Time until the start of Roparun 2020

Countdown to the start of Roparun 2020!

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Information for signing up

Roparun 2019 statistics

Statistics per june 28th

323 Teams
128 Causes
€0,00 Roparun 2019 proceeds

Spectators

Zonder toeschouwers geen Roparun! Tijdens de Roparun zijn er momenten waarop de deelnemers het echt even moeilijk hebben. Wanneer er dan toeschouwers langs de route staan, is dat vaak net dat steuntje in de rug dat zij nodig hebben.

Waar kun je de Roparunners aanmoedigen? Bekijk de route hier.

Hoe laat sta jij klaar te juichen? Hieronder kun je een bestand downloaden waarin we een inschatting hebben gemaakt hoe laat het eerste en het laatste team op een bepaalde locatie voorbij komen.

Route Hamburg > Rotterdam

Route Parijs > Rotterdam

Wil je een specifiek team volgen tijdens de gehele route? Ook dit is in 2018 mogelijk, hierover volgt later meer informatie.

Verkeer rondom Rotterdam

Op maandag 21 mei, Tweede Pinksterdag, zal een deel van het centrum van Rotterdam lastiger bereikbaar zijn i.v.m. de finish van de Roparun. Tevens zijn er maatregelen rond de route vanuit Barendrecht door Rotterdam Zuid richting Coolsingel. Deze maatregelen hebben invloed op het verkeer en het openbaar vervoer.

Download hier de verkeersmaatregelen Rotterdam.

Maartregelen Openbaar Vervoer in Rotterdam

Let op dat op maandag 21 mei tijdens de finish van de Roparun in Rotterdam fietsen niet zijn toegestaan in de Metro. Bekijk hier het vervoersplan RET (Bus, Tram en Metro) tijdens Roparun. Voor meer vervoersinformatie verwijzen wij naar www.ret.nl of www.9292ov.nl

Bedrijventerrein Vijfsluizen

Tijdens de Pinksterdagen is er sprake van een omleiding bij het bedrijventerrein Vijfsluizen. Bekijk hier de omleiding.