Stichting Roparun benoemt nieuwe directeur

23-03-2018 om 09:41 uur

Met ingang van 1 mei is Wiljan Vloet benoemd tot nieuwe directeur van Roparun. Hij is nu nog manager voetbalzaken bij FC Den Bosch. Het bestuur van Roparun ziet in hem een directeur die met zijn ruime sportervaring past bij Roparun, waar teamwork en het begeleiden en stimuleren van vrijwilligers centraal staat.

Irma Kenter, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “In de gesprekken hebben we Wiljan leren kennen als iemand die denkt in kansen en mogelijkheden met een goed oog voor bestuurlijke en menselijke verhoudingen. We denken dat hij goed in staat is om Roparun extern uit te dragen en op die manier de bekendheid van het evenement en wat we doen op het gebied van palliatieve zorg te vergroten.”

Wiljan Vloet kijkt uit naar zijn nieuwe functie als directeur van Roparun: “Na een mooie loopbaan in de voetballerij, waarbij ik op persoonlijk vlak vele doelen heb kunnen realiseren, zie ik het als een interessante uitdaging om met ingang van 1 mei op energieke en duurzame wijze mijn bijdrage te leveren aan het verder vormgeven en uitdragen van het beleid van Roparun. Ik kijk er naar uit om verbindingen te leggen en om samenwerkingen aan te gaan met de vele actieve stakeholders die Roparun een warm hart toedragen.”

Vloet wordt statutair directeur van Ropament B.V., het onderdeel van Roparun dat de jaarlijkse estafettetocht van Parijs en Hamburg naar Rotterdam organiseert.

Huidig directeur ad interim Theo Quaijtaal zal eind mei afscheid nemen van Stichting Roparun. Hij heeft zich vanaf augustus 2016 ingezet om de organisatie te adviseren en begeleiden in een herstructurering.

 

Tijd tot de start van Roparun 2019

De Roparun vindt plaats van 8 t/m 10 juni 2019

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2019 in cijfers

330Teams
93Doelen
€1.554.768,08Opbrengst

Hoofdsponsor

Faber Audiovisuals

SponsorPlus

Faber Audiovisuals