Uitleen

Koekhap wedstrijden, filmavond, disco, rommelmarkten, sportmiddag, hardloopwedstrijden…. Organiseert jouw team binnenkort een leuke actie om zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met kanker? Dan is het leuk om te weten dat wij verschillende materialen* hebben om jullie actie te ondersteunen!

Op het kantoor van de Roparun hebben wij namelijk de Roparun Vogel, collectebussen, spandoeken en roll-up banners. De materialen kunnen maximaal 1 week worden uitgeleend en kunnen aangevraagd worden via info@roparun.nl. Vermeld de volgende punten duidelijk in de mail:

  • Teamnummer & Teamnaam
  • Welk materiaal jullie willen lenen (geef hierbij ook het aantal aan)
  • Datum + tijd voor het ophalen en terugbrengen van de materialen

Het huren van de materialen is kosteloos, voor alle materialen wordt borg gerekend. De borg wordt terugbetaald zodra de materialen weer in goede staat worden ingeleverd. Voor het Vogelpak rekenen wij reinigingskosten. Borg dient contant te worden voldaan, i.v.m. teruggave.

De teamactie ondersteunen met flyers of posters? Dat kan! Alle materialen zijn te hier downloaden. Of kunnen meegenomen worden vanaf kantoor.
Hebben jullie tijdens de teamactie leuke foto’s gemaakt? Stuur ze naar info@roparun.nl en wij plaatsen deze op de website.
*De materialen kunnen alleen op kantoor worden opgehaald, versturen is helaas niet mogelijk.

RoparunvogelRoparun Vogelpak
Borg: 150,- euro
Reinigingskosten: 20,- euro
Het Roparun vogelpak bestaat uit een legging, pantoffels, handschoenen, het pak en de kop. Alle onderdelen van het pak zijn beschikbaar in één maat. Ieder pak wordt na een uitleenperiode gereinigd, zodat iedereen een schoon pak kan dragen.
CollecteRoparun collectebussen
Borg: 5,- euro per bus
De collectebussen worden verzegeld uitgeleend. Tijdens de uitleenperiode mogen de bussen niet worden geopend. De opbrengst wordt na de uitleenperiode, samen met een afgevaardigde uit het team, op kantoor geteld. Vervolgens zorgt het kantoor ervoor dat de opbrengst wordt verwerkt in de donatiemodule op de website.
IMG_3329Roparun roll-up banner
Borg: 150,- euro
De roll-up banners zitten in een speciale tas, in deze tas zit de banner en een stok om de banner neer te zetten. Weet je niet hoe je een banner moet opzetten? Geen zorgen, we doen het graag voor!
spandoek(blauw)Roparun spandoeken
Borg: 50,- euro
We hebben drie verschillende Roparunspandoeken. De spandoeken kunnen worden bevestigd met tie ribs of touw. Hier zorgt het team zelf voor.

Tijd tot de start van Roparun 2018

De Roparun vindt plaats van 19 t/m 21 mei 2018

0dagen
0uur
0minuten
0seconden

Roparun 2017 in cijfers

Cijfers per 14 juli 2017

321Teams
184Doelen
€ 5.497.643Opbrengst Roparun 2017

Bekijk hoe u ons kunt steunen

Hoofdsponsor

Hot ITem

SponsorPlus

FABER-LOGO-WHITE-Payoff_outlines-e1467885646648

SponsorPlus

Incomed

SponsorPlus

Het Welzijnswarenhuis

SponsorPlus

Advanced Track & Trace