Van huwelijksaanzoek tot blessuretaferelen op de finish

21-05-2018 om 18:38 uur

Wegens werkzaamheden verplaatst na jaren de finishen op de Coolsingel, de eindstreep naar de Binnenrotte. Het grote plein ligt op steenworp afstand van de Coolsingel. Buiten de locatie om is alles zoals verwacht. Emotionele onthalen door familie en vrienden wisselen zich af met tranen van geluk en ontlading.

Vreemden vallen elkaar in de armen en geblesseerden worden over de finish getild. Romantiek hangt in de lucht wanneer er zelfs spontaan een huwelijksaanzoek wordt gedaan.

Vanaf 12.00 uur bereikt het team van de Koninklijke Militaire Academie als eerste de finish. Een knappe prestatie als je bedenkt dat ze in Parijs als een van de laatste zijn gestart.

Tot 20.00 uur zullen de dappere teams binnen blijven komen. Via de kubuswoningen langs de Laurenskerk naar de eindstreep.

Voor wie geen plekje weet te bemachtigen bij de dranghekken ligt lekker in het gras gaan of zoekt een plaats in de zon op van de terrassen. Of je nu wel of niet een team komt binnenhalen, het is een toplocatie om te genieten van muziek en de goede sfeer.

Deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers, dit is het moment waar we allemaal zo hard voor gewerkt hebben. Op de finish is iedereen familie, een grote Roparunfamilie die zich inzet voor het goede doel.

 

Tijd tot de start van Roparun 2019

De Roparun vindt plaats van 8 t/m 10 juni 2019

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2019 in cijfers

334Teams
57Doelen
€1.343.433,82Opbrengst

Hoofdsponsor

Faber Audiovisuals

SponsorPlus

Faber Audiovisuals