Tijd tot de start van Roparun 2020

De Roparun vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

319 Teams
47 Doelen
€39.708,71 Opbrengst Roparun 2020

Roparun en Luminis gaan hechte samenwerking aan

09-04-2019 om 11:47 uur

Op 1 maart 2019 zijn Roparun en Luminis een samenwerking gestart om te komen tot een vernieuwde IT-omgeving voor Roparun. Het doel is om Roparun klaar te krijgen voor de toekomst, inclusief Cloud-diensten en intelligent gebruik van gegevens. Uiteraard met het uiteindelijke doel om als organisatie meer geld over te houden voor steun aan het goede doel.

Roparun klaar voor de toekomst
Sinds 1992 zet Roparun zich in voor ondersteunende zorg voor mensen met kanker. De jaarlijkse Roparun in het Pinksterweekend wordt dan ook de run op het leven genoemd. Honderden vrijwilligers, met ondersteuning van een aantal vaste krachten, maken de Roparun ieder jaar mogelijk voor de duizenden deelnemers. Het evenement is door de jaren heen flink gegroeid, maar de automatisering is hierin achtergebleven. Nu worden de eerste stappen gezet om in de toekomst medewerkers, vrijwilligers en deelnemers nog beter te kunnen ondersteunen.

Unieke samenwerking
Om deze plannen te realiseren gaat Roparun een intensieve samenwerking aan met Luminis. Roparun-directeur Wiljan Vloet: “We hebben in Luminis een strategische partner gevonden waar wij voor langere tijd mee willen samenwerken. Het is goed te weten dat zij ook geloven in de doelstelling van Roparun en actief meedenken in de beste oplossingen”. Het eerste te ontwikkelen systeem dient als basis voor de totale automatisering binnen Roparun en wordt in de toekomst verder uitgebouwd. Luminis zal, in de vorm van extra diensten, een deel van de kosten voor haar rekening nemen. Luminis-directeur Alex Hoeksma: “Roparun is een prachtig Rotterdams initiatief, en we zijn dan ook trots dit te mogen ondersteunen. Luminis ontwikkelt maatwerksoftware met impact en we helpen graag om nog meer geld op te halen voor de palliatieve zorg.”.

Foto: Wiljan Vloet en Alex Hoeksma

© 2019 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden