Route 2018

De routes van de Roparun worden jaarlijks opnieuw uitgestippeld door het Roparun routeteam. In totaal wordt er vier keer een route gepubliceerd, dit heeft als reden dat de route tussentijds beïnvloed kan worden door bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, vergunningen of om veiligheidsredenen. De vierde en definitieve route verschijnt 1 week voor de start van de Roparun.

Route van Roparun 2018

Route Parijs 2018 V2

Google Maps url

Google Earth KMZ bestand en Garmin en TomTom navigatie bestanden, inclusief Routerol (zip bestand)

Route Hamburg 2018 V2

Google Maps url

Google Earth KMZ bestand en Garmin en TomTom navigatie bestanden, inclusief Routerol (zip bestand)

Wijzigingen t.o.v. 2018 V1

Overzicht wijzigingen t.o.v. route V1

“Lees-dit-eerst” document

Navigatie

De begeleiders op de fiets en de chauffeurs van de begeleidende voertuigen kunnen gebruik maken van de Tomtom en Garmin bestanden en van de routerol. Ook is het mogelijk zelf kaartmateriaal af te drukken vanuit Google Maps.

Bij de Garmin en Tomtom zip bestanden zit een verwijzing naar diverse websites waar handleidingen te vinden zijn hoe de bestanden op de navigatie-apparaten geladen kunnen worden. Deze Handleiding TomTom via MyTomTom kun je eventueel ook gebruiken voor nieuwere modellen TomTom of deze Handleiding TomTom oude type. Kijk voor verdere uitleg in de handleiding van je eigen navigatie apparaat.

Het is aan te bevelen om, voordat je met de verkenning van de route begint, dit eerst thuis te doen d.m.v. de Google Earth en Google Maps bestanden.

Indien de begeleidende fietser gebruik maakt van een Garmin Trackapparaat, dan dient deze ook de routerol bij zich te hebben want bepaalde instructies worden in Garmin niet weergegeven (bijvoorbeeld toiletten, cp’s en gevaarlijke punten).

Vijfsluizen

Er volgt een aparte route om fietsend van de Markthal naar de parkeerplaats Vijfsluizen en terug te gaan.

 

Tijd tot de start van Roparun 2018

De Roparun vindt plaats van 19 t/m 21 mei 2018

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2018 in cijfers

Actuele cijfers

309Teams
113Doelen
€1.711.631,71Opbrengst

Bekijk hoe u ons kunt steunen

Hoofdsponsor

Hot ITem

SponsorPlus

Logo_gpsbuddy bewerkt voor website

SponsorPlus

Het Welzijnswarenhuis