marimba Duo”. Leon de Laat en Peter Bansberg zijn specialisten op melodische slagwerk instrumenten. Tijdens de avond speelt het duo op een grote variatie van slagwerkinstrumenten muziek van Bach om vervolgens via de jazz van Chick Corea naar de pop van de Beatles te gaan.

De avond bevat tevens een veiling van kunstvoorwerpen die te beschikking zijn gesteld door voornamelijk locale kunstenaars.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door M.O.C. Dubbelsteyn (muziek onderwijs centrum) en Warung Nart, Indonesische catering.


Wijnproeverij
Op vrijdag 12 mei organiseert team 211 Climax Ede een wijnproeverij. Speciaal voor de Roparun heeft de Heeren van de Wijn een wijnproeverij samengesteld met een knipoog naar het voorjaar! Je wordt deze avond ontvangen met een glaasje bubbels en daarna proef je 7 wijnen uit verschillende landen van verschillende druivenrassen om zo te ontdekken wat je écht lekker vindt. Er wordt met kleine hapjes rondgegaan en na afloop van de proeverij is het mogelijk om je favoriete wijn te kopen. Aanmelden kan via https://www.teamclimaxede.nl/wijnproeven

Kunstveiling
Op zaterdag 13 mei organiseert team 211 Climax Ede een kunstveiling. Er zijn al meer dan 50 kunstwerken geschonken door kunstenaars en creatievelingen. Onder andere schilderijen, keramiek, fotografie en sieraden. Meer informatie via https://www.teamclimaxede.nl/kunstveiling/


Graag brengen wij een actie van team 244 onder de aandacht. Zij houden binnenkort een sponsorloop in Zaandam. Op 3 mei is de loop voor de basisscholen en op 6 mei voor volwassenen. Wil je met ons meelopen of wil je sponsoren? Meld je dan aan via info@run2help.nl!

Bekijk hier de poster.

Bekijk hier het inschrijf formulier.


Roparun team 73  organiseert een veiling! Met o.a. handtekeningen van Johan Cruijff en Piet Keizer.

Op 29 april houdt Team 73 Liemers for Life een benefietavond in de OGtent (cultureel centrum) van Duiven. De avond wordt vormgegeven door de medewerking van 2 bands, de Hot Rock Devils en de Polband, er wordt een cheque overhandigd naar aanleiding van een mini-roparun bij een school en er is een veiling. De veiling kende al een enkele opmerkelijke sport gerelateerde items zoals gesigneerde wielershirts, fitness apparatuur en kinderfietsjes met een transparant en volledig verlicht frame. Nu is de veiling zelfs uitgebreid met enkele handtekeningen van voetballers. Het herbenoemen van Amsterdam Arena in Johan Cruijff Arena maakt het in dit geval extra bijzonder, want het betreft o.a. 2 handtekeningen van Johan Cruijff. Ook een handtekening van Piet Keizer en van Jan van Beveren worden geveild, helaas zijn deze 3 voetbal legenden in het afgelopen jaar overleden.


Roparun team 154 komt in actie

Wij staan op zaterdag 6 mei 2017 van 10.00 uur tot 17.00 uur

op de jaarmarkt in het centrum van Zuidland.

Wij zullen daar poffertjes en suikerspinnen gaan verkopen,

de opbrengst van deze dag gaat geheel naar Roparun team154.


Team 318 – Geen Getrut organiseert een wijnproeverij

We nodigen je hierbij van harte uit voor een wijnproeverij op vrijdagavond 19 mei.
Deze avond wordt georganiseerd op de prachtige locatie van Sociëteit De Maas te Rotterdam.

Wat: Wijnproeverij Geen Getrut
Waar: Sociëteit De Maas, Veerdam 1, Rotterdam
Wanneer: Vrijdag 19 mei, 19:00 – 23:-00 u.
Waarom: Een gezellige avond met relaties met heerlijke wijnen, vlezen, kazen, een veiling en inspirerende verhalen voor het goede doel.

Tijdens de wijnproeverij op 19 mei worden u diverse wijnen voorgesteld door Wijnhandel La Gironde. Uiteraard kunt u de wijnen die u prefereert bestellen. Tevens worden u heerlijke vlezen en kazen aangeboden.

Tussen het proeven door zullen inleidingen worden verzorgd over onze passies: de zorg voor kankerpatiënten en topsport. Tot slot zullen diverse mooie producten worden geveild gedurende de avond.

In een fraaie ambiance hopen we er met jullie een prachtige avond van te maken. Tevens is het wellicht een gelegenheid om bij te praten met bekenden en nieuwe mensen te leren kennen.

Ben je erbij? Laat het ons weten per mail: info@geengetrut.nl.

Kun je er onverhoopt niet bij zijn? Je kunt ook wijn bestellen via www.geengetrut.nl, maar uiteraard wordt ook een donatie via NL57 RABO 0307 1705 78 buitengewoon gewaardeerd.


op 15 April aanstaande organiseert Stichting Sterk Staaltjes de Paascross Hooge nesse in Zwijndrecht ( ZH ) diverse Kids activiteiten waaronder Eierenzoeken, Kids cross over 600 of 900 meter

Een uniek Parcours voor zowel de afstanden 4 km en 8 km ( beide 1 ronde ) reguliere cross
Upcoming Sport Canicross ofwel sportief bezig zijn met je hond

3 km canicross open voor iedereen die het eens will proberen
6 km canicross voor ervaren Teams ( hond + begeleider )

Barbecue voor de hongerige atleten.

Een dag vol plezier voor iedereen wat wils.


Stichting Move for Health uit Hooglanderveen organiseert op Hemelvaartsdag, 25 mei 2017, van 13.00 tot 17.00 uur de Spinning Marathon Amersfoort op het Eemplein in Amersfoort.

Met dit evenement vraagt Move for Health aandacht voor het goede doel van de Roparun waaraan team 201 Move for Health deelneemt in het Pinksterweekeinde van 2 t/m 5 juni 2017.

Voor alle informatie zie:


A hero workout for heroes! Doe de helden workout Murph op 27 mei bij Bear Up CrossFit en steun hiermee de vele helden die dagelijks een strijd leveren met kanker.
Alle opbrengsten gaan naar de Stichting Roparun (Team 151 Mijndomein). Info en inschrijven via www.heldenvoorhelden.nl.


ConnectedDream Party

Op donderdagavond 13 april aanstaande ben je welkom op onze bijzondere ConnectedDream Party!

Een speciale avond in Hartenstein@Laurie, een prachtige plek in Oosterbeek. Een welkomsdrankje, lekkere hapjes, sfeervolle muziek door Dj Lungarno en saxofonist Rinus Groeneveld, bluesband ‘De Buren’, bijzonder veel leuke mensen en aandacht voor de goede doelen van de Roparun en de inzet van ons team hiervoor.

We organiseren op deze avond ook een spectaculaire veiling met bijzondere, gave en bijzonder gave veilingitems!

Veilingitems variëren van een mooie wijn tot een smaakvol wild zwijn, van een beautypakket tot een massage zonder franje, een weekend op de Hoge Veluwe, Giethoorn of zelfs 7 dagen voor 10 personen in Zuid Spanje.

Volg onze Facebookpagina om vooraf nog meer zicht te krijgen op alle leuke, bijzondere en smaakvolle items.
https://www.facebook.com/connecteddream/

Kortom, het wordt een unieke en gezellige party waar je bij wilt zijn!

Koop nu een ticket, steun het goede doel en heb een topavond!

Tot 13 april!

Chris, Daniella, Dick, Eric, Ewoud, Femke, Gerlinde, Jacco, Jan, Janno, Karin, Marja, Mella, Paul, Paul, Paul, Pauline, Renate, Rob, Rob, Sander, Simone, Titia

Praktische info:

 • Locatie: Hartenstein, Talsmalaan 1, Oosterbeek
 • Donderdag 13 april van 20 tot 24 uur
 • Entree 15 euro inclusief welkomstdrankje en hapjes

Bekijk de uitnodiging.


SPONSORLOOP RADBOUD RUNNING NIJMEGEN
Kinderen lopen voor kinderen met kanker

Op woensdag 12 april a.s. wordt de Miniroparun georganiseerd op de Atletiekbaan aan de Heemraadstraat in Nijmegen. De Miniroparun is een sponsoractiviteit van Radboud Running Nijmegen dat ieder jaar als team 22 meedoet met de Roparun.
Het doel van deze loop is om zoveel mogelijk geld op te halen om de kwaliteit van leven van kinderen met kanker te vergroten.
Mede dankzij een flinke bijdrage van Stichting Roparun is op het terrein van Dekkerswald inmiddels kindergasthuis De Boeg gerealiseerd. Voor alle gerealiseerde doelen zie: www.roparun.nl

Mol finalist Jochem van Gelder komt de kinderen van de basisscholen die ’s morgens lopen aanmoedigen, verder zijn Perry Ubeda, Danny Meeusen en Howard van Dodemont ( musical speler en gastrol in GTST) de hele dag aanwezig.

Kinderen van verschillende scholen zullen per leeftijdsgroep gedurende 15 minuten rondjes rennen. Zij proberen zoveel mogelijk rondjes te lopen, in de hoop daarmee veel geld op te halen bij hun sponsors. De jongste kinderen lopen rondjes van 200 meter, oudere kinderen (tot ongeveer 14 jaar) lopen rondjes van 400 meter.
Op alle scholen is inmiddels een presentatie gegeven , zodat alle kinderen goed weten waarvoor ze lopen….

Waar en wanneer?
De sponsorloop vindt plaats op de atletiekbaan in Brakkenstein, Heemraadstraat 3. Het startschot zal rond 9.00 uur gegeven worden. (voor meer informatie over wie er komen, volgt u het nieuws op onze site: www.miniroparunnijmegen.nl of Facebook.

Informatie over de Roparun vindt u op www.roparun.nl, over Radboud Running Nijmegen op www.runningnijmegen.nl, over de Miniroparun op www.miniroparunnijmegen.nl


Team 213 organiseert op zondag 9 april een wijnproeverij in Chateau Maquette te Heemskerk.
Van 15-17 uur worden er 6 wijnen geschonken door Il Divino uit Hilversum.
Kosten zijn 17,50 per persoon, totale opbrengst komt ten goede aan de Roparun.
Opgeven of meer  info via esther.1@casema.nl

Zet ook zaterdag 13 mei alvast in je agenda! Op deze ochtend organiseren we onder leiding van Merel Uiterwaal een Bootcamp in het duin van Heemskerk.
Voor €5 kan je van 09.00-10.00 of van 10.30-11.30 lekker meedoen.
Kids zijn ook welkom. Ook de opbrengst hiervan is voor ons goede doel: palliatieve zorg voor kankerpatiënten.
Doe je mee? Mail dan even naar sigriddiemeer@yahoo.com

Een stukje zuidelijker dit keer wordt een wandeltocht georganiseerd!
Op zondag 23 april gaan we samen 10 kilometer wandelen voor Stichting Roparun.
We verzamelen om 11.00 op de Groote Heide in Venlo en de kosten zijn €5 (inclusief flesje water en versnapering).
Opgeven kan door te mailen naar nmunten@gmail.com of d.munten@live.nl.

Aanmelden kan ook altijd door een PB te sturen naar onze facebookpagina! Hopelijk tot snel!
https://www.facebook.com/team213Lencorunners/?fref=ts


Op vrijdag 7 april gaat team 073 in samenwerking met het IKC Remigius (basisschool te Duiven) een sponsorloop organiseren.

Alle kinderen van deze school (ca 375) lopen mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Roparun. De afgelopen week hebben wij op school per klas presentaties gegeven om de kinderen bewust te maken van het doel. Enorm veel enthousiaste reacties hebben we mogen ontvangen. De kinderen zijn al druk bezig met de sponsorlijsten en gaan er vol voor. Ook wij hebben er erg veel zin in!

Bekijk hier de flyer!


Team 264 Divisie Facilitair & Logistiek organiseert op 20 april a.s. een MOTOR-TOERTOCHT.

Startpunt:
CNA Soesterberg
Dolderseweg 34, 3712 BR Huis ter Heide

Bekijk hier de flyer.


2 april 2017 – 2-e editie van de ZandmotorRun van start!

Na een succesvolle start vorig jaar vindt op zondag 2 april 2017 de tweede editie van de ZandmotorRun plaats, een hardloopwedstrijd op het Zuid-Hollandse strand bij de Zandmotor ter hoogte van Den Haag/Monster.

Unieke en pittige loop

De ZandmotorRun bestaat uit twee afstanden: 5 en 10 kilometer. De deelnemers lopen over het zand en langs de zee. Tijdens deze loop staat de beleving en niet de snelheid centraal. Uniek is het tijdelijke karakter van het evenement; over een aantal jaar zal de kunstmatige zandplaat de ‘Zandmotor’ volledig zijn opgegaan in de kust en niet meer zichtbaar zijn. De opbrengst van de ZandmotorRun komt volledig ten goede aan de Roparun; een groot hardloopevenement dat geld ophaalt voor zorg voor kankerpatiënten en hun naasten. De loop wordt belangeloos georganiseerd door de provincie Zuid-Holland, twee Roparunteams: team 208 (provincie Zuid-Holland) en team 209 (Mad-Runners), en de Stichting Leef met de Zee.

Voor meer informatie en inschrijvingen, zie www.zandmotorrun.nl en www.facebook.com/zandmotorrun/

Bekijk hier de flyer.


Op 22 april organiseert Team 90 in samenwerking met RopaTrail en  Raidlight een unieke trail-clilnic, waar nog enkele plaatsen voor beschikbaar zijn.
Naast de 5 Nederlandse trails en 1 Franse trail krijgen we nu dankzij RAIDLIGHT de unieke gelegenheid om jullie mee te nemen op een uitmuntende clinic!

Deze Trailrunning Experience Clinic, tevens goede voorbereiding op een Trail evenement, is bedoeld voor enthousiaste, nieuwsgierige en sportieve mensen. Als je je wilt verdiepen in deze jonge, ruige sport dan is deze clinic het perfecte evenement voor jou! We bieden je een inspirerende en leerzame dag vol met mooie verhalen en praktische informatie.

Tijdens de Trailrunning Experience clinic gaat Ultra Trail loper Marco Overduin samen met het team van RopaTrail in op techniek, training, wedstrijden en de belangrijke elementen van (sport)voeding. Marco, tevens product specialist van RaidLight voor Nederland en België, zal ingaan op de diverse Trail producten.
Maar buiten dat willen wij je vooral inspireren om te gaan trailen, het avontuur op te zoeken, met andere ogen naar je omgeving te kijken, en om dingen anders te doen!

De clinic is behoorlijk (inter)actief. Dit betekent dat je geen blessures moet hebben en dat je in staat moet zijn om zo’n 8 tot 10km hard te lopen.

RaidLight is een vooraanstaand merk in de trailwereld en het is tevens mogelijk om met RaidLight producten proef te lopen tijdens de clinic, of om uitleg te krijgen over de producten en hun functies/mogelijkheden (hoe stel je een rugzak af? Waarom gaiters? Hoezo, trailschoenen etc.)

Het programma ziet er als volgt uit :
Datum : 22 april 2017
10.00u : Ontvangst met koffie en thee
10.30u : Start van het indoor gedeelte
12.00u : Pauze
12.15u : Trailrun sessie
13.45u : lunch aangeboden door RAIDLIGHT Nederland
14.15u : Testen van RAIDLIGHT producten en trailsessie 2
16.00u : Einde van de clinic en mogelijkheid van het aankopen van RAIDLIGHT producten
aan sterke actieprijzen!

Plaats van afspraak : RAIDLIGHT Experience Center Den Haag (Appelstraat 131)

Dankzij de geweldige ondersteuning en medewerking van RAIDLIGHT Nederland kunnen wij deze gehele dag aanbieden voor 30€ per persoon en gaat de opbrengst van deze clinic INTEGRAAL naar ROPARUN!
Dus niet alleen kunnen jullie deelnemen aan deze unieke belevingsclinic tegen een zeer aantrekkelijke prijs, jullie steunen hierbij volop het goede doel.
ROPARUN : “leven toevoegen aan dagen waar dagen niet meer kunnen toegevoegd worden aan het leven.”
“Niet omdat het moet maar omdat het KAN!”

Snel inschrijven is de boodschap want er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar!
Wij hopen jou te mogen verwelkomen!!

Team RopaTrail en RAIDLIGHT Nederland.
Team RopaTrail is een initiatief van St. Team 90.


Graag brengen wij een actie van team 244 onder de aandacht. Zij houden binnenkort een sponsorloop in Zaandam. Op 3 mei is de loop voor de basisscholen en op 6 mei voor volwassenen. Wil je met ons meelopen of wil je sponsoren? Meld je dan aan via info@run2help.nl!


Op zaterdag 8 april organiseert Running Team Laarbeek (56) een sponsordiner.

Het diner wordt gehouden in het Bavaria brouwerijcafé, Heuvel 5 in Lieshout. Aanvang 19.00 uur.

Tijdens het diner treden voor u op salonorkest Prelude, cabaretgroep Kuub en tonprater Erik Mulder.

Kosten zijn € 65,- per persoon all inclusive.

Kaarten zijn te bestellen via organisatie@runningteamlaarbeek.nl

Informatie vindt u op www.runningteamlaarbeek.nl


25 maart a.s. organiseert team 286 Bike Boys Beesd een sponsorloop.

Afstand per ronde 3,5 km met een max. van 6 ronden.

Waar.
Medisch Training centrum te Rumpt.
Adres: Roodseweg 5
4156 AP Rumpt

Voorinschrijvingen voor de loop en/of wandeltocht zie www.inschrijven.nl

Namens team 286 nodig ik iedereen van harte uit deel te namen aan deze  loop door een mooi stukje Betuwe.

Gr. team 286 uit Beesd.


Team 158 en 159 organiseren samen op 26 maart een estafettemarathon!

Bekijk hier de flyer


Op 8 april 2017 organiseren de Dintelstampers een Motortocht voor stichting Roparun.


Workshop nieuwslezen

Altijd al eens willen leren wat het werk van een nieuwslezer inhoudt? Hoe je nieuws beoordeelt, hoe je teksten naar je mond zet, en hoe je de tekst niet opleest maar vertelt?

Doe dan mee aan de NOS Workshop Nieuwslezen op zaterdag 8 april. De opbrengst gaat naar het goede doel. De NOS doet ook dit jaar mee met een team aan de Roparun. Een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam om geld in te zamelen voor mensen met kanker. Onder het motto “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven“.

Hen je interesse in nieuws, wil je de nieuwsvloer van de NOS eens bekijken en na tips van Jeroen Overbeek zelf eens proberen een Journaal te lezen, geef je dan op. We hebben twee sessies met per keer plek voor tien mensen.

Programma:
10.00  Verzamelen bij het videocentrum van de NOS, Ontvangst met thee en koffie.
10.15   Start workshop. Jeroen Overbeek vertelt over zijn werk. Geeft tips en voorbeelden. En ten slotte mag je van papier het nieuwslezen zelf oefenen. Je wordt daarbij gefilmd.
13.00  Meekijken NOS-Journaal en daarna zelf in de studio een item presenteren

Middag:
14.00  Verzamelen bij het videocentrum van de NOS, Ontvangst met thee en koffie.
14.15   Start workshop. Jeroen Overbeek vertelt over zijn werk. Geeft tips en voorbeelden. En ten slotte mag je van papier het nieuwslezen zelf oefenen. Je wordt daarbij gefilmd.
16.00  Meekijken  met het NOS-Journaal en daarna zelf in de studio een item presenteren

De kosten zijn 50 euro per persoon.
Iedereen krijgt een dvd thuisgestuurd met de eigen verrichtingen. Opgeven kan via roparun@nos.nl.

Meer informatie bij:
Marijke van der Groef 0654387318

Zie ook: www.roparun.nl en www.nosroparunteam.nl


Op 1 april 2017 organiseert Roparunteam 250 voor de 2e keer de Antesloop.

Deze loop kent verschillende afstanden.

1 km voor de kinderen en een 5 en 10 km.

De opbrengst van deze loop komt volledig ten goede van de Roparun.


Blind Run Experience

Verleg je focus tijdens het hardlopen

Wil je meer uit het hardlopen halen? Doe dan mee met de Blind Run Experience! Tijdens deze training ervaar je hoe het is om blind te gaan hardlopen. Je leert de omgeving, looptechniek en ondergrond bewuster te ervaren, doordat er een zintuig uitvalt.

Klik op de link voor meer informatie en/of geef je op via: www.roparunningblind.nl


Team 125 Matties4Life organiseert ook dit jaar weer de Matties4Life Run. Een hardloop en wandel event in het weekend van 1 en 2 april waarbij je zelf de route bepaalt. Start en finish kunnen gewoon je voordeur zijn.

Dit jaar is Team 125 een samenwerkingsverband aangegaan met Team 211 Roparunteam Climax Ede.
Beide teams hopen zo een nog grote publiek en zodoende nog meer geld voor ons goede doel de Roparun bij elkaar te laten lopen in dit eerste weekend van april.

Naast de 5 en 10 km hardlopen is er dit jaar ook keuze voor 5 of 10 km wandelen. En voor de kinderen hebben we een jeugdloop (2km) en kidsrun (1km).

Inschrijving voor dit evenement kan eenvoudig via de site van Team 211: https://www.teamclimaxede.nl/matties4life-run/


Winterfun voor de RoPaRun

Datum :                zaterdag 11 maart 2017
Tijdstip :              12:00 tot 24:00 uur

Locatie :
Leiden Road Runners Club
Voorschoterweg 8
2324 NE  Leiden

Op zaterdag 11 maart a.s. organiseren drie RoPaRun teams, te weten team 39, team 130 en team 143 een speciale actiedag in Leiden bij de Leiden Road Runners Club. Deze unieke samenwerking heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de RoPaRun.

Het programma voor de dag ziet er als volgt uit :

Middag programma
12:00 – 14:00 uur             Stadswandeling/ Sportief wandelen / Puzzeltocht in Leiden met ervaren gidsen (kosten 12,50 inclusief lot voor de loterij, puzzeltocht voor de kinderen 7,50)
14:00 – 16:00 uur             High tea
16:00 – 16:30 uur             Loterij

Avond programma
17:00 uur                             Winterbuffet en kaarsjesloop
19:30 uur                              Veiling
20:30 uur                             Apres-ski party (kosten 12,50 inclusief lot voor de loterij)
24:00 uur                             Loterij

De stadswandeling is onder leiding van ervaren gidsen.

De kaarsjesloop is gratis, opzet is dat de deelnemers gezamenlijk de RoPaRun afstand van 540 km gaan lopen op het met kaarsjes verlichte 2 kilometer parcours.
Na afloop is er tegen betaling een heerlijk winterbuffet met gluhwein, erwtensoep, rookworst, gehaktballen, stamppot, etc
De apres-ski party gaat daarna los in de Tiroler Skihut in een prachtig winters decor met een top dj.

Tussendoor is er nog een veiling, waarvan de opbrengst ook ten goede komt aan de RopaRun, denk aan een tuinadvies, een captains dinner, een weekendje rijden in een mini cooper, 2 tickets voor de uitzending van RTL Late Night, een Samsung tv, gesigneerde shirts van de Feyenoord selectie, of een gesigneerd shirt van Dirk Kuyt, etc, etc.

Kijk voor meer informatie ook op de website van LRRC : www.lrrc.nl of op de Facebook pagina : Winterfun voor de Roparun !!!!


Team 61 DylanGroupRunners uit Oud-Beijerland organiseren op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei voor de 9e maal de 24 uurs dartmarathon. In de afgelopen edities heeft de dartmarathon al ruim €125.000,00 opgebracht. Aan dit evenement doen gemiddeld zo’n 80 tot 100 darters mee, die allemaal 24 uur lang darten. De DylanGroupRunners zijn de hele 24 uur aanwezig om de deelnemers te voorzien van eten, hapjes, massages enz,enz. Tevens zijn er 2 DJ’s 24 uur aanwezig om sfeer erin te houden. Iedereen is van harte welkom om deelnemers aan te moedigen toegang is gratis, op zaterdag 20 mei zullen omstreeks 17.00 uur de finales worden gespeeld, met aansluitend de prijsuitreiking en een loterij met fantastische prijzen.

Er is plaats voor circa 48 koppels kosten zijn €125,00 per koppel.
Dit is inclusief ontbijt, warme maaltijd, hapjes, 3 consumptiebonnen, snacks en voor elke deelnemer een aandenken.

Het evenement vind plaats in:
Partycentrum Flamingo
Lengweg 150
3192 BM Hoogvliet

Voor meer informatie of aanmelden kunt U een mail te sturen naar janensandra99@live.nl Inschrijven voor de 24 uurs dartmarathon kan t/m vrijdag 28 april 2017.

Bekijk hier de flyer


Graag wil ik jullie de acties van Team 037 Oud Beijerland onder de aandacht brengen. We hebben een heel gezellige avond met live muziek van de Juf met een DJ. Dit beloofd een knalavond te worden voor het goede doel met de bekende naam “Roparun”.Kaartverkoop en info? Kantine SHO, fredvanvugt@gmail.com of team037oudbeijerland@gmail.com.

Roparunmoe? Wij helpen je van je vermoeidheid af… Ga naar buiten, kom naar onze Boot Camp. Genieten, lachen en trainen! Het kan gewoon. Wil je meer weten, vraag het me gerust. En buiten? Kans op zon, regen, wind en blubber, alle elementen die je nodig hebt om de dag weer heerlijk door te komen, dus geen enkel excuus om je niet in te zetten voor dit prachtige doel! Voor info team037oudbeijerland@gmail.com.

Een sportieve groet
Paul Reedijk

Teamcaptain team 037


Team 9 – Actemiumrunners organiseert 12 mei 2017 een Mini-Roparun!

Bekijk hier de flyer


Roparun Team Melius (120) organiseert een koppel-dartoernooi op zondag 19 maart 2017.

Kom darten voor het goede doel en maak kans op mooie prijzen, waaronder een origineel gesigneerd shirt van wereldkampioen Michael van Gerwen!!!

De opbrengsten van deze dag gaan geheel naar de Roparun!

Aanmelden kan vanaf heden op teammelius@gmail.com.
Kosten zijn 10,= euro per koppel en kan worden betaald aan de deur – zowel contant als met pin.

Je kunt het ook overmaken NL12RABO0340766271 t.n.v. Stichting Melius. Na ontvangst van je betaling krijg je dan een ontvangst- en toegangsbewijs.

Bekijk hier de poster.


Op zondag 19 maart as. organiseert Roparun team SVP in samenwerking met Fit Point Health & Sportsclub in Tegelen een Indoor Cycling Challenge waarvan de opbrengst geheel bestemd is voor de stichting Roparun.

Het evenement:
Tijdens dit indoor evenement simuleren we de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren. Deelname aan de Roparun wordt ook wel een ‘Avontuur voor het leven’ genoemd! Graag nemen we jou mee in de belevingswereld van een Roparunner en deze bijzondere sportprestatie.
Naast de Indoor Cycling Challenge wordt het indoor evenement uitgebreid met een Health & Fit Expo. De Health & Fit Expo biedt een gevarieerd aanbod verzorgt door diverse ondernemers en aanbieders. De Health & Fit Expo start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Programma en deelname:

 • We starten om 09.00 uur met een stevig ontbijt voor alle deelnemers aan de Indoor Cycling Challenge. Ontbijten is mogelijk tot 11.00 uur.
 • Om 10.00 uur begint de eerste startserie. Iedere Cycling Challenge duurt ongeveer 50 minuten. Er zijn per uur zestien fietsen beschikbaar. Deelname is op basis van inschrijving. Inschrijven voor meerdere uren is mogelijk evenals inschrijven met een team.
 • Vanaf 17.00 uur kun je aanschuiven voor een overheerlijke pastamaaltijd.
 • Consumpties zijn niet inbegrepen!
 • Alle onderdelen zijn op basis van inschrijving.

Kosten:
Kosten deelname Indoor Cycling Challenge: € 5,00 per uur per persoon.
Kosten ontbijt: € 5,00 per persoon
Kosten pastamaaltijd: € 5,00 per persoon.
Kosten VIP arrangement: € 50,00 per persoon.

Inschrijven:
Aanmelden voor de Indoor Cycling Challenge is mogelijk via inschrijven@samenvoorpalliatief.nl of rechtstreeks bij Fit Point, telefoonnummer 077-373 73 33. Iedere deelnemer ontvangt een goed gevulde goodie-bag.

Een mooi evenement voor nog een mooier doel. Doe ook mee en zet je in voor hen die niet meer kunnen…

Tot 19 maart aanstaande!


Op 15 April kun je lekker al het melkzuur van de Marathon Rotterdam uit je benen lopen tijdens de Paascross Hooge nesse / veerplaat.

in Zwijndrecht.

wat is er zoal te doen. een hele dag plezier voor jong en oud. De kleinste onder ons kunnen eieren zoeken, meedoen aan de 600 of 900 meter kidscross.
Daarna voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar de 4 km cross of vanaf 14 jaar de 8 km cross.

Wil je met je allerbeste maatje lopen? i.s.m. met CaniCross NL organiseren wij ook een Canicross 3 km voor CCNL leden en recreanten die het eens willen proberen en 6 km ALLEEN toegankelijk voor CCNL leden. En natuurlijk ook een kidscross c.a. 1000 mtr en funcross voor honden vanaf 10 maanden ( 1000 mtr )

Heb je van al het hardlopen genoeg? En knort de maag, bij inschrijving kun je een BBQ pakket bestellen en vanaf 13:00 zullen de BBQ’s Roken.

Zien we jou niet alleen in Parijs, Maar ook in de achtertuin van Rotterdam? dat lijkt ons echt super.

MVG
Paas(cani)cross Team – Team 262

Flyer Paascross
Flyer Canicross


Schaken Tegen Kanker

Ook dit jaar organiseert Roparunteam 21: Nationale-Nederlanden Pensioen, ism www.HetSchaaKKasteeL.nl schaaktoernooien waarbij de opbrengst voor de Roparun is.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Het SchaaKKasteeL, Schaakwinkel De Beste Zet, Mastermind, Schaakshop.nl en andere bedrijven.

Wat: Open Rotterdam Schoolschaaktoernooi op woensdagmiddag 5 april.
Voor wie: kinderen in de basisschool leeftijd
Waar: Restaurant The World – in gebouw Delftse Poort bij Rotterdam Centraal Station
Hoe laat: Van 14:00 tot 17:00

Wat: Open Rotterdam Snelschaaktoernooi op woensdagavond 5 april.
Voor wie: iedereen
Waar: Restaurant The World – in gebouw Delftse Poort bij Rotterdam Centraal Station
Hoe laat: Van 19:30 tot 23:00

Wat: Simultaan spelen tegen Jorden van Foreest op woensdagavond 5 april.
Voor wie: iedereen
Waar: Restaurant The World – in gebouw Delftse Poort bij Rotterdam Centraal Station
Hoe laat: Van 19:30 tot 23:00

Voor alles geldt: Aanmelden en info: www.SchakenTegenKanker.nl of nnteam21@gmail.com

Houdt ook onze Facebook pagina in de gaten voor aanvullende info.


Maak je agenda vrij en bel al je vrienden op: op 18 maart bouwen we een feestje! Wild west op z’n best voor de Roparun. Kom jij ook?


Team 157 – Schouwen Duiveland Runners organiseert zaterdag 25 maart een run-bike-run training.

We nodigen andere teams uit om deel te nemen aan deze training.

2017 flyer run bike run


Dart toernooi

Op zaterdag 18 maart organiseert Roparun team 262 Sterk Staaltje in Hoogvliet een super leuk dart toernooi.

Kosten 7.50 PP het is een poule systeem.

Ook organiseren we een loterij met leuke prijzen.

Inschrijven kan tot 19.45 uur op de dag zelf of stuur een mailtje naar Angeliquestuij@live.nl.

We starten om 20.00 uur.

Adres:
BBVM Hoogvliet
GJ v/d Veenpad 30

————————

Paascross in Zwijndrecht.

Voor de 4de keer organiseren wij de paascross op zaterdag 15 april.

Er is een nieuw parcours met een  verschillende afstanden.

Lekker crossen door het natuurgebied de Hoge Nesse.

Geschikt voor de hele familie, ook is er weer een kids cross en natuurlijk omdat het bijna Pasen is paaseieren zoeken.

Dit jaar komt er ook een Canicross (Hardlopen met honden)

Zowel een korte cross voor volwassen maar ook hier een kindercross.

De lopers en de canicross starten apart van elkaar!

Daarnaast is er een dierenarts aanwezig zodat het voor de honden ook veilig is.

En om het feest compleet te maken doen we er ook een barbeque bij dus een lekker / sportief en gezellig middagje uit.

Houd de website / facebook pagina van Team Sterk-Staaltje  o in de gaten voor meer info over de paascross.

Of mail naar sterk-staaltje@outlook.com

 

www.stichting-sterk-staaltje-roparun.webnode.nl

www.facebook.com/teamsterkstaaltje/?fres=ts

We hopen jullie te zien op 1 van onze acties.


Eén van de leden van Creatief voor de Roparun, Ada Vissers, heeft geheel op eigen initiatief een hele mooie deken gehaakt. In de kleuren van Stichting Roparun. Lekker voor de koude avonden nu, maar ook tijdens de frisse zomer avonden.

Deze deken kunt u winnen door mee te doen aan onze online loterij. Tot en met zondag 12 februari 17.00 uur kunt u loten bestellen via onze website www.creatiefvoorderoparun.nl Diezelfde dag, om 20.00 uur zal de online loting plaats vinden en dit wordt gefilmd en later openbaar geplaatst.

De volledige opbrengst van de loten zal geheel voor Stichting Roparun zijn. Wat een mooi gebaar van Ada toch?

Kom dus snel naar de website, categorie “blanket for life” want die mooie naam heeft de deken gekregen.

Creatief voor de Roparun is verbonden aan Team54, want Diana Duerinck

(oprichtster) is deelneemster tijdens de komende Roparun.

flyer loterij


RopaRit 27 april 2017

Op 27 april 2017 (Koningsdag) is het zover. Dan staat de eerste RopaRit op het programma (start en finish in Dalen). Het doel van deze rit is geld binnen halen voor stichting Turfrunners palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Tijdens het komende pinksterweekend zullen we met team Turfrunners (team 328) mee doen aan de RopaRun van Hamburg naar Rotterdam.

Op 27 april a.s. zullen wij een mooie route gaan rijden door het prachtige Drentse land.  De route zal gereden worden met een duidelijk routeboek en onderweg zal er een lunch worden verzorgd voor de deelnemers. We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden en bepaalde zaken door sponsoren te laten invullen om het grootste deel van het inschrijfgeld ten goede te laten komen aan een van de doelen van de RopaRun.

Iedereen kan mee doen. Of je nu een mooie cabrio bezit, een mooie (exclusieve) sportauto of je wilt meerijden met je dagelijkse auto ? Iedereen is welkom en we rijden allemaal voor één doel, zoveel mogelijk geld binnen halen voor het bovengenoemde doel.

Het inschrijfgeld bedraagt € 15 per persoon incl. koffie bij de start en een lunch onderweg. Schrijf je dus snel in voor deze prachtige rit en steun hiermee het goede doel.

Inschrijven kan via info@martijnschonewille.nl. Vermeld bij je inschrijving je aam, adres en telefoonnummer, met hoeveel personen je in een auto zit en merk / type incl. kenteken van de auto. Deelname is uiteraard geheel voor eigen risico en de auto moet een geldig kenteken/APK en hebben en uiteraard verzekerd zijn.

We zien je graag 27 april.

Roparit


Trailrunnen voor het goede doel!

Op zondag 12 maart a.s. vindt in de Kruisbergse bossen in Doetinchem de Ropa-Trailrun plaats. Een hardlooptrail tbv de Roparun om geld in te zamelen voor zorg aan mensen met kanker. Instellingen in onze regio die op steun van de Roparun kunnen rekenen zijn o.a. Inloophuis Oude IJssel en de afd oncologie van het Slingeland Ziekenhuis.

Deze editie van de Ropa-Trailrun door de Kruisbergse bossen is de kans voor jong en oud om te bewijzen dat ze echte bikkels zijn. Je weet namelijk nooit wat de omstandigheden kunnen zijn.
Regen, modder, kou of droge omstandigheden en mul zand. Er kan gekozen worden uit 3 afstanden: 2,5 km (voor jeugd t/m 15 jaar), 7,5 km en 15 km. De start en finish vind plaats op het terrein van de voormalige PI in Doetinchem.

Voor-inschrijven is mogelijk t/m 5 maart a.s. via de website of op de dag van de trail tot een half uur voor de start.

Meer informatie over de Ropa-Trailrun: www.roparun-teamdoetinchem.nl

Flyer


Team 218 verkoopt heerlijke koeken!

 • Stroopwafels (10 stuks per pakje) à  2,50
 • Suikerarme stroopwafels (6 stuks per pakje) à € 1,99
 • Glutevrije en lactosevrije stroopwafels ( 8 stuks per pakje)  à € 3,95

De koeken zijn te bestellen via roparun@develsteincollege.nl


Beste mede Roparunners,

Ik ben lid van team 177 ” We Move” uit de Hoekse Waard en wij gaan in 2017 voor de 8ste keer meedoen. Wij doen sinds het begin om geld binnen te halen voor het goede doel een acties met kerst- en paasstukjes verkopen. Wij kopen zelf in bij de groothandel en veiling, verzorgen alles eromheen inclusief het transport en zetten er een kleine marge tussen voor het goede doel. Wij willen deze actie graag uitbreiden naar andere teams van buiten de Hoekse Waard!!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten neem contact op met ons. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Groet

Hans van der Hart
06-54347581
Hansvanderhart12@gmail.com

 


Op zaterdag 18 februari 2017 (20.30 – 01.00 uur)  organiseert team 255 – Time is Running uit Westmaas

Voor de 2e keer een “Proud to be Fout Party”

Locatie :
Cultureel centrum de Vijf Schelpen
Laan van Westmolen 117
Mijnsheerenland

Kaarten voor deze gezellige avond zijn alleen verkrijgbaar via een van de teamleden van ons team of
Te bestellen via info@timeisrunning.nl
Let op : Aan de deur worden geen kaarten meer verkocht !

Entreekaarten € 10,– per persoon

Voor de best verkleedde man en vrouw een leuke attentie/herinnering aan deze avond

Kom lekker swingen in de Hoeksche Waard

Tot 18 februari!


STRIJEN – De kerstdagen zijn weer op komst en dat betekent in Strijen: Het Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen!
Zaterdag 17 december  a.s. zal vanaf 18.00 uur in Strijen wederom het   Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen  gehouden worden. Dit jaar is het alweer de 4e editie. De kampioenen van 2015  zullen dan ook hun titel moeten komen verdedigen. Het  Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen vindt plaats  boven aan de Kaai in Strijen.  Mannen, vrouwen en kinderen kunnen dan proberen om een echte kerstboom zo ver mogelijk weg te werpen. Diegene die de kerstboom uiteindelijk het verst heeft gegooid, gaat naar huis met de titel en de wisselbokaal van het Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen.

De organisatie roept iedereen op om kracht te tonen en de gezelligheid met elkaar op deze avond op te zoeken tijdens het kampioenschap.  Aanmelden en het werpen van de boom kan simpel en eenvoudig bij het Kersthuisje op de Kaai.  De opbrengst van het Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen  komt volledig ten goede aan het Roparun team DriemTiemStrien team 110. In Strijen vinden op 17 december  diverse activiteiten plaats in het dorp zoals zoals de boutmiddag bij de v.v. Strijen en op het dorp Ringsteken met trekpaarden en een lampionnenoptocht voor de kinderen.

Kerstboomwerpen


10 december 2016

TEAM VRIENDEN VAN ORANJE WIT SCOORT !!

10 december 2016 was een belangrijke dag voor Oranje Wit 5. Hun 20 jarig jubileum werd die dag gevierd met een dag vol activiteiten rondom de Roparun. Lees hier het verslag van deze dag.


Team 154 doet mee aan de Specsavers actie. Breng nu je stem uit!

Iedereen die stemt op team 154, zorgt ervoor dat zij een jaar lang worden gesponsord. De opbrengst gaat naar het doel waar alle Roparunners het voor doen.
Ga naar www.team154.nl en klik op de Specsavers button en kies voor team154 Rotterdam Keizerswaard.

Namens team 154, bedankt!


Team 132 Fighters Against Cancer organiseert op 11 februari 2017 een benefietavond ten behoeve van Roparun in Hellevoetsluis.
De band Shaky Ground en Lisanne Spaander komen deze avond optreden.

Bekijk hier de poster.


Team Melius (120) verkoopt Roparun Chocolade

Dit jaar heeft team Melius weer een mooie folder met lekkernijen voor de sint en voor de kerst. Zowel voor bedrijven als voor de consument.
In samenwerking met bakkerij Voordijk in Ridderkerk hebben wij een heerlijke Roparun chocoladeplak ontworpen. Deze zijn te koop voor € 7,50 per plak.

Bekijk hier de flyer.

Als er andere teams zijn die deze producten ook willen gaan verkopen en daarmee ook geld ophalen voor hun eigen team neem dan contact op met ons en stuur een email naar jacco@vanooijencitrus.nl

Roparun Chocolade


11 en 12 november 2016

Meesterbakker Voskamp organiseert een unieke Roparun actie!

De door het AD in 2015 tot winnaar van de oliebollentest uitgeroepen Meesterbakker organiseert samen met twee Roparun-teams (124 Yes Logistics en 266 TeamRobeco) een unieke voorproef actie.  Op vrijdag  11 en zaterdag 12 november gaat Meesterbakker Voskamp samen met deze twee Roparun-teams oliebollen bakken. Kijk voor meer informatie op Facebook bij RoparunTeam124 en TeamRobeco of op internet www.team124.tk. De opbrengst uit de verkoop door deze Roparun teams komt in zijn geheel ten goede aan de Roparun. Daarnaast kunt u de oliebollen ook komen voorproeven in de winkels van Meesterbakker Voskamp. De komende zaterdagen zijn daar de oliebollen weer verkrijgbaar.

oliebollenactie


Team 66 L’Oslopers Ossendrecht organiseert een speciale actie ten behoeve van Roparun. Bekijk hieronder de flyer. Ook is er een persbericht over gestuurd, welke je hier kunt bekijken.

Team66

 


4 november 2016
Na een succesvolle editie in 2015 zal op vrijdag 4 november in het Dolhuis in Dordrecht de 2de “ Let’s Dance Against Cancer “ Disco Party georganiseerd worden voor alle gezellige feestgangers! Dansen op de dans-aanstekelijke nummers van de jaren 70-80 gedraaid door DJ Mark
Opbrengst komt geheel ten goede voor de zorg van mensen met kanker!

Zaal open – 20.30 tot 02.00 uur
Aanvang – 21.00 uur

Kaarten te koop bij Vos & Van der Leer en via www.aszrunners.nl
Voorverkoop €8,50
Deurverkoop €10,00

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.


16 juli 2016
Op 12 februari om 12 uur in de middag zullen de inschrijvingen van de 2e editie van de Color Your Life Run starten! Een evenement welke door een vijf Roparun teams in de omgeving Bergen op zoom georganiseerd wordt. We hebben maximaal 4000 plekken te vergeven, dus wees er snel bij om een plekje te bemachtigen voor dit kleurrijke festijn!

Klik hier voor meer informatie

IMG_6054


Roparun Team 228 organiseert op 28 december een traditionele oliebollen actie!

Bekijk de flyer.

Tijd tot de start van Roparun 2017

De Roparun vindt plaats van 3 t/m 5 juni 2017

0dagen
0uur
0minuten
0seconden

De Roparun 2017 in cijfers

Cijfers per 22 mei 2017

322Teams
162Doelen
€ 1.966.464,25Opbrengst tot nu toe

Bekijk hoe u ons kunt steunen

Hoofdsponsor

Hot ITem

SponsorPlus

Incomed

SponsorPlus

Het Welzijnswarenhuis

SponsorPlus

Creative Technology

SponsorPlus

Advanced Track & Trace