Tijd tot de start van Roparun 2020

De Roparun vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

337 Teams
53 Doelen
€1.176.291,72 Opbrengst Roparun 2020

Inschrijvingen Roparun 2019 gesloten!

02-01-2019 om 09:36 uur

Met 332 teams ligt de inschrijving voor de 28e editie van de Roparun hoger dan de afgelopen jaren. Vorig jaar gingen verdeeld over Parijs en Hamburg 309 teams van start. Het hoogste aantal deelnemende teams was tijdens de 25e editie in 2016, toen 333 teams deelnamen. De Roparun vindt plaats in het Pinksterweekend van 8 tot en met 10 juni 2019.

Roparundirecteur Wiljan Vloet: “Het is prachtig om te zien dat zich zoveel teams hebben ingeschreven, want meer teams betekent meer geld voor de doelen die we steunen. Roparun gaat al vele jaren mee en dit aantal laat zien dat we een hele trouwe groep teams hebben én dat we nieuwe mensen weten aan te spreken.”

Op 8 juni gaan in Parijs 231 teams van start en 100 teams hebben Hamburg als startplaats. Voor de dit jaar voor het eerst aangeboden halve Roparun, met startplaats Almelo, hebben inmiddels twee teams ingeschreven.

De organisatie maakt wel een kanttekening bij het huidige aantal van 332 teams, nog niet alle teams hebben de inschrijving definitief gemaakt door te voldoen aan het inschrijfgeld. De ervaring leert dat er nog wel een mogelijkheid is dat er teams uitvallen omdat zij de organisatie, training of sponsorgelden voor het team helaas toch niet rond kunnen krijgen.

Roparun is trots dat de inschrijvingen ten opzichte van vorig jaar zijn toegenomen. De deelnemende teams zijn erg actief met het ophalen van geld door onder andere de verkoop van loten en het organiseren van allerlei acties. Dankzij deze inzet hopen we ook dit jaar weer een prachtige opbrengst bekend te kunnen maken voor de goede doelen van Roparun! Wil je weten welke acties er binnenkort bij jou in de buurt georganiseerd worden? Kijk dan eens op www.roparun.nl/acties-van-teams.

© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden