Tijd tot de start van Roparun 2020

De Roparun vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

319 Teams
47 Doelen
€39.723,71 Opbrengst Roparun 2020

Roparun gaat samenwerking aan met de Persgroep Nederland

12-04-2019 om 14:13 uur

De Roparun gaat samenwerken met de Persgroep Nederland, uitgever van onder andere het AD en het Rotterdamse huis-aan-huisblad de Havenloods. Met deze partner willen we het verhaal van de Roparun en het doel, palliatieve zorg, nog meer onder de aandacht brengen bij het Nederlandse publiek.

Op 9 april is op het kantoor van de Persgroep de samenwerking officieel gemaakt. Hierbij waren onder andere directeur Wiljan Vloet, oud-topatlete Nelli Cooman (ambassadeur voor de Roparun) en de Rotterdamse wethouder Judith Bokhove (GroenLinks) aanwezig.

Begin juni verschijnt er een speciale uitgave van De Havenloods waarin de Roparun uitgebreid aan bod komt.

 

Foto’s: Leander Varekamp

© 2019 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden