Participants 2018

Inscriptions

Inscriptions fermées.

Demande et offre

Vous êtes un coureur, un cycliste ou un masseur ? Vous êtes à la recherche d’une équipe pour le Roparun 2018 ? Ou êtes-vous un capitaine d’équipe et vous recherchez d’éventuels participants ? Vous pouvez alors lancer ici votre appel en envoyant un courrier électronique à info@roparun.nl.

En quelques mots, décrivez qui vous recherchez ou ce que vous recherchez. N’oubliez pas de mentionner votre adresse électronique ou votre numéro de téléphone. Dès que nous recevons votre courrier électronique, nous le placerons ci-après.

Gezocht of AangebodenFunctieMotivatie
GezochtVervoerHa mede Roparunners,
1 van onze lopers kan niet meteen met ons mee naar Parijs ivm haar werk, wij vertrekken al vrijdag begin vd middag. Wij zijn op zoek naar een team dat vrijdag eind vd middag/ begin vd avond vertrekt of evt zaterdagochtend heel vroeg. Haar bagage zouden wij alvast kunnen meenemen..
Zou super zijn!!
Groet van Manita, teamcaptain team 164 Kinderoncologie voor Kanjers Roparunteamkinderoncologie@gmail.com
06-47117193
GezochtFysio / MasseurGevraag fysiotherapeut /masseur m/v

De Goeree-Overflakkee Runners2 zoeken nog een fysio of een masseur m/v om ons team compleet te maken. Wij gaan deze editie voor de 26 ste keer vanuit Parijs van start. Wij komen uit Middelharnis maar woon jij niet in de buurt is dit geen probleem.
Heb jij zin in een lang weekend Parijs-Rotterdam in luxe touringcar met ons, mail mij dan.

Raymond Noordermeer
Rasamondra@chello.nl
Teamcaptain team 159 Goeree-Overflakkee Runners2
AangebodenLoperHoii sportievelingen,

Ik ben Jesse Van den Berg 32 jaar en kom uit Zutphen. Ik ben op zoek naar een team die ik mag vergezellen als loopster (geen in valler nee nee ik wil km’s snoepen) Ik loop sinds 2013 en deed vorig jaar mee met de ROPARUN natuurlijk als loopster. Ik loop 3 x pw en train 3 x pw kickboksen deze 2 sporten zijn mijn passie. Op uitslagen.nl kunnen jullie mijn tijden zien maar dat weten jullie vast wel. De reden dat ik op zoek ben naar een nieuw team is omdat mijn oude team Run for Cancer dit jaar niet mee doet ivm pubers die in het examen jaar zitten. Naast hardlopen en kickboksen werk ik in zorg. Ik ben sociaal, goedlachs, liefff en weet van door pakken. Mijn motivatie om weer mee te doen met de ROPARUN is omdat ik mijn ouders dat heb beloofd die helaas niet meer hier zijn door die vreselijke rot ziekte Kanker en daarnaast zijn er nog zo veel mensen die dagelijks vechten tegen deze ziekte. In mijn werk heb ik het een aantal keer mogen mee maken dat cliënten een sta op stoel kregen of een mooie haardracht mede door jullie sportievelingen!! ROPARUN 2018 hoop ik dus weer mee te mogen maken of dat nu vanuit Parijs is of Hamburg ik wil lopen!! Afstand kwa team geen probleem want ben mobiel.
Warme sportieve groet #jesserunningkickboksen

U kunt mij mailen op jesseberg@live.nl
AangebodenLoperHoi hoi,

Heet dus Henk en ben 50 jaar loop al vanaf mijn 20ste maar effe wat jaren er tussenuit geweest ivm eigen zaak opstarten. loop bij CAV Energie en doe ook triathlons met die club. ben woonachtig in het dorpje Heerjansdam gemeente Zwijndrecht.
Heb zin in een Ropa Run en daarna er mee verder te willen. Lijkt me geweldig een team met inzet en plezier.

groetjes Henk
info@schildersbedrijfehbo.nl
GezochtFysio / MasseurHoi,

Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste fysio’s/sportmasseurs. Ons team heet: Apeldoorn gaat Verder, team 229. Je hoeft uiteraard niet uit Apeldoorn te komen om aan te sluiten. We hebben teamleden uit het hele land.

Wij zijn een gezellig team met ervaren Roparunners. We hebben ons hele team compleet, behalve… 2 goede fysiotherapeuten of sportmasseurs dus. Wij doen de Roparun volgens het Run Bike Run principe en doen de route Hamburg-Rotterdam.

Als fysio/masseur zorg je in de eerste plaats voor het wel en wee van onze lopers en fietsers. Daarnaast moedig je natuurlijk het team aan, verleen je hand en spandiensten, hou je de chauffeur wakker en zou het leuk zijn als je onderweg bijvoorbeeld foto’s kan schieten.

Heb jij zin ons team te komen versterken? Stuur dan even een mailtje.

Met vriendelijke groet,
Arno Manschot
Teamcaptain team 229
arno.manschot@upcmail.nl
AangebodenLoperHallo teams,

sinds ik een tiental jaar terug 2x deelnam aan roparun met het Zeelse team 'de kloddelopers' ben ik gebeten door de microbe. Elk jaar ben ik trouw op post in Zele, welbekend bij elke Roparunner voor de fantastische doortocht, om de voorbij trekkende teams aan te moedigen. Verder liep/wandelde ik vorige zomer de dodentocht te Bornem en liet me sponsoren voor het goede doel.
Het kriebelt echter als loopster om er nog eens bij te zijn... Welk team dat start in Parijs heeft nog een plaatsje vrij voor een loopster? Laat jullie gerust horen via elsbruylandt@yahoo.com!

Sportieve groeten

Els Bruylandt
AangebodenLoperHallo Roparunners,

Mijn naam is Aschwin en ik zoek een team dat vanuit Hamburg start en nog een loper nodig heeft. Heb de laatste 4 jaar 8 marathons gelopen en loop 12 km per uur. Woon momenteel in Hamburg, niet ver van de start. Zoeken jullie nog een loper stuur dan een mailtje naar a.du.clou1@kpnplanet.nl

Groetjes
Aschwin du Clou
GezochtMasseurRoparun team 201 Move for Health uit Hooglanderveen/Amersfoort gaat dit jaar voor de 3e keer van start op de route Parijs - Rotterdam.
We zijn nog op zoek naar een aantal mensen die ons team zouden willen aanvullen!
• 2 Chauffeurs/allrounders basiskamp
• 2 Fysiotherapeuten
• 1 fietser
Heb jij zin in een avontuur voor het leven?! Neem dan snel contact op met onze teamcaptain Edward Ruigrok via e.ruigrok@xmsnet.nl
AangebodenLoperHallo ik zoek een team, ik wil graag als loper deelnemen. Regio Rotterdam.

Henk van der Heide
0645428495

AangebodenLoperIk ben Monique, en na 2 jaar uit de running te zijn geweest (niet door een blessure), heb ik het hardlopen weer opgepakt (sinds 1oktober).
En het gaat goed. Momenteel al weer 15km in de benen zitten. Disipline heb ik genoeg.
Al jaren kijk ik met bewondering naar de lopers die finishen in Rotterdam en de wens een keer mee te lopen.
Vorig jaar heb ik een dierbare verloren aan kanker. Nu is mijn wil om mee te lopen alleen maar groter geworden, met de gedachten aan deze dierbare en uiteraard vele anderen.

Daarom doe ik bij deze een oproep als hardloopster. Graag zou ik mij willen aansluiten bij een groep in (omgeving) Rotterdam, en verneem ik hoe en wat verder.
Monique Bosch, boschmonique@hotmail.com
AangebodenLoperMijn naam is Carla, 46 jaar.
Ik loop sinds een twee jaar hard en wil gaan trainen voor de Roparun.
Ik wil me graag bij een team aansluiten in de buurt van Hoogerheide/bergen op zoom.
Is er een team die nog een loper kan gebruiken?
Groetjes Carla
kaatje1607@gmail.com
AangebodenLoperMijn naam is Laurens Staelens, broer van een kankerpatiënte, zoon van een kankerpatiënte en een loper. Ik ben afkomstig uit Waasmunster, en doorwinterde RoPaRunners weten dat dit het stukje is om te bekomen na de fantastische doortocht in Zele. Van kleinsaf zie ik jullie langs mijn slaapkamerraam lopen/fietsen. In het begin dacht ik: "Zot!". Maar toen ik dit jaar een 10tal km heb meegelopen met een team (als trainingsloopje ter voorbereiding van de marathon) dacht ik: "Volgend jaar loop ik ook mee!!" De sfeer, die toeschouwers, de kameraadschap onder elkaar... Daar wil ik ook deel van uitmaken. Dus, als er een team is dat nog een extra loper zoekt, contacteer me gerust. laurens.staelens@gmail.com, +32494516250

Oh ja, ik heb maar 1 wens... De doortocht in Waasmunster zou ik graag voor mijn rekening nemen... 🙂

Groeten, Laurens Staelens
GezochtMeerdereHallo mensen

Wij zijn Team 279 en al regelmatig deelgenomen aan de Roparun.
Door af en toe wat wisselingen binnen de groep is er plaats ontstaan
voor diverse disciplines, Catering, Kwartiermakers en Chauffeurs.
Wil je hier meer over te weten komen neem dan rustig contact met
me op voor samen dit avontuur voor het leven want dat is het echt.
Meeste deelnemers uit de richting Rotterdam / Breda en zelf kom
ik uit Oost Brabant. Dus laat je niet tegenhouden.
Bel me en ik vertel je meer over het Team

Mijn naan,

Hennie de Kock.
Tel nr 0655100065
Team 279
Gezochtfysiotherapeut of ervaren masseurKlik hier voor meer informatie
AangebodenLoperHallo Roparunners,
Ik ben Chiel (36jr), en ben op zoek naar een team om me bij aan te sluiten in de regio Utrecht. Ik ben nu zo'n 6 jaar met veel plezier aan het hardlopen en heb al diverse afstanden/wedstrijden gelopen, tussen de 10K en de marathon, gemiddeld 12 km/u.

Zoals velen zijn er voor mij ook persoonlijke redenen om mee te doen aan de Roparun. Ik ben dan ook zeer gemotiveerd om deze uitdaging in een gezellig team samen aan te gaan. Uiteraard besef ik me dat het niet alleen bij lopen blijft, en zal me uiteraard ook hard inzetten voor de sponsoring en de organisatie.

Heb je een team, of ben je een team aan het opzetten in de regio Utrecht, en ben je op zoek naar een enthousiasme gemotiveerde loper met veel ervaring? Neem dan even contact met me op!

Groeten,
Chiel
0619218942
cblokvoort@gmail.com
GezochtMeerdereHallo (toekomstige) roparunners,
We zijn een gezellig, gevarieerd team uit Overijssel ( omgeving Rijssen, Nijverdal) en zoeken nog een aantal enthousiaste mensen als aanvulling in ons team run2heal 329.
We starten vanaf Hamburg en zullen ong. 11,5 km/uur lopen. We hebben een leuke mix van ervaring en nieuwe mensen.
We gaan dit jaar voor de 6e keer mee.

Wat zoeken we:
- 2 lopers
- 3 mensen in de verzorging
- 1 naviseur

Woon jij in de buurt en heb je zin om bij ons gezellige, enthousiaste team aan te sluiten?
Neem dan contact op met Jolise
info@run2heal.nl of 06-27525081
GezochtMasseurBeste masseurs,
Team78 Gemeente Capelle aan den IJssel is op zoek naar 2 masseurs om onze reis van Hamburg naar Rotterdam te volbrengen.
Interesse? Neem dan contact op met ons via de mail: m.t.uildriks@capelleaandenijssel.nl
AangebodenLoperHallo ropa-runners,
ik ben Rob Kromwijk, 38 jaar uit Utrecht. Ik ben al jaren actief als loper en sinds enkele jaren breng ik mijn loopplezier over als trainer. Met name beginnende lopers is een plezier om mee aan de slag te gaan. Als loper heb ik al vele asfaltkilometers afgelegd. Dit jaar op zoek gegaan naar nieuwe uitdagingen en het trilrunning ontdekt. De beleving van het (samen) lopen is meer voorop komen te staan.
En daar zou ik graag de Roparun aan te voegen. De beleving om samen als team deze uitdaging aan te gaan, door weer en wind (hopelijk niet) en samen dat goede doel ondersteunen. Zoek je dus nog een loper in regio Utrecht, neem dan even contact met mij op via rob_kromwijk@hotmail.com.

Sowieso succes!
Rob
AangebodenLoperHallo,
Mijn naam is Manfred Kooij, woonachtig in Elst en ik ben op zoek naar een nieuw team in Regio Gelderland om mee te doen als loper met de Roparun.
Ik zou graag nog wat dingetjes over mezelf willen vertellen. Ik ben een man van 47 jaar met een licht verstandelijke beperking. Ik heb voorheen meegedaan aan de paralympische spelen van 1992, 1996 en 2000, waar ik de 800m en 1500m liep. Ik ben pas later marathons gaan lopen, zoals de marathon van Rotterdam, Enschede, Eindhoven en bridge to bridge. Mijn gemiddelde looptijd is 14km/h.
Wat heb ik met de Roparun? Ik loop hem ieder jaar sinds 2012 ter nagedachtenis aan mijn vader, die overleden is aan kanker.
Ik zou het erg tof vinden als ik mee kan doen met de Roparun van 2018
Met vriendelijke groet,
Manfred Kooij.
manfredvitesse@live.nl
GezochtMeerdereBen jij verzorger/ masseur/ fysiotherapeut en op zoek naar een gezellig en net nieuw opgestart team?
Dan ben je bij ons van harte welkom!!

Wij zijn een team die voor het eerst meedoet en tot nu toe bestaat uit 20 personen. Wonend in Rotterdam.
Om ons team compleet te maken zoeken wij nog 2 personen die de rol op zich kunnen nemen als verzorger/ masseur/ fysiotherapeut.
Wat wij je kunnen bieden is gezelligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring met leuke mensen.

Nieuwsgierig geworden?
Bel me gerust.

Groet Sandra Bout
TC team 72 Oordenfriends for life
Tel: 06-14902223
AangebodenFietserGraag zou ik mee willen doen als fietser.
Ik woon in Dinteloord zou graag mee willen doen met een team uit de Hoeksche Waard omdat ik daar zelf vandaan kom.
Ik ben Danielle van der Hoeven, 36 jaar en werk al 14 jaar op afdeling revalidatie bij zorgwaard locatie de Rembrand met heel veel liefde en plezier!! Ik zou graag deze uitdaging aan willen gaan omdat ik al veel mensen in mijn omgeving heb zien strijden tegen deze vreselijke ziekte, wil graag mijn steentje bijdragen. Gezien ik ook gewend ben om in een teamverband te werken lijkt mij de Roparun een echte uitdaging.
Ik loop als het even kan 2 keer op een dag 2 uur met onze honden. Ik hoop voldoende informatie te hebben gegeven en hoop op een berichtje terug.

Vriendelijke groet, Danielle van der Hoeven
daantjevdh@hotmail.com
AangebodenLoperRecent heb ik als loper mee gedaan met de socialrun en dit erg leuk gevonden. Het lijkt me geweldig om ook voor de Roparun mee te lopen. Ook het doel spreekt me aan dus ook meehelpen met geld inzamelen hiervoor vind ik geen probleem. Stel dat er een team is die nog een loper nodig heeft zou ik dit graag doen!

Met vriendelijke groet,
Connie Minnaard
Goes
minnaardj@zeelandnet.nl
AangebodenMeerdereWij zouden graag een team willen versterken van de Roparun. Mijn partner, Steef van der Laan is hardloper maar wil eventueel als fietser mee, leeftijd 59 jaar en fit 🙂.
Zelf ben ik ook hardloper, maar ook sportmasseur. Masseren doe ik wel, echter niet intapen (te lang geleden). Ik zou graag als masseur mee willen. We hebben een voorkeur voor een team waar we allebei mee mee kunnen.

Nu vertrekken wij vrijdag 27 oktober naar het buitenland en komen 26 november terug. Welk team bij Lansingerland heeft nog mensen nodig? Wij zijn woonachtig in Berkel en Rodenrijs.
Met sportieve groet,
Elise den Hertog
GezochtChauffeurEnergieteam Barendrecht is nog op zoek naar chauffeurs voor de komende Roparun deelname in mei 2018. Lijkt het je leuk om te rijden in een camper of busje en deel tenemen aan de Roparun met een zeer enthousiast team? Stuur ons dan eens een berichtje. Ons email adres is : Energieteambarendrecht@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Richard
GezochtMeerdereTeam 62, stichting Lifelinerunners, is nog op zoek naar enkele nieuwe teamleden. Het team komt uit Maassluis en omgeving.
Wij zoeken nog 1 fietser en 3 chauffeurs. Het team gaat voor de 20e keer mee en wij starten vanuit Parijs. Voor meer informatie kun je kijken op onze website www.lifelinerunners.nl of contact opnemen met de teamcaptain Vera Mollers 06-48404095, info@lifelinerunners.nl.
Op maandag 18 december is onze eerstvolgende teambijeenkomst. Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend kennis met ons te maken.
AangebodenLoperHi Roparun Teams,
Mijn man heeft chronische leukemie. Zijn vader stierf aan een progressieve en agressieve kanker. In de familie van mijn man komt huidkanker voor, onze dochter zit in een risicogroep, het broertje van mijn man ook. Ons nichtje Lotte heeft jeugdleukemie. En is door een allergische reactie op de eerste chemo zó vreselijk ziek dat ze niet door kunnen gaan met de behandeling.

Kortom: Ik heb wel wat om voor te lopen.
En lopen is wat ik doe. 2x per jaar een marathon, in de hoop me ook nog eens te kwalificeren voor Boston.

Ik zoek dus een team, om de Roparun mee te lopen. En ik hoop dat er nog een team is, dat een loper zoekt.

Ik ben Petra Faber, ik word 53 in september, ben rond mn 40e gaan rennen, loop sinds 2012 marathons en heb de nodige 10k, 10 em, halve marathons en 5 k’s gedaan. De Roparun is een nieuwe uitdaging, in veel opzichten. Ik woon in Amsterdam. Ik ben te bereiken via Petrafaber@hotmail.com.

Groet,
Petra
AangebodenLoperGoedendag Roparun teams,
Graag doe ik mee aan de Roparun 2018.  Deze hardloopwedstrijd staat al jaren op mijn bucketlist, zowel sportief gezien als om familiaire redenen. Echter heb ik nog geen team om bij aan te sluiten als loper. Na jaren het hardlopen op een laag pitje gezet te hebben ben ik sinds juni weer begonnen. Verder doe ik al 25 jaar aan voetballen, ben ik 29 jaar jong en sportief aangelegd.
Aangezien ik in Barendrecht woon sluit ik mij graag aan bij een team uit deze regio. Ik ben te bereiken via e-mail adres r_berg31@hotmail.com.
met vriendelijke groeten,
Raymond van den Berg
AangebodenFietser of MasseurIk ben Monique 38 jaar en ik zou graag als met een team mee willen. Eventueel als fietser of masseur (ook een passie waar ik al veel mensen mee heb kunnen verblijden).
Mijn telefoon nummer is 0614439413
Groetjes, Monique van Ruiven
AangebodenLoperBeste Roparun teams,
Misschien wat te vroeg, zo net na de recente 2017 editie, maar graag doe ik mee aan de Roparun 2018.  Ik heb echter nog geen team waarbij ik mij kan aansluiten.  Even kort iets over mijzelf. Ik ben een redelijk ervaren hardloper. Heb de afgelopen 4 jaar 6 marathons gelopen en zeker 10 halve marathons. Ik loop afwisselend lang en korte afstanden, paar keer per week.  Ik heb, zoals velen die meelopen denk ik, een persoonlijke reden om de roparun te lopen. Ik weet dat er meer bij komt kijken dan alleen maar trainen en vervolgens de roparun lopen. Ook meewerken aan de organisatie, het werven van sponsorgeld, etc. Ik wil er naar vermogen aan meewerken.
Omdat ik in Spijkenisse woon, sluit ik mij graag aan bij een team uit Voorne Putten, Hoeksche Waard of uit de regio Albrandswaard of Barendrecht/Ridderkerk.
Wie deze enthousiaste loper graag mee wil laten doen volgend jaar, wil ik vragen om contact met mij op te nemen. Overdag en ’s avonds ben ik bereikbaar op telefoon nr : 0651602801.  Je kunt mij ook emailen :  henk.elenbaas@upcmail.nl
Met vriendelijke groet,
Henk Elenbaas
GezochtChauffeur & masseurVoor ons team zoeken wij nog een fysiotherapeut of sport masseur.
Wie wil zich bij ons team aansluiten?
De meeste mensen uit ons team wonen in Veenendaal en omgeving dus het is handig als je daar uit de buurt komt.
Op 9 vanaf 2.:00 uur tot 11 Maart 8:00 uur hebben wij een trainingsweekend in Veenendaal waarbij wij 6 rondes van 60km gaan doen om te oefenen. Het zou dus fijn zijn als je daar ook bij aanwezig zou kunnen zijn.

Hiernaast zijn wij voor het Roparun weekend nog op zoek naar een camperchauffeur.
Informatie over ons team vindt je op www.team274.nl
Mocht je meer willen weten dan graag een mail naar info@team274.nl of naar astrid.meter67@gmail.com
GezochtMasseursHallo allemaal,
wij van Team 29 ABM Oud-Beijerland zijn op zoek naar 2 masseurs die met ons knots gekke gezellige team de komende editie van de Roparun willen gaan beleven. Wij gaan van Parijs naar Rotterdam. We vertrekken de vrijdag voor de run naar Parijs en overnachten daar in een hotel. Tijdens de run houden we alles zo basic mogelijk.
Ben je geïnteresseerd neem dan kontakt op via onderstaand nummer of emailadres.
Tel: 0627887297
Emailadres : team29abm@outlook.com
Met vriendelijke groet en tot snel!
Rene Douw
GezochtFietsersBinnen ons team zijn er 2 vacatures voor fietser. Ben jij de fietser die wij zoeken? Wij vertrekken met ons team vanuit Parijs. Ons team bestaat hoofdzakelijk uit leden vanuit de omgeving van Rotterdam. Wil jij met ons het Roparunavontuur aan?
Stuur een mail naar Roparunteam116@hotmail.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
AangebodenLoperHallo Roparunners,

Bij deze bied ik mij aan als loper voor de Roparun 2018.
Mijn naam is Filip en ik heb de afgelopen jaren wel wat wedstrijden gelopen. Dit jaar ga ik ook hele marathon in Amsterdam lopen. Daarnaast heb ik ook chauffeursdiensten bedrijf en kan ook 9 personen bus voor de run regelen.

Ik loop zo’n 11 km per uur en woon in Amsterdam. Kunnen jullie mij gebruiken, stuur dan een mailtje naar filipcwiklinski1@gmail.com

Groetjes, Filip
AangebodenLoperIk ben diego visser 18 jaar en kom uit Zutphen. Ik ben op zoek naar een team die ik mag vergezellen als loper Ik loop sinds 2015 en deed vorig jaar mee met de ROPARUN natuurlijk als loper . Ik loop 5 x pw en train 3 x pw voetbal deze 2 sporten zijn mijn passie. De reden dat ik op zoek ben naar een nieuw team is omdat mijn oude team dit jaar niet mee doet ivm pubers die in het examen jaar zitten. Naast hardlopen en voetbal werk ik in de keuken. Ik ben sociaal, goedlachs, lief en weet van door pakken. Mijn motivatie om weer mee te doen met de ROPARUN is omdat ik mensen er aan verloren heb door die vreselijke rot ziekte Kanker en daarnaast zijn er nog zo veel mensen die dagelijks vechten tegen deze ziekte. In mijn werk heb ik het een aantal keer mogen mee maken dat cliënten een sta op stoel kregen of een mooie haardracht mede door jullie sportievelingen!! ROPARUN 2018 hoop ik dus weer mee te mogen maken of dat nu vanuit Parijs is of Hamburg ik wil lopen!! Afstand qua team geen probleem want ben mobiel.
sportieve groet diego visser

U kunt mij mailen op diegopu2012@live.nl
of whats appen op 06-85269358
GezochtVerzorger & chauffeurTeam 037 Oud Beijerland is opzoek voor de run vanaf Parijs naar 2 verzorgers en een chauffeur voor het basiskamp. De verzorgers gaan ons team versterken welke nu nog bestaat uit 1 verzorger. Mag ook een verzorgen in opleiding zijn. De chauffeur, liefst een beroepschauffeur, gaat onze truck met oplegger besturen met 2 x een 20 feet container. We hebben in ons team al een ervaren chauffeur, dus ervaring met de Roparun is niet nodig.

Een sportieve groet

Paul Reedijk
Teamcaptain Team 037 Oud Beijerland
paulreedijk45@gmail.com
GezochtMasseurs / Fysio'sRoparun team 202 FMO zoekt met spoed door afzegging:

2 masseurs/Fysio’s voor Roparun 2018 (startlocatie Parijs) 18-21 Mei

We hebben in de aanbieding een gemotiveerd, georganiseerd en international bedrijfsteam dat voor de zevende keer meedoet. Sponsoring, logistiek en voorbereiding zijn prima geregeld. Een mooie gelegenheid om onderdeel te zijn van ons team en een onvergetelijke ervaring rijker te worden tijdens de Roparun 2018, ‘een avontuur voor het leven’

Neem contact op met:
Nico Mensink (nmk@fmo.nl, 06-26012368)
GezochtFietser & fysioHallo sportievelingen,

Ons team Run4dreams nummer 179, is een nieuw team.
Door een blessure zoeken we nog 1 fietser en 1 of 2 fysiotherapeuten om ons leuke enthousiaste team te versterken.
We starten vanaf Parijs en gaan van vrijdag tot maandag een feestje bouwen! (18-21 mei 2018)
Wie geeft zich op bij dit gezellige team?

Zeg je na dit lezen: Ja dat wil ik wel, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze fysiotherapeute

Suzanne de Hoop
+31 (0)6 406 23 590
of mail naar suzanne_de_hoop@hotmail.com
AangebodenLoperBeste allen,

Ik ben Peter, 38 jaar oud. En kom uit Capelle aan den IJssel.

Ik zou graag als loper mee willen, en bij voorkeur met een team uit de regio.

Zelf loop ik meerdere marathons en train daarbij zo drie keer per week.

Ik ben te bereiken op 06 536 664 47
AangebodenLoper of fietserHoi hoi ik ben yolanda ik ben 33 jaar en woon in Dodewaard ik wil heel graag mee dit jaar als loper dit heb ik al een aantal keer eerder gedaan een combie van lopen / fietsen mag ook welk team heeft een plekje vrij sportieve groet yolanda 0637453492 yolandaschwarz28@gmail.com
AangebodenLoperGoedemiddag

Ik ben rodney owen ernst vader van 4! 44jr heb 3x de rotterdam marathon gelopen met elke keer een tijd van rond de 3.30u.
Ik zou graag mee willen doen in en team!

Groet rodney owen ernst
0641986118
Woonachtig in rotterdam
AangebodenLoperBeste Roparun Teams,

Ik ben Renee, en zou graag mee willen lopen met de Roparun.
Ben een fanatieke en enthousiaste renner, die hele en halve marathons loopt. Halve marathon in 1:28 hele marathon in 3:14.
En ben opzoek naar een team die ik mag vergezellen.
Werk als Operatieassistent in Amsterdam.

Mochten jullie nog een loper nodig hebben, hoop ik wat te horen.
Vriendelijke groet,

Renee Ligteringen
reneeligteringen@gmail.com
0681910536
AangebodenLoperHallo Roparunners,

De Roparun staat al voor de deur. Als (reserve)loper ben ik onverwachts niet nodig in ons team, maar wel getraind en me enorm verheugd om mee te mogen lopen in mei. Dus mocht er een team zijn die door blessures oid onverwacht op het laatste moment een loper tekort heeft, laat het dan even weten. Dan loop ik alsnog graag mee.

Oh ja, wie ik ben? Ketura Sikken, 44 jaar (al hou ik het zelf liever op 28-jarige met 16 jaar ervaring…), loper (maar ook fietser en klimmer) en woon in regio Rotterdam. Mailen kan je me op ketura@dds.nl

Met vriendelijke groet,
Ketura Sikken
AangebodenFietser of loperDinsdag 15-05-2018, beste Roparunteams,

Op het laatste moment, het lijkt me weer leuk om mee te doen met Roparun 2018.
Ik heb 2x eerder meegedaan: 1x als fietser, 1x als loper.
Mijn voorkeur is nu om te fietsen, maar als het echt moet, kan ik ook wel een stuk lopen, tempo ca. 10-11 km/uur.
Bij voorkeur ligt de gemiddelde teamsnelheid niet te hoog, dan gaat het lekker relaxed, en is het goed vol te houden 🙂
Teamlocatie in Nederland maakt niet uit; een afstand is er om te overbruggen.

Dus, mocht jouw team op het laatste moment iemand nodig hebben, stuur een mail naar:
michaelroparun2018@outlook.com

Sportieve groet, Michael
GezochtLoperTeam 235, Florensis uit Hendrik-Ido-Ambacht, zoekt nog een enthousiaste loper/loopster voor de komende Roparun.

Onze gemiddelde snelheid is 12 km/u.

Naast de sportieve prestatie zijn bij ons de teambuilding en daarbij horende saamhorigheid/gezelligheid erg belangrijk.

Ben jij die teamplayer die ons team gaat versterken ?

Neem dan contact op met onze teamcaptain: andre.penning@florensis.com

 

Equipe 59 les Ch'ti Coureurs

Equipe 59 les Ch'ti Coureurs

Equipe 333 Atout Coeur

Equipe 333 Atout Coeur

Tijd tot de start van Roparun 2019

De Roparun vindt plaats van 8 t/m 10 juni 2019

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Statistiques de Roparun 2017

Chiffres du 14 juillet 2017

309Teams
Doelen
€2.867.520,92Opbrengst

Hoofdsponsor

Hot ITem

SponsorPlus

Logo_gpsbuddy bewerkt voor website

SponsorPlus

Het Welzijnswarenhuis